![]() |
Ilość załączników: 2
Było tak:
Załącznik 55040 :kreci_gl: ====================== A teraz jest tak: Załącznik 55041 :spoko: Jutro (jak czasu starczy) opiszę to nieco dokładniej. :taktak: |
wracajac do wampiryzmu - bardzo powaznie potrakowalem slowa lekarki o niemeczeniu sie i przebieglem dzis tylko 11km :szczerb: ale przyznac musze, ze bylo ciezko
a - oprocz czekolad dostalem smyczke ladna prawie jak cdrinfo tylko na koncu ma otwieracz do puszek :szczerb: pewnie niepotrzebnie o tym pisze - jutro bedzie kolejka forumowiczow do wampirow _________________ :ognie: jou3x - gratulacje nowego SSD :szczerb: :banan: :banan2: :banan3: :banan: :banan2: |
Jeśli w PK dadzą mi smyczkę z logo CDRinfo i jeszcze z otwieraczem - będę tam jutro w godzinie otwarcia :taktak:
Jou, to rzeczywiście jest SSD? |
pijac piwo sie walnolem - to otwieracz do butelek a nie puszek
przeciez puszki maja walsne dzyndzle :szczerb: bo chyba nikt o konserwach, mam nadzieje, nie pomyslal |
Pozytywnie sie dzis czuje, bo zmieniam wysluzonego iPhone'a 3G na wersje 3G S :-)!
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 55050 Kupiony w promocji na mymemory.co.uk :] |
Po wielkim trudzie i męce pozbyłem się własnoręcznie simlocka plusa i plus.pl z prawego klawisza funkcyjnego mojego k800 :)
|
Cytat:
|
Sieć Plus mu zaufała, a on okazał się zwykłym żulem.
|
Ilość załączników: 1
pozdrowienia z Serbii dla GEJO-ZBOKÓW i nie tylko
od icemaców :piwo: |
Jakim samolotem was tam dowieźli?
|
"panem bąblem" tym niebieskim oczywiście :P
|
Ta biedna Serbia...
Wojna, teraz Icemaki. |
Jak nie urok, to sraczka :sciana:
|
Raczej... WAKACJE. Właśnie się rozpoczęły.:jupi: :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:35. |