![]() |
@rei
nie boje sie matury a gaciami napewno nie b***281;de trz***261;s.:P |
|
Tacy jak ty pozniej przed matura trzesa gaciami - wystarczy uwazac na lekcjach i oczywiscie na nie chodzic a z matura problemow nie ma - ja np nie spedzilem ani godziny uczac sie od matury a zdalem pomimo iz wielu co kulo nie zdalo.
|
pozytywy
nie by***322;em w szkole wyspa***322;em sie jutro tez nie ide bo mam spiewac tzn rapowac tekst kt***243;rego niema :D i jak tu sie nie cieszy***263; |
Tez sie zdziwilem.
A meczu w ogole nie mialem zamiaru ogladac, bo bylem pewien, ze przegraja, heh. No coz, ja juz po lekcjach - pozytyw. |
Polacy strzelili dwie (!) bramki i o dziwo - wygrali mecz !!! :>
|
a ja zaraz jad***281; do roboty :>
|
Wygralem aukcje na oryginalnego (mam przynajmniej nadzieje, ze tym razem taki bedzie) pilota xboksa za 26zl :-).
Niewazne, ze uzywany i z jednym peknieciem, bo i tak potrzebuje tylko czujnik. Pozytyw, duzy. |
Kupi***322;em tanio RIVE 2 , myszke , czekam na plyte glowna , napedy, wiatraki :D
Koles zwroci***322; mi kase za uwalona mobo :D Jak tu sie nie cieszy***263; ? ;p :piwo: |
Pozytywy:
- zacz***261;***322; si***281; rok akademicki - prosz***281; zauwa***380;y***263;. i***380; nie napisa***322;em, ***380;e zacz***281;***322;a si***281; nauka :> <w ***380;adnym wypadku nie myli***263; tych poj***281;***263;> - moja w***261;troba jeszcze jako***347; funkcjonuje :D - teraz najwa***380;niejsze: Kompania Piwowarska zwi***281;kszy***322;a produkcj***281; :jupi: :piwko2: |
Cytat:
joke a wogóle to o jaką prace chodzi??? powiesz nam? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak na pierwsza rozmowe kwalifikacyjna i to zaraz po technikum poszlo mi niezle prawda? :D |
zabiłem deamona dźwięku pod linuchem - suse 10.1 ;)
jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną ;) a nie mam zielonego pojęcia co będą ode mnie chcieli :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:39. |