![]() |
Cieplej. Wodke lubie. A najgorzej jak smauje ;-)...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
xD W takim razie muszę się zakleić xD
|
Żeby mi nie było przyjemnie? O Ty... sadysto!
Ja Ci zrobię lewatywę z domestosa :haha: |
Właśnie o to chodzi, by nie było przyjemne xD
|
Ciepła wódka? Może pan prezes lubi ciepłą wódkę, ale ja nie! :rotfl:
|
Dla Ciebie z mlekiem albo ciepłą wódką xD
|
Powiadają, że te lewatywy to z piwa, także chyba nie ma się czym martwić :piwo:
|
A czym Jarsonu robi te lewatywy? Bo az sie boje o kolege DarkSlide97...
|
Lewatywa nie zaszkodzi.
|
Nie chodzę do psychiatry. Jestem zdrowy psychicznie. Tylko czasami mój nastrój waha się od "mogę wszystko" do "wszystko jest do d***y". Czasami zmierza to też w stronę "zniszczę wszystko i wszystkich" k***a
Ale jak mówiłem jestem zdrowy psychicznie. Prawie... |
Jarson chyba nie zrobił mu lewatywy w lazarecie.
Kurde! gdzie jest Jarson?! |
Byłeś z tym u doktora? :>
|
Napisze to tutaj, może głupio zabrzmi ale co tam...
Jak każdy wie nie jest za dobrze: zacznie się rok szkolny (tfu!), zima, Ruscy na granicy coś kombinują, niedługo trzeba będzie przygotowywać się do matury... itp. źle! :nie: ALE! Jak sobie przypomnę, że jest forum gdzie ludzie robią sobie jaja ze wszystkiego w śmietniku, można pogadać pośmiać się z polityki, show-biznesu itp. Jak sie coś zepsuje to zasięgnąć porady, popisać trochę o polityce, o paleniu płytek, o dupie Maryni... itp. To jestem jakoś spokojniejszy :spoko: |
Aż taki hardcore to nie jestem:(
|
Gratulacje ;-). Jestes juz duzym chlopcem - czas na range Big Boss ;-)!
|
Ukończyłem Metal Gear Solid 4 po raz trzeci.
|
krew oddana :D
wampirom w RCKiK |
Na youtubie jest filmik, inna sprawa, że ona strasznie czytnik męczy.
|
Próbowałem tego sposobu (tzw. swap trick) ale nie udawało mi się, poza tym bałem się o konsolę ;)
|
Cytat:
Ukończyłem DRIVER San Francisco na PS3 |
No masz, poszedł sam...
;) |
revolver0 nie da się, bo konsola nie jest przerobiona a gierek w oryginale nie mam. :nie:
Gram w Driver 1,2 , V-Rally, Tony Hawk, FF8, Gran Turismo, Apocalypse i Ridge Racer :D ed hunter i co że zapomniałeś, przecież jak pochodzi przez dzień to nic mu się nie stanie. Mój jak uploadował filmy to chodził przez 2 tygodnie bez przerwy i działa :] |
Darku w co tam grasz, Metal Gear Solid i Tekkena 3 uruchom.
|
Wychodząc z domu zapomniałem zahibernować blaszaka, ale od czego jest pulpit zdalny. :)
|
Przywykniesz ;-). Nie badz taki "jewropejski" ;-)... Jak jest 23 to tylko baba poczeka i pojedzie dzien pozniej po listwe z dziura po bolec uziemiajacy. Normalny chlop wywierci i uruchomi ;-)!
|
Taki trochę kącik retro, bo wszystkie sprzęty tam są starsze ode mnie :D
PS Znalazłem listwę na 5 gniazdek która ma "ciekawie" rozwiązaną wtyczkę. Mianowicie zamiast wejścia na bolec uziemienia jest... przewiercona dziura w tym miejscu! Nie wiem kto to robił, ale bezpieczeństwem się raczej nie przejmował :rotfl: |
Swietny pomysl :-)! Podoba mi sie ta koncepcja!
Zeby bylo na temat - jutro mam urlop :-)! |
Jak wiadomo mieszkam na wsi i u mnie w stodole jest pokoik mieszkalny (jak dom był w budowie to tam spaliśmy). Teraz nikt tam nie chodzi, to z nudów wpadłem na pewien pomysł.
Wyniosłem parę gratów do stodoły, uprzątnąłem kanapę. Zaniosłem szafkę która zalegała w drugiej części stodoły do pokoju. Postawiłem tam telewizor 21 cali, pod nim magnetowid a pod magnetowidem PlayStation. I powstał fajny pokoik do rozrywki, gdzie można pooglądać filmy albo pograć sobie w coś :spoko:. Wystarczy zgasić światło i mamy domowe kino ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
revolver0 zazwyczaj nie są. Trzeba tylko troszkę siły, by go otworzyć :D
|
No to cieciowi powinni premię zabrać jeśli włazów nie zabezpiecza.
