![]() |
Tak krawiec kraje, jak mu materia staje.
|
Damski krawiec :)
|
No to gratulejszyns! :sluze:
|
A gdzie on jest?
Wziął by i tu przyturlał coś, bo nam tu ryje zaschną. Nieładnie jest opijać samemu. |
Zdrówka Nimal. Będzie Ci potrzebne :)
|
:piwo: pod Nimala
|
A któren to :hmm: a tak z ciekawości - gdzie są foty z roboty :jezyk:
|
Cytat:
:D |
Znowu zamiast do monopolowego, to po pampersy będzie chodził :rotfl:
Niech się pociecha dobrze chowa :piwo: W końcu na nasze emerytury będzie robić :> |
Cytat:
|
:mleko:
|
:piwo:
|
Mam przyjemność zakomunikować, że nasz kolega forumowy i zlotowy, mój towarzysz w wyprawach urbexowych, został kolejny raz tatusiem.
Córeczka ma na imię Nel. Gratulujemy! :fala: :sluze: |
hoax blaga humbug protokoły mędrców syjonu i zimna fuzja
|
czyżby spam?
|
Teraz tylko dwa posty zabrakną mi do wklejenia linka i to jest pozytywne.
|
Głośniki są w korporacji.
|
Cytat:
|
a ma ona zapachomierz :spoko:
|
Nie, o systemie mikrofonów, po jednym w każdym rogu kibla, i jeden centralny, wiadomo gdzie. ||
|
Teraz prawisz o głośnikach?
:blink: |
5.1? :>
|
Cytat:
|
Ta kamera do kibla ma mikrofon?
|
Cytat:
;) |
Cytat:
:mruga: |
Raczej na wolności :taktak: Może i bez dachu nad głową i prądu ale za to szkoła, stała praca, kredyt itp. odpada i to jest najważniejsze. Mogę jechać gdzie mi się zachce zamiast myśleć o sprawdzianie, maturze, studiach...
|
jesteś pewny że chcesz na bruku wylądować?
|
Ilość załączników: 1
Oprócz telefonu wszystko opchnięte :spoko: Telefon razem z komputerem sprzedaje :D
W trakcie pakowania... Trochę dziwne uczucie pakować całe życie do jednego plecaka ;)] |
a resztę przehandlowałeś?
|
Nie zmieniłem zdania :> Komputer sprzedaję jutro ziomkowi na giełdzie :taktak:
Za to na biurku dziwny porządek bo nie ma czym robić bałaganu :rotfl: |
Jeszce Dark nie sprzedał kompa, to jest pozytywne o i może zmienił zdanie!
|
Zamknie Cie w nocy w kiblu, pogasi światła i odpali alarm - tyle będzie po inteligentnym domu :D
|
|
Tak, aparat se zrobił samo***ke. :szczerb:
|
Cytat:
|
To normalny portfel do kieszeni, tylko z mocnej szmaty (na lato brałem, żeby nasiąkał :szczerb:) i duży, coby dowód rejestracyjny wszedł.
|
Teraz jak będziesz prał telefon, to koniecznie w tej pedałce.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Mój się w kieszeni ładnie z portfelem układa i nie przeszkadza. ;) |
Pozytywnie - dziś dostałem wypłatę.
Trochę mniej pozytywnie - już jej nie mam. :szczerb: |
Właśnie przyszła do mnie Xperia T3 - ten to dopiero jest duży :D
Zastanawiałem się pomiędzy T3 a M2 właśnie. Bebechy niemal identyczne, różni się nieco taktowaniem no i wyświetlaczem - T3 ma 5,3", co sprawia, że moja poprzednia Xperia J wygląda przy nim jak liliput ;) |
Kupiłem telefon Sony Xperia M2 Agua, robi wrażenie telefonu, tylko dużego. Wodoszczelności jeszcze nie sprawdzałem. :D
|
Za zimno na ucieczkę. Najlepiej uciekać na początku maja. Kierunek Antonin!
|
No co ty? Przecież jeszcze komputra nie sprzedał.
|
ale już ucieczka czy jeszcze nie?
|
Ferie :D Na drugi tydzień jadę z Nią... :taktak:
|
a Ty co wagary czy ferie?
|
No i dupa... Nie znalazłem, tam jest masa tych magazynów... Tylko tego jednego nie znalazłem, może ten dźwig już zawinęli? :hmm:
Za to byłem w magazynach wojskowych i w forcie na Bronowicach :matrix: |
raczej urbex :) tez lubie poganiac po starych budynkach :D
|
ale co na szaber idziesz czy wagary?
|
Dzisiaj ładna pogoda i wbijam do Ekoparu - kumpel polecił tą miejscówkę ponoć za***ista do zwiedzania :D
Tylko zeby mnie nikt nie zauważył :> |
A nie w Kaliszu? :szczerb:
|
W tym na Grodzkiej.
|
Zamówiliśmy sb naleśniki za 9zł/sztuka :D Wiec 18 ale jakieś picie do tego było .
A w którym byliście? |
I debet ucieczkowy się zwiększył z 200 do 220.
|
jedli z jednej miski :taktak:
|
on jadł za 15 ona za 5....
|
Jak Ty to zrobiłeś, że w mlecznym 20 zeta Ci starczyło? My z Anią w Krk ostatnio zapłaciliśmy 38 :hmm:
|
Kto powiedział że byli? :> Nie było, mamy swoje sposoby by ich jakoś oddelegować, zresztą w walentynki byli bardziej wyrozumiali :taktak:
|
Nie zalogował się :(
|
rodzice byli i nic nie było xD.
|
Wczoraj był ten wyjątkowy dzień... Walentynki!!! :serdusz:
Nie mogłem zostawić Jej samej. Po 10 wyciągnąłem Ją z domu i poszliśmy na miasto, konkretnie nad Wisłę (miejsce naszej pierwszej randki :serdusz:), potem pojechaliśmy na Krzemionki, poszliśmy na Kopiec :taktak: Miałem zabrać Ją do restauracji lecz zapomniałem o drobnym fakcie.. . Miałem tylko 20 zł :D Tak więc poszliśmy do mlecznego :haha: bo już zgłodniałem Ona zresztą też. Resztę czasu spędziliśmy szlajając się po mieście, na wieczór poszliśmy do Niej... Dalej nie opowiadam, sami się domyślicie :> Dostała serduszko pluszowe a moja mama naszyła na nim nasze inicjały :serdusz: Teraz zawiesi sobie nad lóżkiem albo będzie na nim spać (jest dosyć spore :D) |
Ano cztery razy próbowałem się dodzwonić :taktak:
|
qrde, dzwoniłeś a ja miałem wyciszony telefon :ysz:
walczyłem z grypskiem :sciana: |
Cytat:
Cytat:
Tak czy owak obiecuję, że następnym razem zarezerwujemy trochę czasu również dla Was i jeśli tylko będziecie na miejscu i znajdziecie chwilę, żeby się spotkać, na pewno zajedziemy :) |
Cytat:
|
Myślę że kilkanaście, musieli się namęczyć by dosięgnąć tych szczytów :D
|
Cytat:
|
na pewno, szczytowali kilka razy :D
|
Strasznie Ci zazdroszczę, my wybieramy się dopiero na ferie... Byliście na jakim szczycie? :D
|
Właśnie wróciliśmy z Zakopanego. Wzięliśmy sobie dwa i pół dnia odskoczni i czujemy się jak nowo narodzeni :) Mało spaliśmy, przeszliśmy ścieżką nad reglami mimo wrednej śnieżycy, a potem - z góry wiedząc, że tak będzie - nastaliśmy się na zakopiance wracając, ale co tam :fiu:
|
Gieje! k***a
|
Melag wziął mnie mocno z zaskoczenia :wow:
|
Nawaliłeś. Melag też.
|
dzisiaj?
|
Swołoczu! Wiesz, że za chwilę zamykają giejes w którym mieliśmy być na zakupach?
|
teraz? zostały mi dwa żywce białe :)
|
Dobra, to ile masz tego piwska?
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
czechoj to straszny pijak i awanturnik toast2
|
Czechoj jako oszołom i ciemnogrodzianin, MUSI pracować na budowie, przy łopacie. Każdy leming to wie. :rotfl:
|
Jesteś budowlańcem? To mnie trochę zaskoczyłeś ;)
|
Pracujesz na wyciągniętym z wody lotniskowcu? :wow:
|
Załącznik 68942 moja aktualna praca widziana z lotu ptaka (z lotu ptaka googla :D)
kurde to w miarę świeże zdjęcia |
:taktak: lol2
|
Dark się z Jarsonowej choinki urwał...
|
To zależy od aukcji. Podam kilka gdzie cena jest dość niska:
http://allegro.pl/samsung-galaxy-poc...029409311.html (200zl) http://allegro.pl/telefon-nokia-x2-0...991776994.html (150zł) http://allegro.pl/akg-q460-black-bcm-i5025256077.html (350zł) http://allegro.pl/samsung-galaxy-min...032313415.html (150zł) Nie są to wartości 1:10 ale 1:5 już tak :taktak: Więc nie wszędzie podbija się cenę. |
Dark, witamy w rzeczywistosci. Wystawia sie BCM by przyciagnac sepow i kombinatorow ktorzy odslonami popularyzuja aukcje. Jednoczesnie ma sie dwoch-trzech znajomych w ofertach, ktorzy dbaja, by nie sprzedac ponizej dobrej ceny.
|
Dark, ale jak kupisz przedmiot wart 1000 złoty za 100 to ok, a jakbyś miał sprzedać coś co jest wartę 100000zł za 10 złoty?
|
Już tak kupiłem jeden przedmiot i nikt problemów nie robił... Jak sie wystawia BCM to niech się liczy z tym że może za grosze sprzedać, mógł dać minimalną :>
|
Cytat:
Kiedyś było, że jacht ktoś kupił za grosze... nadal się chyba sądzą :haha: |
To jest BCM. Jak wylicytujesz za 80 zł to ma Ci sprzedać za 80 zł niezależnie ile on jest warty :taktak:
|
Ty naprawde wierzysz ze da sie kupic iPhone'a za 80 PLN? Pierwsza generacja (osmioletni telefon!) w niezlym stanie chodzi za 150-200.
|
Ale kupisz za 80 puścisz za 400/500... Czysty biznes :]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak będę się szlajał po świecie to na co mi komputer? :D
|
źle robisz xD
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:02. |