![]() |
Ja mam płytę z PCI-E przecież więc wejdzie... Tylko po co skoro i tak sprzedaję kompa?
|
Jest , nazywa sie nowe MOBO lol2
|
też taką możesz sobie kupić xD tylko nie wiem czy jest jakaś przejściówka pod agp...
|
GTX 560Ti... Ty to masz dobrze :D
@M@X http://allegro.pl/iphone-4-16gb-okaz...053353429.html Może dorwiesz w dobrej cenie, te wersje po 500 zł chodzą :D |
SyncMaster 2493HM. Jeden z pierwszych w tej rozdzielczości, mimo że TN, nie narzekam; już pięć lat sprawuje się idealnie, poza jednym epizodem kiedy trzeba było wymienić to i owo na płycie głównej :D
|
Jaki monitor?
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
Załącznik 68933 Załącznik 68932 Efekt? Karta dalej daje radę, a jej zużycie prądu spadło z 65 do 20W :D Widać to nawet powyżej, na sekcji zasilania - aktywne jest 3/6 faz. Co dalej za tym idzie, T spadła z 58 do 47 stopni, a obroty wentylatora są niewiele wyższe niż w idle. Owszem, nie mam teraz 60 klatek/s tylko 40, ale i tak nie jestem tego w stanie zauważyć :P Ten model standardowo ma 823 MHz, producent podniósł to do 950, a mój egzemplarz bez podnoszenia napięcia ciągnie 1010. Co najlepsze - na zasilaczu 450 W :P |
Na OLX na tą chwilę najlepsze...
|
Cytat:
|
Pod AGP mam 6600GT która bez podkręcania bije na głowę to co mam teraz w komputerze... Tzn. NFSU2 chodziło bez problemu na tamtej a na tej się ścina :ysz:
Podobnie z innymi grami, po prostu ta karta nie nadaje się do gier i tyle. Lecz inne mam ważne wydatki teraz a komputer i tak pewnie zostanie opchnięty na OLX :> |
Cytat:
|
Pod AGP?
|
xS kup jakiegoś starego gtx'sa xD
|
Podkręciłem tą kartę graficzną specjalnie żeby Underground 2 działał na mojej rozdziałce (1024x768)... Karta beznadziejna (128MB DDR2 64bit...) ale coś udało się z niej wykrzesać.
Z 450/500 wyciągnąłem na 514/617. Wentylator świszczy jak cholera (mnie to nie przeszkadza bo podczas gry mam słuchawki) a temperatura dochodzi do 70 stopni :D Grunt że gierka działa na full opcji w mojej rozdziałce :matrix: Trzeba inne gry sprawdzić :D |
Jakby Rycho przyjechał do tej pralki, to ją też byśmy przepili. :rotfl:
|
Rychu by cię przynajmniej na flaszkę skasował, tak dla przyzwoitości toast2
|
Ty sie ich tam sluchaj , ona ma pojecie takie o pralce ze wie jak ustawic programator w tej u siebie w domu :D
|
Pralka przestała wylewać wodę, był fachura z łirpula, wynalazł w niej moją skarpetkę :szczerb: ale nie w bębnie, wpadła obok (pralka ładowana od góry), coś tam napisał, nie wziął kasy, powiedział, że wymieni na gwarancji drzwiczki, które rdzewieją.
Czyli wszystko na odwrót niż sucz z centrali do mnie rozmawiała, powiedziała, że jak zapchała skarpetka, albo inna inszość, to będę płacił, rdza nie podlega gwarancji, a pralka nie może być podłączona przedłużaczem, bardzo ciekawe, jak sam ten przedłużacz robiłem z grubego kabla i 16A wtyczki i gniazdka. |
Cytat:
|
Cytat:
|
W moim łindołsie nie ma kafelkufff :nie:
|
w łazience są kafelki
identyczne jak w łindołsach toast2 |
W łazience? :O
|
A ja widziałem ptaka cień!
