![]() |
Przypomniała mi się stara piosenka disco-polo w której był motyw że gość z więzienia pisał do dziewczyny listy a jak wyszedł to się pobrali :taktak:
Tylko nie mogę sobie przypomnieć tytułu. |
Chyba listy :P ale do Moniki :D
|
To będę do Was pisał z więzienia a co :P
|
Cytat:
|
Ja nie mogę ile by wtedy było ściągania od nowa...
Dlatego trzeba kopie robić :taktak: |
Cytat:
I będzie płacz :taktak: |
Kupię 4 DVD-R DL i zgram tę kolekcję jak będzie mi się kiedyś chciało.
Będę miał przynajmniej pewność że jest jakaś kopia ;) Kiedyś :P |
Cytat:
|
Robiłem już resize partycji i jeszcze nigdy nie utraciłem danych ;)
Jak coś to dojdzie trzeci dysk, ale myślę że nie zapełnię tego tak szybko. Teraz sobie słucham muzyki na Winampie z włączonym random i zauważyłem że połowy kawałków które mam na dysku nigdy nie słuchałem, więc na razie je przesłucham i później zajmę się ściąganiem następnych. Pewnie pójdą jakieś soundtracki. |
A w pewnym momencie okaże się że kilku MB zabraknie na partycji i coś się nie mieści. :sciana:
I kombinowanie - co wyrzucić, co przesunąć albo na szybkiego resize partycji z ryzykiem utraty danych. :zongluje: No ale to już nie moja sprawa. :fiu: |
Wolę mieć partycje - mam ściśle określone w jakich rozmiarach ma być kolekcja - nie będzie tak że np. folder z filmami zajmie 3/4 dysku i na muzykę nic nie pozostanie.
Poza tym tak się jakoś nauczyłem żeby do wszystkiego osobne partycje dawać :D |
Tylko po co partycje? Foldery nie wystarczą? :P
|
Ja się pytam czy ktoś ma chęć, a nie że jak go mam :P
Gość sprzedaje za trochę mniej a ja kupuję, dodaję swoją "marżę" i sprzedaję komu innemu. Tak to działa ;) |
Cytat:
|
Dark wyczuwam nutke desperacji :fiu: , czyzby braki kasy na panne ?
|
:hmm: kradziony :idea:
Czy znaleziony... A tak serio, wystaw na olx.... |
Nie mam tyle :( Jak coś sprzedam to może kupię ale na razie starcza :)
PS Byłby ktoś chętny na XPerię X8 w dobrym stanie za 100 zł (sam telefon)? |
Tys prowda, ale bywa, że różnica między 70 zeta a 200 jest większa, niż między 320 MB a 1 TB.
|
a za 200 złoty miałbyś 1 tera xD
|
Dla mnie filmy mają po 700MB dlatego 10x700=7GB, 100x700 = 70GB i 200x700=140GB :)
Zresztą BD to ja nie miałbym na czym oglądać a filmy po 700MB na ekranie 15' nie wyglądają znowu tak źle ;) grzeniu nie, dwie pierwsze (WindowZ, ProgramZ) to są z dysku 80GB który jest nadal w użyciu :mruga: |
200 divixów standardowych 700 MB wejdzie.
A w ogóle 5 partycji na dysku 320? :O |
Cytat:
|
140G na filmy? Raptem 3 do 6 BD :(
|
Jakbym miał szybki internet to w 2 dni cały bym zapełnił... Ale nie ma co narzekać, partycja na muzykę (SoundZ) ma 50GB, na filmy 140GB (wyliczone na 200 filmów).
Tak szybko tego nie zapełnię :czytaj: |
320 GB to na tydzień starczy ... ledwo
Co do partycji WareZ -> ty już tu nie czaruj, dobrze wszyscy wiedzą, co tam się znajdzie ;) |
Ilość załączników: 1
Wreszcie! Kupiłem dysk 320GB! Nie będę się już martwił o brak miejsca :D
Dysk kosztował mnie całe 70zł kupiony na giełdzie oczywiście :spoko:. Model to WD3200AAJS. W kwestii technicznej (badsectory, błędy) czysty. Zresztą mam gwarancję. Partycje przedstawione w załączniku. Partycja "WareZ" nie zawiera wbrew pozorom warezu tylko po prostu jest na pobrane pliki, tapety itp. pierdoły a nie wiedziałem jak ją nazwać :D To teraz czas zapełniać twardziela :taktak: PS Muszę pomyśleć nad jakimś prezentem dla Niej, co prawda nie prosiła o nic ale miło było by Ją zaskoczyć :serdusz: |
O żesz... To już drugi raz ostatnio, kiedy popełniam tego typu błąd - za pierwszym w porę zauważyłem i poprawiłem :ściana:
|
Cytat:
|
W Krakowie na Bronowicach i Kurdwanowie (być może gdzieś jeszcze, nie wiem) w nocy ktoś powiesił... baloniki na autach, balkonach i innych rzeczach.
