![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#466 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#467 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Na pytania: Czy mam oltarzyk Piskorskiego? Gdzie jest Piskorski? zgodnie z obietnica nie odpowiem zeby nie meczyc Cie wymyslaniem i pisaniem riposty. Jedna odpowiedz jest dosc oczywista (chyba nawet Ty sie domyslisz, czy mam oltarzyk Piskorskiego, czy nie), natomiast zeby poznac odpowiedz na druga (gdzie jest Piskorski) trzeba wiedziec co sie dzieje w zyciu publicznym. Pragne jeszcze zwrocic uwage ze Pawlowi Piskorskiemu NIE ZOSTALY POSTAWIONE ZARZUTY, wiec nie ma sie z czego tlumaczyc niezaleznie od tego gdzie by sie znajdowal, teraz, kiedys, kiedykolwiek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | ||||||
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() no jasne ty wiesz co sie dzieje bo codziennie rano czytasz biuletyn publiczny ![]() Cytat:
Ostatnio zmieniany przez legion : 24.10.2005 o godz. 00:30 |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja *******e dobrze ze za 3 tyg juz mnie nie bedzie w tym burdelu zwanym polska z *****wym prezydentem!
cale szczescie ze nie bedzie mnie dotyczyl idiotyzm prezydenta
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Twoja historia jest naprawde urzekajaca, ale chyba odpuszcze sobie dalsza lekture (przynajmniej wybranych fragmentow dyskusji, mniej interesujacych autorow) ... Z Bogiem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#471 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
@demek a my gratulujemy ci wyjazdu za granice by ci sie nie udzielil idiotyzm ogolu
Ps przynajmniej o jedna gebe mniej do wykarmienia ![]() Cytat:
![]() clikac i tak masz swoje much w nosie ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 24.10.2005 o godz. 00:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
-=Advokat^Diabła=-
Data rejestracji: 14.02.2005
![]() |
Na wp.pl co drugi czyli pewnie kazdy, co na Tuska głosował chce uciekać z kraju!
Ciekawi mnie to że jak ktos nie ma kasy to lipa...a jak ktos jeddzie to jego wybór.
![]() |
#473 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Zaraz po tym jak ogłosili wyniki spekulacyjne onet, wp, o2 dostało czkawki
![]() Cytat:
@demek jest pewnie nerwowy po tym jak prezydenta wybrali, co może wskazywać edytowanie jego podpisu ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 24.10.2005 o godz. 00:46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() i nie pisz tu ostentacyjnie o wyjezdzie bo nikogo to nie obchodzi ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 24.10.2005 o godz. 00:46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
dla ludzi nierozumiacych slowa pisanego chodzilo o komentowanie mojego wyjazdu jesli podoba ci sie zycie w tym burdelu tomieszkaj i wegetuj tu dalej prawdziwy burdel to ty jeszcze zobaczysz przez najblizsze 4 lata wspomnisz moje slowa jeszcze pozatym widac kto glosowal na lecha wies czyli .... niech kazdy sobie dopowie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Mowiac szczerze to mysle czy wygralby Tusk czy Kaczynski to i tak nic sie nie zmieni... poprostu taki juz jest ten kraj. Jedni tu przyjezdzaja inni uciekaja, a ja tu zostaje. Mi sie tam tu podoba. Jest jak jest i mi tu jest dobrze
![]() ps. Nie ma co sie zalamywac zawsze zostaje nam ten pamietny mecz Polska - Anglia na Wembley jezeli dobrze pamietam w 1973r. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
w 1973
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
juz ci mowile nikogo to nie zmartwi ze wyjedziesz ![]() |
|
![]() |