![]() |
Cytat:
|
Moje Kochanie zaliczy***322;o MATM***280; na SGHu!! :D :piwo:
|
Cytat:
Jutro chyba tez jedziemy :P :) Cytat:
Później było przerąbne :| Chwila w korku i już było się mokrym :| Ale jak się jedzie w kurtce na motorze to nie jest ani zimno, ani za gorąco :D |
Cytat:
Cytat:
|
Zaraz jedziemy na piknik na motorach z koleżankami :)
Ładna pogoda - poprostu pieknie :D |
przyjemny i pachn***261;cy ch***322;odek nap***322;ywa od strony lasu. wpada przez wielkie okno i sprawia, ***380;e da si***281; ***380;y***263; :)
|
Witam !
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
Hehe, juz cale forum wrze od tych naszych plotek.. .., ale przynajmniej smiesznie jest ;-) -- A tak na serio - chyba konczymy panowie, bo administracja sie burzy :) |
Cytat:
Ale serio, to nie topic na to. Chcecie dalej o trójkątach, czworokątach i innych formacjach, to przenieście się np. do imprezki ;) |
Cytat:
|
***379;e ja nie mam takich kole***380;anek w klasie ||
Lipne liceum mi si***281; trafi***322;o... Przepisuj***281; si***281; do Twojego :D P.S. A czemu dziewczyna nie mo***380;e by***263; z klasy? :> |
Cytat:
Chłopaki mówiłem wam to jest moja najlepsza koleżanka z klasy tylko :) |
Cytat:
|
Cytat:
To może teraz reszta się pochwali zdjęciami i ostatnimi sytuacjami podobnymi w jakimś kawałku do mojej? :fiu: :>|| @Smartek jak Martyna? :fiu: Może jakieś zdjęcia? Krótki opis :D P.S. Co do Weroniki to już @Max'owi tłumaczyłem, że chodzę z nią do klasy :taktak: Moja zasada jest pozatym taka, że nie chcę mieć dziewczyny ze swojej klasy, a wy tu odrazu jakieś plotki robicie na całe forum :D :P |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale z zastrzeżeniem, żeby @Max nie mógł oglądać ;) |
Cytat:
A wporządku, zdrowa itp. :D @ Mich@ł sami rozwineliście ten temat i zrobił się OT, ale trzeba przyznać, że przyjemny :) Ciągniemy temat dalej? :D :> |
A kto powiedzial w tym temacie ze one sa nieletnie?
|
O fuck! BRAVO przej***281;***322;o domen***281; cdrinfo czy jak? :>
B@rtek Ty to masz problemy :> A co z Weronik***261;? :) |
A czy rodzice muszą wiedzieć? :fiu: :>
|
hmm stosunek pluciowy z nieletnia ... :D to karalne jest ;p ||
Nie mowiac juz o rodzicach :D |
Cytat:
Byłoby fajnie || |
Cytat:
|
Oj chłopaki :spoko:
Ale w sumie bardziej skłaniam się co do niej, a z drugą będę utrzymywał kontakty przyjecielskie :taktak: To co wy proponujecie w tej sytuacji? Jak to rezegrać, aby coś z tego wyszło? |
czy one b***281;d***261; knu***322;y razem, czy si***281; po***380;r***261; to pokrzywdzony b***281;dzie tylko....jak go teraz zwa***322; :>...B@rtek
|
Cytat:
zakopia w lesie? utopia w Wisle? :D oj Bartek, przeskrobales sobie ^_^ |
Nie popelniaj moich bledow, bo zostaniesz na lodzie. Moge sie zalozyc, ze bedzie to tak samo jak w moim przypadku, te dziewczyny knuja jakis spisek... Wiec lepiej uwazaj i miej oczy szeroko otwarte, nie daj sobie zamydlic oczu.
|
Jak sie obie znaja to chyba nic pozytywnego z tego nie wyjdzie:D
|
Cytat:
Poznałem grupę 10 dziewczyn z klubie (na imieninach jednej z nich) i od pewnego czasu zaczęło się tak, że albo one mnie ale ja je zapraszam :D 2 z nich mi się naprawdę spodobały i tak od 1,5 tygodnia utrzymuję z jedną dobry kontakt i znajomość się rozwija, a z drugą troszkę gorzej, bo nie ma internetu, a na komórce nie ma kasy i tylko mam okazję z nią pogadać jak wpadnę do niej :) Obie się dobrze znają :> No to chyba tyle :) |
Cytat:
Lepiej, żeby sama się nie dowiedziała, bo wtedy może B@rtek nie pracować na żaden front :szczerb: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak coś to zresztą mamy tutaj speców na forum od tych spraw :fiu: :> |
Prawo Ohma - nie chodz z jedna, tylko z dwoma :piwo:!