|
Ja widzialem! :taktak:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Lepiej by było gdyby dobrze weszła. :>
|
Piję właśnie nalewkę domową i nawet dobrze wyszła muszę powiedzieć :spoko:
|
Cytat:
|
Ladnie to ujales ;-)...
|
Znaczy dojrzewasz :D
|
Stwierdzam, że z roku na rok faceci w moim mieście są coraz bardziej przystojni :)
|
Jak mówimy o kupowaniu podzespołów to ja kupiłem całego kompa ;) A raczej laptopa - Asus N551JM w Cenie 3299zł na allegro, gdzie ten sam model w sklepie kosztuje 3999zł :)
|
Co to się u was nic dobrego nie dzieje tyle czasu? ;)
Ja przedwczoraj wyłączyłem za jedynego zeta/mc dostarczanie spamu na główne prywatne konto pocztowe, przez co spamu (prawie) nie dostaję. Przyszły dwie niechciane wiadomości, z czego jedna okazała się z jakiejś dawnej subskrypcji i dała się "odsubskrybować", a druga to zapewne jakaś sierotka. W każdym razie polecam, tanio a jak się okazuje działa. Poza tym zapłaciłem kilka pomniejszych rachunków na kilka miesięcy do przodu. Co mniej kosztowne (zimna woda itp.) staram się tak płacić, dzięki temu jest spokój na jakiś czas. No i, dochodząc do clue programu - mam wreszcie zmiennika na swoim stanowisku w pracy :D Do tej pory było to fizycznie niemożliwe z różnych względów, teraz natomiast udało się tak ustawić pewne sprawy, że spada ze mnie odczuwalna część obowiązków (co więcej - tych dość upierdliwych). Czasu już od kilku dni mam nieco więcej, w związku z czym kupiłem The Elder Scrolls V, a przy okazji zupełnie nową grafikę. Starego wysłużonego GeForce'a 9600 GT zastąpił model 560 Ti - jak zwykle w myśl zasady, że zarówno gry jak i GPU kupuję mniej więcej z trzyletnim opóźnieniem, dzięki czemu sporo oszczędzam. Te moje zasady oszczędzania mogą pójść w zapomnienie w maju, kiedy wyjdzie Wiedźmak 3, ale póki co jeszcze pozostaję nieugięty :fiu: |
A u mnie jak zwykle pogoda typowa dla klimatu kontynentalnego - temperatury może nieco niższe niż u was, ale nasilenie wszelkich zjawisk znacznie niższe... W zasadzie nie mam nic przeciwko temu; zjawiska ekstremalne są może ekscytujące jak się je ogląda z boku, ale sytuacje które powodują, wraz ze stratami, a czasem i ofiarami, ciekawe już nie są.
|
Miałem to wczoraj, napierdzielało z piorunami i wiało.
Teraz tylko wieje. |
Burza tej zimy!! Wlasnie leje, wieje i grzmi :D
|
haha, poszukaj czegoś w temacie....
|
Pozytywna rzecz... Dzisiaj nie jadę do Niej :( Nie mogę bo są Jej rodzice i ma się uczyć na poprawę... Przygotowuje się do tej ucieczki cały czas... To może zrobię sobie przerwę i w coś pogram - muszę zajrzeć do płytek :spoko:
|
Niech się buja. Jak to mówią, niektórzy mają tak nudne życie że się muszą zajmować czyimś :>
Zresztą cały blok będzie balować, więc nas tym bardziej nie będzie słyszeć :spoko: |
Sąsiadka będzie zadowolona...
