Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.10.2005, 13:36   #556
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
za odpowiednio 4 i 5 lat nastapi zwrot takze powinno byc lepiej o ile za ten czas nie bedzie jeszcze wiekszego burdelu niz teraz a ja sadze ze bedzie
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.10.2005, 13:45   #557
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek
za odpowiednio 4 i 5 lat

przecież ten sejm nie wytrzyma nawet 2 lat. Prezydentura napewno będzie 5 letnia o ile nie nzjdzie się jakiś gej szaleniec
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2005, 13:59   #558
Dorian
Wymiatacz

Data rejestracji: 10.05.2004
Dorian zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ha dyskusja gore , ja już swoje powiedziałem i znów dam mały link dla rozluźnienia atmosfery.

http://rapidshare.de/files/6735080/A...24.10.mp3.html

Link ów nie jest sponsorowany przez żadną gazetę Jest przejawem emocji prowadzącego w ten jakże piękny poniedziałkowy poranek. Polecam .
Dorian jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2005, 14:46   #559
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez MQs

*edit
Zapomniałem o szczeniackim,...(brak mi słów) argumencie, jakim był "popierający" Tuska J.Urban
ja tylko odpowidzialem jak ty to mowisz na szczeniackie teksty kolegow na temat Kaczynskiego bo juz mnie to smieszy jezeli jestes takim zwolenikem PO i Tuska poczytaj sobie parenascie postow na temat Kaczynskiego a potem bedziesz mowil o szczeniackich tekstach
edit
znalazl sie nastepny obronca ucisnionych

Ostatnio zmieniany przez legion : 25.10.2005 o godz. 14:48
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2005, 14:57   #560
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Kaczyński przedstawia swój program w sejmie, kolejno wymienia postulaty:
- ..chciałbym stworzyć 3 mln mieszkań, ograniczyć inflację,
- zwiększyć wydatki publiczne, wprowadzić nieodpłatne kształcenie dla wszystkich studentów,
- 2 krotnie zwiększyć emerytury i renty,
- ograniczyć dziurę budżetową
Nagle wypowiedź przerywa głos z sali :
- Panie Kaczyński, tak to Panu tylko w Erze dopasują...
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
Stary 25.10.2005, 15:01   #561
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Loczek
Ależ żeś wymyślił. Twoje stwierdzenie ma się nijak do rzeczywistości. To są wybory demokratyczne. Próg został przekroczony i pisanie o woli społeczeństwa jest bezsensem. Możesz to powiedzieć tym którzy nie poszli do wyborów.
A ja mowie ze ma znaczenie. 50% frekwencja oznacza tez tych (bo nie tylko) ktorzy nie widzieli w tych wyborach kandydata na ktorego bogliby zaglosowac. Tak i ja. Jednak do urby poszedlem, ale tylko w I turze. Przypuszczalnie (i dosc nierealnie, ale nie do konca) podziel sobie te 100% frekwencje tak:
100% - 50% poszlo glosowac, 50% nie
Z 50% ktore poszlo ~28% bylo za kaczynskim ~22% za tuskiem.
Czy nie wydaje Ci sie to troche za male poparcie spoleczenstwa?
Pozdro.
Stary 25.10.2005, 15:46   #562
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
już się zaczyna.
do trybunału konstytucyjnego poszła uchwalona niedawno głośna"ustawa górnicza".
górnicy się rzucają, a pis chyba się ugnie i ją wycofa

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2005, 15:58   #563
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mallow
A ja mowie ze ma znaczenie. 50% frekwencja oznacza tez tych (bo nie tylko) ktorzy nie widzieli w tych wyborach kandydata na ktorego bogliby zaglosowac. Tak i ja. Jednak do urby poszedlem, ale tylko w I turze. Przypuszczalnie (i dosc nierealnie, ale nie do konca) podziel sobie te 100% frekwencje tak:
100% - 50% poszlo glosowac, 50% nie
Z 50% ktore poszlo ~28% bylo za kaczynskim ~22% za tuskiem.
Czy nie wydaje Ci sie to troche za male poparcie spoleczenstwa?
Pozdro.
takie są zasady demokracji - nie głosowałeś to teraz głosu nie dawaj.

bo się ośmieszasz.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2005, 16:24   #564
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
Kolego czy ja mowilem cos o wojnie tylko mowilem o rownchy rozmowach z Rosia jako partner a nie jak to robil kwachu w pas klania sie putinkow
A czy ja mowilem cos o wojnie? Ja wspominal tylko o tym, ze oziebienie stosunkow dylpomatyczno-gospardczych z Rosja jest bardzo niepozadane.
Cytat:
Napisany przez legion
(...)powinienes mieszkac w Holandi gdzie jest wolna amerykanka i liberalizm na maxa
Liberalne pogladowo spoleczenstwo to jest cos do czego powinna Polska dazyc. Obecne panstwo wyznaniowe jest rezerwatem w Europie, nigdzie kler nie ma takich przywilejow. Sa poza prawem.