Nie wiem jaki miał w tym cel ale mnie rozbawił ;) |
Ostatnio u mnie w mieście była obstawa ławki. Nie miałem jednak czasu się tam wybrać, to teraz sobie nadrobiłem chociaż częściowo.
|
Pracowałem z ludźmi co Ranczo obstawiali np. agregaty. Teraz robi przy "O mnie się nie martw"
Jakoś zaraz po północy, to ja już spałem jak zabity. ;) |
Cytat:
Swoją drogą miałem szczerą chęć wczoraj do Ciebie zajechać, ale z Brudna wybyłem dopiero po 23 i po prostu nie było już sensu :( |
czas na weekend:spoko:
|
Cały czas kręcili, teraz przerwa.
|
Ilość załączników: 3
Dziś wracając z Wawy sprawdziłem z ciekawości w nawigacji i okazało się, że prawie nie nadrobię drogi, jeśli pojadę przez Jeruzal i Latowicz. Dla niezorientowanych - m.ni. tam kręcą Ranczo :]
Zajechałem już po północy, a nie miałem nawet aparatu, w związku z czym nie miałem jak wykonać choć trochę użytecznych fotek, ale coś tak jednak uchwyciłem: Załącznik 67685 Załącznik 67686 Nie mogłem sobie odpuścić i siadłem zadowolony na chwilę na ławeczce pod sklepem. Co interesujące, kiedyś na jakiejś stronie (nie jestem pewien, czy aby nie w usłudze StreetView) widziałem, że sklep Więcławskiej to po prostu zwykły sklep, o zupełnie innej nazwie, natomiast teraz była tabliczka jak należy: Załącznik 67687 Czyżby jeszcze niedawno coś kręcili? Od razu dodam, że ostatnia seria była dość nudnawa, ale serial jako taki bardzo lubię i aż się dziwię, że nigdy wcześniej mnie tam nie zaniosło. |
A już myślałem, że na trzeźwo domowników torturujesz xD
|
W takich chwilach to raczej nie jestem pijany ale trzeźwy też nie jestem :)
Chodzi o stan od "życie jest piękne" do "życie nie ma sensu". Takie coś :] |
A śpiewasz na trzeźwo?
|
Z tym nie ma problemu bo mieszkam w domu i nawet jak puszczę muzykę bardzo głośno to u sąsiada ledwo słychać. Zresztą muzykę puszczam głośno tylko jak mnie "napadnie" bo jestem przeszczęśliwy/strasznie smutny. W tym przypadku to pierwsze :D
Gorzej jak zacznę śpiewać do tej muzyki :haha: revolver0 teraz przenoszone są na wszystko i trzeszczy przy basach na dole, temu słucham z DBB max na 2 :] |
Do ściany przekręć, albo półkę zawieś i na niej go połóż, drgania będą przenoszone na ścianę xD
Cytat:
|
Taa... rodzice tez musza podziwiac twoje klimaty razem z sasiadami :D
|
Nie, na biurko i złamał długopis :P On jest trochę za długi na tę szafkę ale inaczej nie mam jak ich zamontować bo jak są na szafce obok wieży to źle słychać (nie na cały pokój).
|
Spadł na głowę i to jest pozytywne? Przyklej go xD
|
Słuchałem sobie muzyki dość głośno nagle słysze trzask i muzyka się wyłącza.
Okazało się że głośnik pod wpływem drgań spadł sobie z szafki i sam się odłączył od wieży :rotfl: Na szczęście wszystko działa. |
A lustro w domu masz? xD
|
Chyba bym jakieś cycki obejrzał.
|
I ma czerwone oczy jak terminator po zabawie skalpelem przed lustrem :taktak:
|
Odbije się od oczu jako palący żywcem laser. :taktak:
|
Co zrobi Ed Twardziel, jak mu poświecisz jego latarką między oczy?
|
No przeciez masz latarke dla twardziela :D
|
k***a to jestem twardzielem! :D
|
A bo on po wysadzeniu tylu rzeczy i ubiciu tylu czarnych charakterow nalezy do klubu twardzieli a u twardzieli z wiekiem wlosy prowadza wedrowke do tylu i wedruja z przodu glowy na tylek :taktak:
|
Bruce Willis tak ma, bo mu włosy z głowy zeszły, i się spytaj pierwszej z brzegu baby czy jest brzydki? :>
|
A ja twierdze ze matka natura to zla kobita i sie msci na facetach za cos ;) bo na co facetowi futro na tylku, przeciez zamiast na tylku moglo by rosnac na glowie o ile fajniej by bylo np. taka bujna grzywa na starosc zamiast futrzastego tylka :D
|
Jou nic nie będzie, chyba, że mu włosy zasadzą, głupio by wyglądał. :)
|
3maj sue Jou
|
A jak się pomylą i zaszyją mu jakiś otwór? :O
|
qrde, to jest chyba esperal kawowy :sciana:
|
A ja wiem.
Zaszyją jujkowi esperal. |
No raczej, w sensie to nie jest nic śmiesznego :czytaj:
|
A jakby się nabijał to byś się spinał?
|
Dobra, spoko nie spinam się ;) Tylko myślałem że się nabijasz :P
|
Cytat:
|
Kto gra w tym filmie i z którego roku xD
|
joujoujou a co Ci mają szyć?
Ogólnie ma być to na południu, na granicy z Czechami, ciekawe, nie powiem ;) jesi nawet jeśli tak by było to co w tym śmiesznego? ??? |
Rowniez polecam "Sekret" - zawsze mnie pozytywnie nakreca i motywuje.
|
Oj tam oj tam, oglądnijcie sobie film the secret tak ku poprawie nastroju ;)
|
Kapcie CI zaszyją:((
|
Na czczo? To znaczy, że będą później karmić? :wow:
|
Ciesz się, że w planie jest też szycie :taktak:
|
A ja dostałem list - mam się stawić we wtorek na krojenie i szycie - ale nie do krawca.
Mam być na czczo, wziąć kapcie i szlafrok. |
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
|
Nie... Jej ojciec wyjeżdża robić jakieś kontrakty za granicę i ma nam załatwić tam miejscówkę na ferie zimowe :D
Nie ma to jak dobry początek dnia, idę do szkoły to Ją wypytam o więcej ;) |
brzemienna ???
|
Ciekawą wiadomość dostałem dzisiaj z rana :wow::wow::wow:
|
Były. Jak akurat w filmie był nudny fragment.
|
Filmy oglądaliście?
A momenty były? |
Za to my mniej... :> :P
|
Nooo wróciłem (znaczy wczesniej wróciłem ale pisze teraz dopiero) :D Bardzo szybko mija czas gdy się go spędza z Nią, oglądaliśmy filmy, gadaliśmy o różnych rzeczach lub po prostu byliśmy - wystarczy że Ona jest i czasami się w siebie wpatrujemy albo przytulamy to nie trzeba słów :mruga:
Ktokolwiek postawił Ją na mojej drodze, sprawił że się spotkaliśmy temu jestem bardzo wdzięczny i mam nadzieję że Ona również. :serdusz: |
Cytat:
|
Jedną z wad telefonów jest to, że dzwonią.
|
Jakoś musieli użytkownikom iPhone'a wynagrodzić to, że nie można dzwonić i zrobili sterowanie żarówką. xD
|
Taka zarowke tez mam ;-). Tylko ze steruje nia z iPhone'a :-P...
|
Też se zabawkę kupiłem, żarówkę LED na pilota, na różne kolory świeci, też nie da się z niej zadzwonić. :szczerb:
|
Jak facet przestaje kupowac zabawki to moze sie rownie dobrze do trumny polozyc ;-)...
|
Hehe no to gratulacje , zawsze lubie nowe zabawki na poprawe humoru ;)
|
Z pozytywnych wieści dostałem numer listu przewozowego. Moj iPhone 6 bedzie jutro u mnie :-)!
|
Rzeczywiście... A ja się dziwiłem czemu mi to nazwisko na czerwono zaznacza ;)
|
Cytat:
|
Co my w Chinach jesteśmy żeby koty i psy zabijać?
Nieładnie :czytaj: |
Cytat:
|
revolver0
Cytat:
grzeniu port ma zabezpieczenie i sam z siebie nikogo innego nie dopuści! M@X z moimi genami to nie wiem co z tego wyjdzie, może drugi Piłsudzki albo Skłodowska-Curie :taktak: |
Mój mnie próbuje chyba zjeść, puszysty kotek, obślinił mi koszulkę. Tak teraz to już utuczone na zimę bydle wygląda. :D
Załącznik 67654 |
Cytat:
Cytat:
|
Coś pozytywnego: Puszysty kotek. Może być? ;)
|
Założymy mu osobny temat i przykleimy :D
|
Ale przez 9 miesiecy bedzie figurowal jako demon ("babyd") ;-)...
|
Możliwe, że wtedy uruchomi proces potomny.
|
:hmm: upieprzy sobie spodnie? :idea:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:02. |