|
Cytat:
A przez cały tydzień bezpłatne wieczory i weekendy na stacjonarnym :D Cytat:
Tzn ja kombinuje na 2 fronty (2 osoby) :fiu: :> |
Uzyskałem tytuł technika informatyka z oceną celującą. :)
Pozdrowienia dla Łukasza |
Cytat:
|
Cytat:
Obiecująca znajomość? :> |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?...tem=8796340872 http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?...tem=8796348033 Jak na polskie warunki - drogo. Jak na irlandzkie - taniocha. :D |
joujoujou gdzie***347; kupowa***322; i za ile te p***322;yty ?
Sorry za przes***322;uchanie;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A do mnie w***322;a***347;nie przysz***322;a d***322;uuuugo oczekiwana przesy***322;ka! :jupi:
http://img214.imageshack.us/img214/5...44297vk.th.jpg Oj, b***281;dzie si***281; pali***263;! 8 ) |
Cytat:
|
A ja dzisiaj nie poszedłem do szkoły i rozwijam znajomość z pewną dziewczyną :)
@Max nie z Weroniką :P |
w***322;a***347;nie wr***243;ci***322;em z d***322;ugiego weekendu z Zakopca, by***322;o baaaardzo super, pogoda jeszcze lepsza :):):)
|
Spokojnie :D , musze tylko pojsc do kolegi po fotki w czasie imprezy zebyscie mili porowanie :>
|
Witam !
Cytat:
Teraz dopiero skojarzyłem ;) - nie jestem za dobry we włoskim ... Cytat:
Albo np. słynne łańcuszki św. Antoniego - dziś przesyłane mail'em lub np. przez GG - jak nawiązałem kontakt z kuzynkami z innego miasta to nie było tygodnia, żebym czegoś nie dostał - jednak grzecznie im wytłumaczyłem, że w to nie wierzę i oczywiście im nie odsyłałem - więc ostatnio się uspokoiło ;) A w Poznaniu mamy ładny słoneczny dzień - mam nadzieję, że będzie pozytywny choć w części :) Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
:spoko: |
te zabobony to wymys***322; mojej ***380;onki, jak b***281;d***281; mia***322; aparat pod r***281;k***261; to napewno pstrykn***281; (kawa***322;ki, aby nie robi***263; ca***322;ego), jako ***380;e jestem pantoflarzem to si***281; nie k***322;***243;c***281; z p***322;ci***261; pi***281;kniejsz***261; :mruga:
|
Cytat:
|
Cytat:
@Oktawian gdzie te fotki? :D ;p |
Witam !
Cytat:
Cytat:
Może z innej zupełnie dziedziny - ale pamiętam, jak znajomy ze wsi - zupełnie na poważnie !! - próbował mnie przez chyba 20 minut przekonywać, że jak się nieboszczyka nie pochowa w 3 dni to ... nieszczęścia będą wielkie ;) Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
Tu o tym pisałeś. :jezyk: http://forum.cdrinfo.pl/643435-post739.html :czytaj: |
Cytat:
Spokojnie jak mówiłem, że dam to dam :) |
Hmm ktos jeszcze mia***322;a da***263; fotki :> ciekawe kto :fiu: :D
Jak narazie to widzia***322;em tylko ty***322; i toz daleka :> |
Cytat:
Leci reputa :) |
Cytat:
|
Jaki jest czas trwania zabobony? :hmm: (joke)
@icemac daj fotki i tyle :D Twardym trzeba być nie miętkim :) |
Cytat:
Ludzie, nie dajcie się zwariować z tymi zabobonami.. |
Pozytywna rzecza jest to ze dzis byl piekny dzien, liscie szumialy wsrod wiatru, slonce grzalo w zmeczona po calym tygodniu twarz, miesko z grilla smakowalo niebiańskimi rozkoszami i najpozytywniejsza rzecza jest to ze jutro trzeba isc do szkoly... ;(
|
Cytat:
Ok @icemac dawaj fotki, bo świat należy do odważnych || |
ale nikt chyba tego robic nie bedzie :>
|
Czyli b***281;dziemy musieli zadowoli***263; si***281; dok***322;adnym opisem :P
|
Cytat:
OK ja już się nie odzywam :) |
No to jak by nie patrze***263; zrobienie filmiku zamiast fotek bedzie dobrym wyjsciem ;p
|
Zabobon brzmi tal"
"Nie cykaj zdj***281;***263; nowej bryce, bo szybko b***281;dziesz zmienio***322; ***347;wiyce" ;) |
cicho ;p
Hmm jak brzmi ten zabobon ? Gdy sie zrobi zdjecie to z samochodem sie cos stanie ? To trzeba filmik zrobi***263; :D |
Cytat:
|
daj te fotki ... !! :D , nie wierz w zabobony :tak:
Nic sie nie stanie , juz ktos dawa***322; fotki i nic mu nie jest ;p |
a ja wczoraj dostałem "zal" z jakiejś laborki - nie pytajcie bo nie wiem :)
a zdjęć Kropy nie będzie, bo ponoć to przynosi pecha :( |
A mi wczoraj zosta***322; dor***281;czony z Ameryki nowy aparacik Canon SD600 :)
(Wra***380;eniami podziel***281; si***281; za kilka dni w dziale fotografia) |
po dlugim okresie sluchania muzyki na dwoch slabiutkich glosniczkach komputerowych nadszedl czas na zmiane... :D
creative T6060 :jupi: :D:D:D |
co ja tam bede pisac:)
:serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: |
w***322;oszczyzn***281; to w ka***380;dym warzywniaku sprzedaj***261; :>
|
Cytat:
I tak sie do czegoś przyczepię, a jak nie bedzie to do elektroniki.:D:D |
odebrali***347;my z ***380;onk***261; Wielk***261; Krop***281; w kolorze pomara***324;czowym, wypas :D, wi***281;kszy od Punto II (oddali***347;my w rozliczeniu), cichy i ***322;adnie chodzi :D
P.S. zdj***281;cia jak b***281;dzie s***322;onko, bo w gara***380;u ***378;le wysz***322;y (pada***322;o i by***322;o pochmurno), wi***281;c skasowa***322;em :taktak: |
Nareszcie weekend!!
To by***322; ci***281;***380;ki tydzie***324; :\ |
Cytat:
Raczej bym nie uznał tego za wiadomość optymistyczną, gdybym zajął np. 3 miejsce na 5 ;) |
Wst***281;pnie zaklepali***347;my sal***281; na wesele :D :piwo:
|
Cytat:
Moj brat kiedys jak jeszcze chodzil do liceum, a moze to byla nawet podstawowka przyszedl do domu z dyplomem, 3miejsce w skoku w zwyz. Potem sie okazalo ze bylo 4 zawodnikow:haha::taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
Ja też nie mogę dać narazie zdjęcia swojej machiny :P Może jutro lub w piątek, bo nonstop pada u mnie :| |
Cytat:
|
@icemac, a gdzie fotki? :D :>
Miałeś dać :taktak: |
Na zawodach w kręgle zająłem trzecie miejsce :)
Co prawda średnio jestem z tego zadowolony, ale można tu uznać za wiadomość dobrą ;) |
Moje też tak mówią ale najczęściej jak coś potrzebują :)
|
a mi od trzech dni synek slodzi tatuuśś ( dotej pory bylo normalnie tata) cos niesamowitego:D
|
w ko***324;cu po trzytygodniowym wyd***322;u***380;eniu terminu przyjecha***322;a do Wrocka moja Wielka Pomara***324;czowa Kropa :D
|
Kupiłem w końcu lodówkę! :)
I jak na razie same pozytywne wrażenia z zakupu :) Szczegóły tu --> http://forum.cdrinfo.pl/off-topic/64...lodowki-5.html (od postu 70) |
Jutro jak go umyję i wszystko w nim poustawiam, nasmaruję to dam zdjęcie :taktak:
Narazie powiem tylko, że to chopper :) |
No pochwal sie co to za motor ||
|
Wczoraj kupiłem długo oczekiwany motocykl i jestem bardzo szczęśliwy :) :jupi:
|
Z pozytywnych rzeczy: przesta***322;o pada***263; i s***322;o***324;ce ***347;wieci! :jupi:
|
moj ukochany zrobil mi niespodzianke i przyjechal w sobote:) bylo jak zwykle milo:)
|
nie znam zasad oceniania nowej matury z polskiego, powiedzia***322;a, ***380;e dosta***322;a 16 pkt i to przek***322;ada si***281; na 4 :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:50. |