![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#526 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
@Dorian jak dla mnie bomba ^_^ |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#527 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
@legion post nr 504
Jezeli myslisz, ze kaczor wprowadzi kare smierci to sie gleboko mylisz. Tego zakazuje UE i katolicka moralnosc. Z Rosja trzeba sie lubic tak jak z USA. Rosja to nasz sasiad i dostawca wielu waznych surowcow i powazny kontrahent nie to co, np. Ukraina. UE i Rosja sie nie wykluczaja. Nie dogadasz sie z obiema stronami to widac skutki, rurociag zbudowany ponad naszymi glowami. Polska solidarna (nacjonalistyczno-utopijno-socjalistyczna) wprowadzi wiekszy zastoj niz wzrost obecnej gospodarki, kaczorek chce dac wszystkim wg potrzeb ale skad? Tego nikt nie wie ![]() Jezeli kaczucha ma nas oczyscic z korupcji to mi wyrosnie penis na czole ![]() Jak tak sie Tusla przeszlosci czepiacie to wiedzcie, ze papa Kaczynskiego byl jawnym komunista. Zapraszam do lektury najnowszych FiM. Lustracja jako priorytet to pieniadze wyrzucone w bloto. Co nam po tym, ze jakis emeryt poniesie kare? Zadna, wieksza korzysc by dalo dofinansowanie biednych dzieci. Ja jestem ogolnie przeciwny wiekszosci polskiej prawicy (procz Korwina). Katolickie panstwo leee. Polska to rezerwat we wspolczesnej Europie. Nadal bedziemy w tym syfie tkwic puki nie staniemy sie panstwem laickim, bez konkordatu. [+] Wg mnie z 4 lata prawdziwego socjalizmu/komunizmu podniosloby status zycia przecietnego polaka, potem wszelkie liberalne pomysly bylyby dobre gdyz bieda stanowilaby margines. Ostatnio zmieniany przez Banana Coctail : 24.10.2005 o godz. 20:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Dla rozluźnienia...
![]() szanuję znajomość języków pani Kaczyńskiej i tutaj jako pierwszej damie niewiele można zarzucić - podobnie wykształcenie i kultura osobista. Prezydentura to funkcja typowo reprezentacyjna i pomimo wszystko jakoś to nie za dobrze wygląda.... na tym jpgu wyglądają troszkę jak mieszkańcy mchu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
już wiem czemu przez całą kampanię Donald Tusk miał ten strach w oczach - wszystko przez Gołotę
![]() ![]() http://wiadomosci.wp.pl/kat,31116,wi...ml?ticaid=16bd |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
@Dorian pani Kaczynska ma problemy z dykcja, nie wiem czemu zawsze bierze takie glebokie wdechy przed kazdym nowym zdaniem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Wymiatacz
![]() |
@ Banana Coctail
Tak, też to zauważyłem - jednak to sprawa dla logopedy. Co do samej kultury osobistej jak i spraw edukacyjnych nie mam większych zastrzeżeń. Powtórzę jednak,że funkcję pełnić będzie typowo reprezentacyjną ... tutaj edukacja i klasa nie wystarczą , a na pewno nie w nowoczesnym świecie. Nieładnie jest pisać o sprawach takich jak przymioty fizjonomii pary prezydenckiej lecz tutaj ominąć tej sprawy się nie da. Doszły mnie już słuchy,że w telewizjach zachodnich rozpoczęły się seanse " O dwóch takich co ukradli księżyc" jak i pokazali państwo Kaczyńskich w konwencji - jak to opisali na bbc.co.uk - "Gnomes from Poland" ... niby mnie to nie obchodzi co piszą ci, którzy nie mieszkają w naszym kraju lecz jednak - nie cierpię gdy śmieją się z Polski ... Funkcja reprezentacyjna jest jedna ... i tutaj niestety choćbym chciał - plusów widzę dla nas niewiele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
ekstra Tusk chyba szybciej powinnien sie tam udac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
No więc Tuskowi wyszło z tego: już był w ogródku, już witał się z... kaczką! Porażka Tuska na własne życzenie. Dla Polski być może o tyle lepiej że wygrał najwyraźniej ten mądrzejszy z kwa-kwa-kwandydatów.
![]() |
![]() |
#535 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
Kim sie Tusk otoczyl trzeba zobaczyc ....karierowicze sami Hołowczyc, Religa, jacys aktorzy myslal ze zwiciestwo ma w kieszeni a i jeszcze dostal zabojcze poparcie od Walesy i jego nowego kolegi Kwasniewskiego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sld poparcie wyszlo na dobre ale jak widac na wiesniakow to bylo za malo
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
Oj na to ja mam jedno nazwisko jako odpowiedź: Jacek Kurski Wynajęcie tego kolesia do brudnej roboty to lekkie przegięcie - właściwie bardziej było to w interesie PiS niż Lecha Kaczyńskiego gdyż za przyjęciem Kurskiego był Jarosław - a Lech przeciwko...no ale cóż.... gdy gość który rozwalił ROP, później jako członek ZCHn i AWS zapracował sobie na opinię specjalisty od PR, który przechodzi po trupach - członek słynnego LPR - przyjęty do PiS właściwie, który wzorując się na opinii tego człowieka właściwie obrali mu już zadanie. Zrobił to co musiał i wywalili go ... pozornie, bo pewnie coś tam działa - no ale cóż - to już 6ta partia Kurskiego i jemu to różnicy nie robi. Osiągnęli co chcieli i Kaczuszki mają pełne brzuszki. Gdy piszesz o aktorach i osobach publicznych - wsparcie wątpliwej jakości śpiewaka - imć Cugowskiego i jego obecność w spotach PiS również może być odpowiedzią na zarzut kumoterstwa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kacza grypa nadeszla
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Dodatkowo prezydentowa jak półelektoratu jej męża to kura domowa, której zadaniem jest gotowanie objadów i sprzątanie. Średniowiecze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
|