![]() |
Wszedlem w posiadanie PSP :D
Po niecalych 2 latach od oryginalnej planowanej daty kupna ale zawsze ;) |
Cytat:
Jaki soft? W troche zlym czasie kupiles, bo niedlugo wersja slim wychodzi.. |
kupi***322;em namiot :P
tak***261; sobie czw***243;rk***281;, bo by***322;a w promocji :> |
a ja myszke kupi***322;em :]
|
Ilość załączników: 2
poskładałem koledzie trupa i teraz postaram się coś na nim uruchomić :P
Załącznik 41696 wcześniej porobiłem znowu przy kaflach || co prawda idzie to jak krew z nosa ale zawsze do przodu :haha: Załącznik 41695 |
Cytat:
Softu uzywam 3.03 OE-C bo na nowszym ponoc jest problem z odpalaniem MGS: Portable Ops (choc ponoc na moim tez a wystarczylo zmienic jedna opcje w recovery mode i wsadzic jakiekolwiek UMD do napedu). Kiedy kupie oryginal (a gra jest tego warta!! tylko kupno konsolki, pokrowca i 4GB karty zrownalo z ziemia armie mojej gotowki) to zmienie na nowszy soft. |
Przeszuka***322;em ca***322;y dom w poszukiwaniu p***322;yty z pierwszym sezonem Stargate Atlantis tylko po to, ***380;eby odkry***263;, ***380;e jest w nap***281;dzie komputera :szczerb:
|
Byłem pooglądać żaglówki.
Tak mnie teraz nogi bolą, że z bólu nie czuję bólu. Ale warto było. |
Niez***322;a ta ni***380;ej :D
|
Cytat:
Ogolnie to te nowe softy od M33 tez podobno nie sprawiaja problemow i lepiej dziala tryb NO-UMD - ja musialem specjalnie dokupywac "Demo Disc", bo na tych softach OE-a (w moim przypadku 3.40) wciaz byly problemy z niektorymi grami w tym trybie. Poczekam jeszcze troche, jak gry na 3.40 przestana dzialac - przesiadam sie na 3.52 M33. Na 3.03 OE-C nie pograsz np. w Shreka :-). REi, jak masz jakichs kuzynow albo znajomych co maja dzieci od 10 do 15 lat to radze sie nie przyznawac, ze posiadasz takie cos jak PSP ;-). I jeszcze pytanie do Agusi - ktore pietro w bloku? |
Cytat:
|
Nie mam pojecia jak wyglada aktualizacja w tym przypadku, ale z tego co wiem to M@X robil upgrade rowniez z 3.03 OE-C do 3.40 OE-A, wiec pytaj o to Jego.
Za to do M33 na 100% nie trzeba niczego downgrade'owac i polecalbym Ci juz wlasnie ten soft - ludzie z forum PSPoland sa z niego zadowoleni - i wlasnie tam znajdziesz tutoriale "jak to zrobic" (http://pspoland.pl/news.php). pzdr. |
Dzieki.
... OMG... nie moge ci dac zielonego :( [EDIT] Juz po updacie - 3.52 M33-2. Wszystko na, pierwszy rzut oka, dziala (no umd ustawione na isoloader sony). Jeszcze raz dziaki za rade i info ;) |
W***322;asnie , wrocilem z Woodstocku ... bylo za***iscie jak co roku :D
Dobra bania , dobra muza , dobrzy znajomi :D przednia zabawa :D |
rozbi***322;em namiot w ogr***243;dku, daje rad***281; ;)
na d***322;ugi weekend zn***243;w na ryby :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:40. |