Cytat:
Napisany przez legion
A zacznijmy od tego kto niemial ksiazeczki partyjnej tu szczeliles kula w plot
kazdy praktycznie wywodzil sie z solidarnosci a zanim powstala wszystcy byli
w parti tak historia Polski dopiero sie ockneli zaczeli walczyc z patria
Ty tez strzeliles kula w plot, np. APP Racja nie ma korzeni w rzadnej z tych organizacji, jest czysto lewicowa partia. Prawdziwie lewicowa.
Z partii to sie wywodza KPP, PPS reszta juz nie.
Prawica procz PJKM mnie nie interesuje.
Cytat:
Napisany przez legion
A z radiem maryjka to juz przesadzasz chcial bym widziec co byscie pisali jakby Tusk wygral "ciesze sie bardzo ze Tusk wygral kolega kwacha i SLD a przyjaciel urbanka"
Dla mnie akurat Jerzy Urban to jeden z najwiekszych autorytetow.
Cytat:
Napisany przez legion
dajcie spokuj trzeba sie pogodzic liberalowie przegrali wiec musza wiac do Holandi bo w Polsce juz nie sa wolni
Jezli PO nazywasz partia liberalna pod wzgledem swiatopogladowym jestes w bledzie, zadna z partii prawicowych procz UPR i PJKM nie planowala ograniczyc samowolki kleru.
[/QUOTE]
Polsce nie potrzeba wielkiej gospodarki zeby sie uniesc z kryzysu, wystarczy zabrac wszyskie skarby kosciolowi.
Wiem, ze jestem kolejnym czerwonym dziadem Ale to niemozliwe ja mam ledwo 15 lat. Najpierw z 4 lata prawdziwego socjalizmu (odebrac nieco bogatym i wzbogacic biednych, wyniesc 40% ze skrajnej biedy) i potem liberalna gospodarka moze na spokojnie wejsc
Banana Coctail jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2005, 16:27   #565
legion
XII

legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail
Dla mnie akurat Jerzy Urban to jeden z najwiekszych autorytetow.
szkoda gadac ja dla ciebie urban jest autorytetem
Stary 25.10.2005, 16:32   #566
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Urban jako jeden z nielicznych redaktorow nie poswiecil calej gazety na opisnie jakze strasznego i wiekopomnego zdarzenia jakim byla smierc jana pawla (dwiescie) drugiego. Przedstawil racjonalny (wyznaczony mozgiem nie bzdurna wiara) poglad na sytuacje. Pisze o rzeczach o, ktorych wielu boi sie wspominac.
@legion jezeli jpII jest twoim autorytetem to szkoda mi z toba rozmwiac. Analogia wzgledem twojej wypowiedzi dot. Jerzego Urbana.
Banana Coctail jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2005, 16:46   #567
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

na urbanie psy wieszaja bo byl rzecznikiem rzadu
ale na kims trzeba a ofiara znajdzie sie zawsze
jesli urban klamie to pozwij go do sadu bo jakos inni ktorych rzekomo oczernia tego nie robia - jak sadzicie dlaczego?
bo mowi prawde?
Stary 25.10.2005, 16:47   #568
legion
XII

Cytat:
Urban jako jeden z nielicznych redaktorow nie poswiecil calej gazety na opisnie jakze strasznego i wiekopomnego zdarzenia jakim byla smierc jana pawla (dwiescie) drugiego. Przedstawil racjonalny (wyznaczony mozgiem nie bzdurna wiara) poglad na sytuacje. Pisze o rzeczach o, ktorych wielu boi sie wspominac.
@legion jezeli jpII jest twoim autorytetem to szkoda mi z toba rozmwiac. Analogia wzgledem twojej wypowiedzi dot. Jerzego Urbana.
ale ty jestes naprawde dziwny czy ja gdzies napisalem ze JP2 jest moim autorytetem to ty napisales cytuje "Dla mnie akurat Jerzy Urban to jeden z najwiekszych autorytetow." to chyb raczej ty jestes nie powazny jak czytasz gazete "NIE" urbanka a tak wogole co do wyborow ma JP2 ty masz jakies zaleganie afektu i manie przesladowcza a po nocach ci sie sni jak zmieszac z blotem jakis kler i zmarlego JP2 to moze fora pomyliles

Ostatnio zmieniany przez legion : 25.10.2005 o godz. 17:00
Stary 25.10.2005, 16:47   #569
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
@Banana Coctail

nie chce mi sie wdawac w wojenki, ale generalnie po Twoich wypowiedziach widac, ze masz swoje zdanie, cos Ci swita, tyle ze wiedzy brak

antyklerykalem to Ty sobie mozesz byc, ale za pare latek, pochodzisz do szkoly to sie jeszcze dowiesz tego i owego, wtedy moze Twoje wypowiedzi nabiora jakiejs barwy, to teraz to jakas papka.
rzeczywiscie anytklerykalna, ale papka

p.s.
Jan Pawel piszemy WIELKIMI LITERAMI

jezeli robisz to celowo to po raz kolejny popularnosci sobie nie przysparzasz
jakze to dziecinne - bazowac na tak oklepanym temacie jak niechec do Jana Pawla II
Stary 25.10.2005, 16:55   #570
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

@legion
to polecam do czytania dziennik niedzielny czy jak tam to sie zwie (do kupienia w kosciele)
mowienie ze jest niepowazny bo czyta nie jest tak trafione jak wybranie leppera na prezydenta

@pykson
lepiej byc *******onym kosciolkowym i wtedy doznasz zbawiania
aha najwazniejsze zebys sypal na tace jak najwiecej wtedy bedzie latwiej
najlepiej oddaj im caly swoj majatek bo ksieza to bardzo biedna grupa spoleczna
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: