Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.10.2005, 19:18   #1
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Dorian
A tutaj zapowiedź - czyli mały trailer .

http://media.putfile.com/jakbynamsieudalo

@Dorian

jak dla mnie bomba ^_^

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.10.2005, 11:59   #2
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
hahaha no i trafione w sedno
a co do porazki mojego kandydata to nie startowal w wyborach

Cytat:
Napisany przez prometeusz
proponuję szanownym kolegą zawieśić tę rozmowe na 5 lat i wtedy dopiero ja wznowić
ale my chcemy teraz popsioczyc jak to robil pis w tej kampanii co to nie bedzie jak wygraa tusk i po
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.10.2005, 14:44   #3
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
az tylu idiotow w kraju chyba nie mamy zeby lepper wygral
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
Stary 24.10.2005, 15:03   #4
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

pozyjecie zobaczycie
Stary 24.10.2005, 15:29   #5
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A ja powiem ze 50%frekwencja nie odwzorowuje woli spoleczenstwa... tyle.
Stary 24.10.2005, 15:42   #6
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez mallow
A ja powiem ze 50%frekwencja nie odwzorowuje woli spoleczenstwa... tyle.
Ależ żeś wymyślił. Twoje stwierdzenie ma się nijak do rzeczywistości. To są wybory demokratyczne. Próg został przekroczony i pisanie o woli społeczeństwa jest bezsensem. Możesz to powiedzieć tym którzy nie poszli do wyborów.
Loczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2005, 15:01   #7
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Loczek
Ależ żeś wymyślił. Twoje stwierdzenie ma się nijak do rzeczywistości. To są wybory demokratyczne. Próg został przekroczony i pisanie o woli społeczeństwa jest bezsensem. Możesz to powiedzieć tym którzy nie poszli do wyborów.
A ja mowie ze ma znaczenie. 50% frekwencja oznacza tez tych (bo nie tylko) ktorzy nie widzieli w tych wyborach kandydata na ktorego bogliby zaglosowac. Tak i ja. Jednak do urby poszedlem, ale tylko w I turze. Przypuszczalnie (i dosc nierealnie, ale nie do konca) podziel sobie te 100% frekwencje tak:
100% - 50% poszlo glosowac, 50% nie
Z 50% ktore poszlo ~28% bylo za kaczynskim ~22% za tuskiem.
Czy nie wydaje Ci sie to troche za male poparcie spoleczenstwa?
Pozdro.
Stary 25.10.2005, 15:58   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mallow
A ja mowie ze ma znaczenie. 50% frekwencja oznacza tez tych (bo nie tylko) ktorzy nie widzieli w tych wyborach kandydata na ktorego bogliby zaglosowac. Tak i ja. Jednak do urby poszedlem, ale tylko w I turze. Przypuszczalnie (i dosc nierealnie, ale nie do konca) podziel sobie te 100% frekwencje tak:
100% - 50% poszlo glosowac, 50% nie
Z 50% ktore poszlo ~28% bylo za kaczynskim ~22% za tuskiem.
Czy nie wydaje Ci sie to troche za male poparcie spoleczenstwa?
Pozdro.
takie są zasady demokracji - nie głosowałeś to teraz głosu nie dawaj.

bo się ośmieszasz.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2005, 17:42   #9
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez ed hunter
takie są zasady demokracji - nie głosowałeś to teraz głosu nie dawaj.