Kto potem będzie winny jakby sobie skoczył superman jeden? |
Nie są zabezpieczane, np kłódką i łańcuchem?
|
Nie, po prostu wchodziłem do klatki (mówiłem że ulotki :haha:) wychodziłem na samą górę i wchodziłem po drabince, odsuwałem właz i wyłaziłem na górę :D
W tych starych blokach te włazy to może sobie każdy otworzyć, więc jest dobrze ;) |
Po rynnie wchodziłeś na te dachy xD
|
Dzisiaj(właściwie wczoraj) zwiedzałem dachy bloków(nie za wysokich, ale zawsze coś). Porobiłem zdjęcia, nawet zrobiłem sobie "selfie" :haha:. Fajne widoki są np. z takiego 6 piętrowego apartamentowca ;) Całe miasto widać prawie. Poza tym mogłem się bliżej przyjrzeć tym dziwnym konstrukcjom co są najczęściej na dachach bloków. Może się kiedyś wybiorę na taki co ma 11 pięter, tam dopiero muszą być widoki. Z ciekawostek: z nudów bawiłem się EQ i ustawieniami w AIMP3. Zmieniałem jakieś częstotliwości, podbijałem basy itp. Przypadkowo natrafiłem w ustawieniach karty dźwiękowej na zmianę trybu odtwarzania. Było tam: Mono, Stereo, Quadro, 5.1 i 7.1. Wybrałem to Quadro... i muszę powiedzieć, ze jestem pozytywnie zaskoczony :spoko:. Dźwięk jest teraz rozszerzony, basy tak po bokach, a nie "w środku" jak to jest zazwyczaj. Wszystko jest takie jakby pełniejsze, jeśli można tak to nazwać. Ciekawe, nie powiem ;) |
niestety wyjezdzam na weekend
ale co sie odwlecze... :> |
Cytat:
EDIT: Np. do mnie na browarka? :piwo: |
:fiu:
no to gratulacje to kiedy testy wspolne w jakiejs ruinie :> :D |
Cytat:
W zazdrości nabyłem - CamOne Infinity. :D;) |
udany weekend z rodzina :)
http://youtu.be/L736lso4kXk |
dupa to tam byla nie jedna - jest fotel ginekologiczny i sterta ulotek o syfilisie
zainteresowani? :> |
Że kamieni kupa to widać, ale żeby d...?
|
nie tylko ...., dup@ i kamieni kupa
|
a są tam jakieś :cycki:
|
i złomiarzy ...
|
Genialna miejscówka dla amatorów urbex-u.
:taktak: |
Ilość załączników: 1
|
Tańca akurat nie było ;)
|
Tak. Do tańca i do różańca.
Uniwersalne :rotfl: |
Nie była używana, ponieważ ktoś mnie wyręczył :P i na szczęście nie boli.
Za to prześpię się z przyjemnością, bo dość jestem niewyspany :spoko: |
Śpij trochę, bo Cię ręka rozboli. :>
|
Niestety już pojechały :nie: Ale mam numery :taktak:
|
Cala noc nie spie dopiero teraz zauwazylem ktora jest ;) W takim towarzystwie nie ma co spac :D
|
To mi raczej nie grozi, gorzej jak zadzwoni i złoży życzenia 23 czerwca :haha:
|
A potem do lekarza... profilaktycznie xD
|
Mam nadzieję, że te wakacje będą obfitowały w podobne przygody.
Kto wie, w takim towarzystwie to ja mogę iść z nimi do Częstochowy :D |
W czcasie pielgrzymek Durex odnotowuje wzrost sprzedazy. :idea:
|
Sierpień się zaczął to i sezon na pielgrzymki. Przyszła do nas jedna pielgrzymka, same dziewczyny, trochę ode mnie starsze ;)
Brunetki i jedna blondynka, w okularkach, podobna do tej z serialu :) Jak się na nie patrzy to co jedna to ładniejsza :wow: Szkoda, że zostają tylko na jedną noc ;p. Ludzie, może być coś bardziej pozytywnego? :smile: |
bylismy dzis na II Dniach Twierdzy Poznan
jedyny minus, ze udal nam sie odwiedzic tylko dwie lokacje reszta to same plusy - caly dzien zajeci, super impreza! |
Nie pada, na zewnątrz bite 28 stopni i bezchmurnie.
Upały nadchodzą - rada jest jedna: :piwo: :D |
Rozpogodziło się, nie padało.
|
Pada (na razie mało).
|
Nie pada (na razie)
|
Ale już połowa minęła. No cóż, pesymista myśli o tej połowie co mineła, a optymista o tej, co będzie :P
|
Lato trwa...........http://www.getsmile.com/emoticons/sm.../aiw/blind.gif
|
Nerwy ze stali? W ogóle jest coś, co Cię może wkurzyć?
|
Ed nie jest w stanie mnie wkurzyć.
Podobnie jak kiedyś rycho. |
Cytat:
:fiu::banned: |
To tak jak twórca pomidorów! :idea: :> :P
|
W tym sęk. Twórca jest ostatnim w kolejce do pieniędzy za swoją grę.
I ma najmniejszy wpływ na jej cenę w handlu i zysk z niej. Ot taka dojna krowa dla cwaniaczków. |
Moim zdaniem to nie ceny gier są do poprawki... Prędzej zarobki ludzi i wysokość podatków :]
|
Ale gdyby gry kosztowały normalne pieniądze to Kowalski wolałby kupić ją nową, a nie mieć używaną kopię gry.
|
Ale to było w małym sklepie więc wspomogłem tylko właściciela sklepu :P
I tak dobrze mieć oryginał, zwłaszcza za taką cenę. BTW To jest paradoks: Piractwo - jeden gość kupuje, dogrywa witaminkę i wpuszcza w internet (twórca zarabia na tym sprzedanym egzemplarzu). Kowalski sobie ściąga - twórca nic z tego nie ma. Używki - jeden gość kupuje, pogra (twórca zarabia na tym sprzedanym egzemplarzu) sprzeda Kowalskiemu - twórca także nic z tego nie ma. |
Do wydawców zapewne xD
|
A swoją drogą chciałbym wiedzieć, kto zagarnął te 8 zeta za grę.
Bo że choć grosik z tego poszedł na twórców, to szczerze wątpię. |
No wspomogłeś twórców, wydawców danej gry xD. Jeżeli gra jest dobra to czemu by jej nie kupić. Ale też musi być za rozsądne pieniądze.
Ukończyłem Bioshock'a xD |
Jaki dobry uczynek? Mój brat się brechta bo wszystko ściąga z internetu. Też ściągam, ale ulubione gry wolę mieć oryginalne ;)
|
Zrobiłeś dobry uczynek xD
|
Wróciłem właśnie z Krzeszowic z zakupów. Maja tam sklep z grami na konsole i PC. Można zakupić NOWĄ grę powystawową za 8 zł :czytaj:. Ja dokupiłem sobie Tropico 3 i BF2142 :spoko:.
Przyjdzie brat to będzie brechtał ze mnie że kupiłem oryginalną grę ;). |
Ależ doczytałem - niejako zainteresowany byłem.
Masakra. k***a U nas podobnie to rozgrywali...m.in. były dyr. zakładu jest teraz właścicielem byłego zakładowego ośrodka wypoczynkowego z domkami w Kołobrzegu. Piękny teren nad samym morzem, kilkadziesiąt domków. Sam zakład 'sprzedali' Słowakom za pół darmo, trochę poprzędli i spieniężyli majątek wyprzedając niemal wszystko. Zarobili na tym nawet sprzedając wyposażenie na złom :sciana: |
wobec tego polecam szczegolnie ostatni akapit mojego wpisu, jezeli nie dotrwales za pierwszym razem :szczerb:
tyle, co udalo mi sie na szybko wyciagnac na temat konca zakladu... niepojetne... w kazdym razie to nie rynek ani nie transformacja ustrojowa spowodowala upadek - tylko i wylacznie kadra zarzadzajaca |
:O k***a
Nie myślałem, że tego zakładu już nie ma. Ojciec pracował w ZNTK Ostrów Wlkp i w Poznaniu miał swoją dyrekcję. Dziś ZNTK w Ostrowie niewiele lepiej wygląda, dużo budynków rozebranych, szyny poprzedane, maszyny też, ale coś tam jeszcze się tli na pozostałościach. :sciana: |
|
w dzien tez - trojka siedziala na nasypie nad opisanym tunelem
|
W nocy zajęte przez towarzystwo pozytywnie wychodzące w testach na zawartość różnych substancji. ;)
|
duuuuzo ciekawiej bedzie w kolejnych czesciach :D
|
Fajne miejsce. W nocy byłoby ciekawie :D
|
relacja (a dokladniej jej poczatek) z UrbExowego wypadu wspolnie z Melagiem :)
Cytat:
klikajcie w reklamy na stronach swoich ulubuonych bloggerow! :szczerb: Załącznik 66905 |
Ja w sierpniu jadę na Ostravę(Czechy) :)
|
niedługo jadę na urlop do Egiptu :D
|
To masz fajnie. Ja będę musiał zabulić...
|
Wróciła do mnie płyta z reklamacji xD
|
A co pozytywnego mam powiedzieć... Wzmacniacz od nowo kupionej wieży okazał się walnięty :sciana:
Trzeba będzie odwiedzić serwis... |
k***a :respect:
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:06. |