![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
@Dorian jak dla mnie bomba ^_^ |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahaha no i trafione w sedno
a co do porazki mojego kandydata to nie startowal w wyborach Cytat:
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ZnakJaworznickiegoBikera
az tylu idiotow w kraju chyba nie mamy zeby lepper wygral
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ZnakJaworznickiegoBikera
pozyjecie zobaczycie
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
A ja powiem ze 50%frekwencja nie odwzorowuje woli spoleczenstwa... tyle.
![]() |
#6 | |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Koordynator
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
100% - 50% poszlo glosowac, 50% nie Z 50% ktore poszlo ~28% bylo za kaczynskim ~22% za tuskiem. Czy nie wydaje Ci sie to troche za male poparcie spoleczenstwa? Pozdro.
![]() |
![]() |
#8 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
bo się ośmieszasz. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Koordynator
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Szanuje zasady demokracji, opisuje tylko swoje odczucie co do jej osiagniec w Polsce. Mowie tu o 50% frekwencji, ktora jest liczba zalosna, i jak dla mnie nie jest praktycznie zadnym odzwierciedleniem pogladow spoleczenstwa. Sklania to mnie do refleksji, czy przypadkiem tak radykalny program JKM niebylby dobry dla Polakow. Pozdrawiam.
![]() Ostatnio zmieniany przez mallow : 25.10.2005 o godz. 17:44 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
@legion post nr 504
Jezeli myslisz, ze kaczor wprowadzi kare smierci to sie gleboko mylisz. Tego zakazuje UE i katolicka moralnosc. Z Rosja trzeba sie lubic tak jak z USA. Rosja to nasz sasiad i dostawca wielu waznych surowcow i powazny kontrahent nie to co, np. Ukraina. UE i Rosja sie nie wykluczaja. Nie dogadasz sie z obiema stronami to widac skutki, rurociag zbudowany ponad naszymi glowami. Polska solidarna (nacjonalistyczno-utopijno-socjalistyczna) wprowadzi wiekszy zastoj niz wzrost obecnej gospodarki, kaczorek chce dac wszystkim wg potrzeb ale skad? Tego nikt nie wie ![]() Jezeli kaczucha ma nas oczyscic z korupcji to mi wyrosnie penis na czole ![]() Jak tak sie Tusla przeszlosci czepiacie to wiedzcie, ze papa Kaczynskiego byl jawnym komunista. Zapraszam do lektury najnowszych FiM. Lustracja jako priorytet to pieniadze wyrzucone w bloto. Co nam po tym, ze jakis emeryt poniesie kare? Zadna, wieksza korzysc by dalo dofinansowanie biednych dzieci. Ja jestem ogolnie przeciwny wiekszosci polskiej prawicy (procz Korwina). Katolickie panstwo leee. Polska to rezerwat we wspolczesnej Europie. Nadal bedziemy w tym syfie tkwic puki nie staniemy sie panstwem laickim, bez konkordatu. [+] Wg mnie z 4 lata prawdziwego socjalizmu/komunizmu podniosloby status zycia przecietnego polaka, potem wszelkie liberalne pomysly bylyby dobre gdyz bieda stanowilaby margines. Ostatnio zmieniany przez Banana Coctail : 24.10.2005 o godz. 20:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() A zacznijmy od tego kto niemial ksiazeczki partyjnej ![]() kazdy praktycznie wywodzil sie z solidarnosci a zanim powstala wszystcy byli w parti tak historia Polski dopiero sie ockneli zaczeli walczyc z patria ![]() A z radiem maryjka to juz przesadzasz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oczerniasz pis a nie widzisz co po ma w swoich szeregach jestes normalnie smieszny ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 25.10.2005 o godz. 12:31 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||||
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z partii to sie wywodza KPP, PPS reszta juz nie. Prawica procz PJKM mnie nie interesuje. Cytat:
Cytat:
[/QUOTE] Polsce nie potrzeba wielkiej gospodarki zeby sie uniesc z kryzysu, wystarczy zabrac wszyskie skarby kosciolowi. Wiem, ze jestem kolejnym czerwonym dziadem ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Poza tym gdyby zebrac to wszystko to pewnie wyjdzie ok 10% tego co panstwo wydaje rocznie na socjal, wiec jakby jeden miesiac socjalu do przodu - i co ... po miesiacu wracamy do stanu poprzedniego. Nie tedy droga do reform. Nie uwazam zeby teraz wplyw Kosciola na polityke byl taki, by wymagal ograniczenia - baaardzo duzo sie zmienilo przez ostatnie 15 lat, szczegolnie przez ostatnie 3. Jedynie niektore organizacje pseudo-koscielne naduzywaja swoich przywilejow misyjnych, ale to nie oznacza ze panstwo ma zwalczac caly kosciol jak socjalistyczna UBecja. Ksieza to w wiekszosci dobrzy ludzie. Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 25.10.2005 o godz. 17:18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Dla rozluźnienia...
![]() szanuję znajomość języków pani Kaczyńskiej i tutaj jako pierwszej damie niewiele można zarzucić - podobnie wykształcenie i kultura osobista. Prezydentura to funkcja typowo reprezentacyjna i pomimo wszystko jakoś to nie za dobrze wygląda.... na tym jpgu wyglądają troszkę jak mieszkańcy mchu. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|