bo się ośmieszasz.
Mam prawo do swojego glosu i opinii. Nie glosowalem jedynie w II turze, bo nie bylo tam dla mnie kandydata. W calych wyborach nie bylo kandydata, ale w I turze zaglosowalem na czlowieka ktoego program byl mi najblizszy. A ze nie dostal sie do II tury to tez nie widzialem sensu glosowania ani na Kaczynskiego ani na Tuska, gdyz obie te persony poprostu mi nie odpowiadaja.
Szanuje zasady demokracji, opisuje tylko swoje odczucie co do jej osiagniec w Polsce. Mowie tu o 50% frekwencji, ktora jest liczba zalosna, i jak dla mnie nie jest praktycznie zadnym odzwierciedleniem pogladow spoleczenstwa. Sklania to mnie do refleksji, czy przypadkiem tak radykalny program JKM niebylby dobry dla Polakow.
Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniany przez mallow : 25.10.2005 o godz. 17:44
mallow jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.10.2005, 20:09   #10
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
@legion post nr 504
Jezeli myslisz, ze kaczor wprowadzi kare smierci to sie gleboko mylisz. Tego zakazuje UE i katolicka moralnosc.
Z Rosja trzeba sie lubic tak jak z USA. Rosja to nasz sasiad i dostawca wielu waznych surowcow i powazny kontrahent nie to co, np. Ukraina. UE i Rosja sie nie wykluczaja. Nie dogadasz sie z obiema stronami to widac skutki, rurociag zbudowany ponad naszymi glowami. Polska solidarna (nacjonalistyczno-utopijno-socjalistyczna) wprowadzi wiekszy zastoj niz wzrost obecnej gospodarki, kaczorek chce dac wszystkim wg potrzeb ale skad? Tego nikt nie wie Wg mnie zrodlo jest bardzo latwe do znalezienia, mianowicie wszelkie dobra ziemskie kleru. Wypowiedzenia z dnia na dzien konkordatu i wziecie krotko kleru daloby by wielkie dochody do kasy panstwa; ale na to sie nie za nosi - poparcie RM etc.
Jezeli kaczucha ma nas oczyscic z korupcji to mi wyrosnie penis na czole Kaczorek zrobi jeden wielki przewrot w biurach, wywali obecnych zlych i niedobrych "komuchow" i zastapi swoimi dziadami.
Jak tak sie Tusla przeszlosci czepiacie to wiedzcie, ze papa Kaczynskiego byl jawnym komunista. Zapraszam do lektury najnowszych FiM.
Lustracja jako priorytet to pieniadze wyrzucone w bloto. Co nam po tym, ze jakis emeryt poniesie kare? Zadna, wieksza korzysc by dalo dofinansowanie biednych dzieci.
Ja jestem ogolnie przeciwny wiekszosci polskiej prawicy (procz Korwina). Katolickie panstwo leee. Polska to rezerwat we wspolczesnej Europie. Nadal bedziemy w tym syfie tkwic puki nie staniemy sie panstwem laickim, bez konkordatu.
[+]
Wg mnie z 4 lata prawdziwego socjalizmu/komunizmu podniosloby status zycia przecietnego polaka, potem wszelkie liberalne pomysly bylyby dobre gdyz bieda stanowilaby margines.