|
Pozytywne że jutro jadę... I wynagrodzimy sobie nawzajem te długie dni nieobecności :serdusz:
|
Cytat:
|
Nie mogłem wytrzymać i pojechałem do Niej :D
Chciałem zostać na noc ale Jej mama mi nie pozwoliła :nie: Musiałem spać u dziadka miałem szczęście że to niedaleko. Dopiero jutro mogę jechać... :( |
oj, będziesz jeszcze wracał, oj będziesz :taktak:
|
na prywatnych pozbylem sie juz dawno Wind
teraz sie *&^@#$*&alem i poszedl w *&#%$&^%zdu ze sluzbowego |
Co do za moda pozbywać się Windows'a :D
Windows musi być a na drugim i trzecim kompie Linux - Debian :D |
w koncu na ostatnim kompie pozbylem sie Windowsa
mam nadzieje, ze juz nie wroci :D no dobra - wlasnie sie instaluje w wirtualce, bo mam pare narzedzi sluzbowych, ktorych nie moge zastapic |
Sekretarka miała inne zalety. :cycki:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
*w tym miejscu trochę mi wstyd, bo niemieckiego też się uczyłem a bardzo ciężko mi się nim posługiwać, no ale na to jeszcze mam nadzieję będzie czas :P |
Cytat:
Cytat:
Dokladnie. Pracuje w wiekszosci po angielsku i nie wyobrazam sobie dzis braku znajomosci tego jezyka. No ale przeciez caly marketing, psychologia, filozofia i socjologia mysli ze jezyk polski tak bardzo liczy sie globalnie, ze z pewnoscia angielski nie przyda im sie w przyszlosci... -_-' |
fuck you
you fucking fuck Też znam angielski! :jupi: |
Writening i readening!
|
Cytat:
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Finlandii? To od Mikołaja zapewne.
Mi nie służy :rzygi: |
drzwi od Pandy zamarzły, więc nigdzie nie jadę, więc idę się napić Finlandii toast2
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Niestety pokolenie 50+ jest pod tym względem upośledzone :(
Nas indoktrynowano nauką innego języka. Na szczęście obie córki są dwujęzyczne (biegle w mowie i piśmie). |
Czekamy na
The.Interview.2014.BRRiP.PLSUBBED.JARSON :D |
Jarson to teraz czekamy na napisy do filmów od Ciebie xD
|
Najlepszym sposobem na naukę angielskiego jest oglądanie filmów w angielskiej wersji z polskimi napisami. Ja tak oglądam każdy film a ostatnio oglądnąłem Piratów z Karaibów w wersji oryginalnej z napisami po angielsku i nie miałem większych problemów ze zrozumieniem o co chodzi ( czasami tylko słowa nie znałem).
|
Jedziesz jutro do mnie? Pięknie! :szczerb:
Z pozytywów - wczoraj wieczorem postanowiłem oficjalnie uznać, że rozumiem angielski :D Używam od lat, w mowie i piśmie, przy czym z biegiem czasu moje umiejętności wciąż się rozwijają. Kiedyś przede wszystkim czytałem i słuchałem, natomiast sporadycznie pisałem i mówiłem; teraz kontakty zawodowe wymusiły na mnie te dwie ostatnie czynności. To zmusiło mnie do zwiększenia wysiłków, bo wstyd zastanawiać się nad jakimś słowem, czy szukać na szybko zamiennika. W konsekwencji umiejętności zacnie nazywane w szkołach w szkołach writening i speaking mi się poprawiły, choć jeszcze nie jest tak, jakbym chciał. Natomiast wczoraj przy oglądaniu filmu zdałem sobie sprawę, że w międzyczasie niepostrzeżenie przestałem mieć jakiekolwiek problemy ze zrozumieniem mowy. Dla pewności włączyłem sobie kilka materiałów, które powinny sprawić mi problemy - i jak od dawna nie mam problemu ze zrozumieniem ogólnego znaczenia wypowiedzi, tak teraz rozumiałem praktycznie każde słowo :) Tak czy owak zostaje do pokonania rozbieżność w komunikacji w drugą stronę - przede wszystkim jeżeli chodzi o gramatykę, bo przecież nie będę do końca życia udawał, że połowa czasów w angielskim nie istnieje :P |
Patrzę i widzę -3,9, rano też było podobnie
ale cos czuję, że w nocy dołoży. Jutro dłuższa jazda, więc mam problem z dostrzeżeniem jakichś pozytywów tego, ale silnie się staram. Tiry wyłączone, więc nie rozjeżdżą potencjalnej ślizgawki. |
-5, a o 9 było -3,2
W nocy deszcz przerodził się płynnie w mróz i śnieg. Drzewa fajnie wyglądają, bo się do mokrych świetnie lepił ten śnieg. |
Przy temperaturze rzędu minus dwa? :P
|
Zamarzło wszystko, kółko od taczki, zasuwa od bramy, kółko od bramy, drzwi w samochodzie, o szybie nie wspominając, drzwi otworzyłem, ale zamknąć się nie chciały. :sciana:
|
lepsze to niż deszcz, który padał od paru dni...
|
nie nazywaj tego mokrego,białego goowna śniegiem k***a
|
Pada śnieg <jupi>
|
" Chodzenie po bagnach wciąga... " padłem.
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...ratunkowa.html kto drogę skraca - ten do domu nie wraca :sciana: ku przestrodze Dark :> gdyby Ci jakieś kosmate myśli przyszły k***a
|
No właśnie, zima... Śnieg, -10 stopni i słoneczko :) Idealna zima wtedy jest.
|
Zimno się robi, to dobry znak, może śnieg się pojawi i będzie super xDDD
|
Witam :) Ona dzwoniła do mnie, dostała zegarek i "biżuterię". Mówi że się cieszy że w ogóle dostała...
To tak pozytywnie. Negatywnie: spotykamy się dopiero na Sylwestra :( |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Świątecznie :). dzieci zadowolone z prezentów. żyję :). nadal braki czasu. pozdrawiam Świątecznie
|
To jak się miłują i darzą braterską miłością :rotfl: I oni tak codziennie pewnie dlatego że mają wspólny pokój ;)
|
a co w tym jest pozytywnego Dark?
|
Z siostrami jeszcze gorzej...
|
brat to zło k***a
|
O: Przestań bo dostaniesz!
K: Sam dostaniesz, zajmij sie sobą O: Wal sie pało! K: Coo?? Ja ci dam... (splunięcie) O: Ooo to masz w******* gówniarzu mały! O: (bije) M: Przestań co ty robisz czemu go bijesz!!! O: Bo ta pała mnie opluła! K: Bo on sie mnie czepiał! O: Bo gadasz od rzeczy! K: Sam gadasz od rzeczy *****u! K: (splunięcie) O: To dostaniesz zaraz *****u! K: No chodź, zobaczymy kto dostanie!! O: Tak ci wp... że w szputalu wylądujesz!!! Jak widać moi bracia bardzo sie kochają :rotfl: |
Cytat:
:taktak: |
Cytat:
Czemu Mgit uważasz że rootowanie to zło? |
Root'owanie to zło wcielone !
|
BRAWO jesteśmy z Ciebie dumni!!! :rotfl:
|
Z root'owałem mojego Della Venue. xD
|
Najprawdopodobniej masz racje. Ale naprawiłem i to się liczy xD
http://repostuj.pl/img/upload/20141211120802uid2518.jpg O i ukończyłem Mirror's Edge w wersji na PS3. |
|
Cytat:
Kabel wydaję się gruby i mocny, ale sam drut jest cienki... a osłonka gruba ... |
spoglądając przez dziurkę od klucza :ysz:
|
Nie wiem, nie jadłem.
|
Normalnie, lutownicą. :)
A słuchawki naprawdę dobre :spoko: |
Też nie mam pojęcia jak to możliwe, że naprawiłeś. :P
|
Naprawiłem sobie słuchawki Philips SHP 2000, oderwał się kabelek, nie mam pojęcia jak to możliwe....
|
Majac do wyboru plaski brzuch i pokoj na swiecie wybieram piwo.
|
No właśnie - nie można mieć wszystkiego...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:42. |