![]() |
tez mnie awansowali. Zabrali mi roczna premie :sciana:
|
Nie wszyscy pracują dla premii.
A awans to zawsze awans. |
Cytat:
|
Właśnie awansowałem się na dyrektora generalnego, 10 sekund temu. :taktak:
|
Cytat:
|
Dac mu, dac mu:D
Nawet wiecej|| |
wlasnie zdalem bardzo wazna serie egzaminow zwiazanych z moja praca :)
|
I w związku z powyższym czeka Cię pewnie awans? :D
Awans = 2x więcej obowiązków + 2x więcej odpowiedzialności za 5% więcej kasy (jak dobrze pójdzie). :> |
Kasy to może już nie. Więcej obowiązków, więcej odpowiedzialności - po co jeszcze dodatkowo nadmiarem gotówki obciążać :D
|
Cytat:
|
Jest zimno jak cholera, -9 Okęcie podaje, zmarzły mi ręce jak szedłem do sklepu.
Żeby było w temacie, to jak doszedłem do sklepu, to właśnie skończyli wnosić chleb z SPC (Spółdzielnia Piekarsko-Ciastkarska), naprawdę niezłe pieczywo, a jak takie świeże, to się skończyło zjedzeniem 1/3 chleba po drodze. Dobrze, że kupiłem dwa. :) |
To przynajmniej śniadanie masz z głowy :D
Ile czasu do przodu ! Jadę w miasto po części zamówione i będę chyba naprawiał szmelcvagena B6 ojca bo handlarz zapomniał, jak wyciągali pewnie lewą stronę pozmieniać zawieszenie :D A mówiłem nic nie kupować beze mnie ! To nie qwa wcisnęli mu przystanek z ddr-owa :/ Moja mina musiała być bezcenna jak go pierwszy raz zobaczyłem po fakcie dokonanym :szczerb: |
Cytat:
przede mna jeszcze cala seryjka, ale ponoc teraz juz z gorki za skromne 4 miesiace zakoncze ten etap szkolen nastepny mam nadzieje jak najszybciej :D no dobra - zeby nie bylo - podwyzka tez bedzie |
Nie chcę być nachalny,ale miało być pozytywnie.
Vide tytuł topicu. Qrde ,zmykam bo się popłaczę. A chłopaki nie płaczą.:nie: |
Jeszcze tydzień i sielanka koniec sesji :D stypendium wpadnie i biba :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:33. |