Ostatnio zmieniany przez Banana Coctail : 24.10.2005 o godz. 20:21
Banana Coctail jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2005, 12:19   #11
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail
@legion post nr 504
Jezeli myslisz, ze kaczor wprowadzi kare smierci to sie gleboko mylisz. Tego zakazuje UE i katolicka moralnosc.
Z Rosja trzeba sie lubic tak jak z USA. Rosja to nasz sasiad i dostawca wielu waznych surowcow i powazny kontrahent nie to co, np. Ukraina. UE i Rosja sie nie wykluczaja. Nie dogadasz sie z obiema stronami to widac skutki, rurociag zbudowany ponad naszymi glowami. Polska solidarna (nacjonalistyczno-utopijno-socjalistyczna) wprowadzi wiekszy zastoj niz wzrost obecnej gospodarki, kaczorek chce dac wszystkim wg potrzeb ale skad? Tego nikt nie wie Wg mnie zrodlo jest bardzo latwe do znalezienia, mianowicie wszelkie dobra ziemskie kleru. Wypowiedzenia z dnia na dzien konkordatu i wziecie krotko kleru daloby by wielkie dochody do kasy panstwa; ale na to sie nie za nosi - poparcie RM etc.
Jezeli kaczucha ma nas oczyscic z korupcji to mi wyrosnie penis na czole Kaczorek zrobi jeden wielki przewrot w biurach, wywali obecnych zlych i niedobrych "komuchow" i zastapi swoimi dziadami.
Jak tak sie Tusla przeszlosci czepiacie to wiedzcie, ze papa Kaczynskiego byl jawnym komunista. Zapraszam do lektury najnowszych FiM.
Lustracja jako priorytet to pieniadze wyrzucone w bloto. Co nam po tym, ze jakis emeryt poniesie kare? Zadna, wieksza korzysc by dalo dofinansowanie biednych dzieci.
Ja jestem ogolnie przeciwny wiekszosci polskiej prawicy (procz Korwina). Katolickie panstwo leee. Polska to rezerwat we wspolczesnej Europie. Nadal bedziemy w tym syfie tkwic puki nie staniemy sie panstwem laickim, bez konkordatu.
[+]
Wg mnie z 4 lata prawdziwego socjalizmu/komunizmu podniosloby status zycia przecietnego polaka, potem wszelkie liberalne pomysly bylyby dobre gdyz bieda stanowilaby margines.
Kolego czy ja mowilem cos o wojnie tylko mowilem o rownchy rozmowach z Rosia jako partner a nie jak to robil kwachu w pas klania sie putinkow no bez przesady a co do tego co napisales powinienes mieszkac w Holandi gdzie jest wolna amerykanka i liberalizm na maxa .
A zacznijmy od tego kto niemial ksiazeczki partyjnej tu szczeliles kula w plot
kazdy praktycznie wywodzil sie z solidarnosci a zanim powstala wszystcy byli
w parti tak historia Polski dopiero sie ockneli zaczeli walczyc z patria
A z radiem maryjka to juz przesadzasz chcial bym widziec co byscie pisali jakby Tusk wygral "ciesze sie bardzo ze Tusk wygral kolega kwacha i SLD a przyjaciel urbanka" dajcie spokuj trzeba sie pogodzic liberalowie przegrali wiec musza wiac do Holandi bo w Polsce juz nie sa wolni
Cytat:
Napisany przez pawelblu
No to ja w sztabie Lecha znalazlem lepszych:

Olgierd Lukaszewicz - najbardziej funkcyjny aktor (doczolgal sie do szefa ZASP)
Ewa Blaszczyk - wyplynela nagle, znikad i prowadzi fundacje co jej chyba zle nie wychodzi (oczywiscie z poparciem Lecha)
Krzysztof Cugowski - senator pelna geba w doslownym tego slowa znaczeniu (ciekawe czy na posiedzeniach bedzie siedzial w czarnych okularach)

No i znany juz Jacek Kurski.

A jak wczoraj zobaczylem kandydatow PiS na ministra pracy, to mi szczena opadla. Komolowski i Tomaszewska. Dwa nazwiska najwiekszych destruktorow budzetu z AWS.
o Kukisie nie napisales jeszcze
oczerniasz pis a nie widzisz co po ma w swoich szeregach jestes normalnie smieszny widac ze nie mozesz sie pogodzic ze liberalizm w tych wyborach zostal odrzucony przez polakow

Ostatnio zmieniany przez legion : 25.10.2005 o godz. 12:31
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2005, 16:24   #12
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
Kolego czy ja mowilem cos o wojnie tylko mowilem o rownchy rozmowach z Rosia jako partner a nie jak to robil kwachu w pas klania sie putinkow
A czy ja mowilem cos o wojnie? Ja wspominal tylko o tym, ze oziebienie stosunkow dylpomatyczno-gospardczych z Rosja jest bardzo niepozadane.
Cytat:
Napisany przez legion
(...)powinienes mieszkac w Holandi gdzie jest wolna amerykanka i liberalizm na maxa
Liberalne pogladowo spoleczenstwo to jest cos do czego powinna Polska dazyc. Obecne panstwo wyznaniowe jest rezerwatem w Europie, nigdzie kler nie ma takich przywilejow. Sa poza prawem.

Cytat:
Napisany przez legion
A zacznijmy od tego kto niemial ksiazeczki partyjnej tu szczeliles kula w plot
kazdy praktycznie wywodzil sie z solidarnosci a zanim powstala wszystcy byli
w parti tak historia Polski dopiero sie ockneli zaczeli walczyc z patria
Ty tez strzeliles kula w plot, np. APP Racja nie ma korzeni w rzadnej z tych organizacji, jest czysto lewicowa partia. Prawdziwie lewicowa.
Z partii to sie wywodza KPP, PPS reszta juz nie.
Prawica procz PJKM mnie nie interesuje.
Cytat:
Napisany przez legion
A z radiem maryjka to juz przesadzasz chcial bym widziec co byscie pisali jakby Tusk wygral "ciesze sie bardzo ze Tusk wygral kolega kwacha i SLD a przyjaciel urbanka"
Dla mnie akurat Jerzy Urban to jeden z najwiekszych autorytetow.
Cytat:
Napisany przez legion
dajcie spokuj trzeba sie pogodzic liberalowie przegrali wiec musza wiac do Holandi bo w Polsce juz nie sa wolni
Jezli PO nazywasz partia liberalna pod wzgledem swiatopogladowym jestes w bledzie, zadna z partii prawicowych procz UPR i PJKM nie planowala ograniczyc samowolki kleru.
[/QUOTE]
Polsce nie potrzeba wielkiej gospodarki zeby sie uniesc z kryzysu, wystarczy zabrac wszyskie skarby kosciolowi.
Wiem, ze jestem kolejnym czerwonym dziadem Ale to niemozliwe ja mam ledwo 15 lat. Najpierw z 4 lata prawdziwego socjalizmu (odebrac nieco bogatym i wzbogacic biednych, wyniesc 40% ze skrajnej biedy) i potem liberalna gospodarka moze na spokojnie wejsc
Banana Coctail jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2005, 16:27   #13
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Dla mnie akurat Jerzy Urban to jeden z najwiekszych autorytetow.
szkoda gadac ja dla ciebie urban jest autorytetem
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2005, 17:15   #14
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Polsce nie potrzeba wielkiej gospodarki zeby sie uniesc z kryzysu, wystarczy zabrac wszyskie skarby kosciolowi.
To jest stasznie populistyczna glupota. I dlaczego Panstwo mialoby zabierac jakiejkolwiek powiedzmy organizacji cokolwiek. Ideologia UPR i JKM nie ma z tym wiele wspolnego ...

Poza tym gdyby zebrac to wszystko to pewnie wyjdzie ok 10% tego co panstwo wydaje rocznie na socjal, wiec jakby jeden miesiac socjalu do przodu - i co ... po miesiacu wracamy do stanu poprzedniego. Nie tedy droga do reform.

Nie uwazam zeby teraz wplyw Kosciola na polityke byl taki, by wymagal ograniczenia - baaardzo duzo sie zmienilo przez ostatnie 15 lat, szczegolnie przez ostatnie 3. Jedynie niektore organizacje pseudo-koscielne naduzywaja swoich przywilejow misyjnych, ale to nie oznacza ze panstwo ma zwalczac caly kosciol jak socjalistyczna UBecja. Ksieza to w wiekszosci dobrzy ludzie.

Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 25.10.2005 o godz. 17:18
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.10.2005, 20:58   #15
Dorian
Wymiatacz

Data rejestracji: 10.05.2004
Dorian zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dla rozluźnienia...

szanuję znajomość języków pani Kaczyńskiej i tutaj jako pierwszej damie niewiele można zarzucić - podobnie wykształcenie i kultura osobista. Prezydentura to funkcja typowo reprezentacyjna i pomimo wszystko jakoś to nie za dobrze wygląda.... na tym jpgu wyglądają troszkę jak mieszkańcy mchu.
Dorian jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: