![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#826 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
straszna przegrana ogarnęła ludzi PO
drąży ich od środka i na zewnątrz też cóż to za ból, co za zniewaga platworma chyba innej demokracji się domaga takiej gdzie partia, która przegrywa bierze wszystko, aby być sprawiedliwa i mając gabinet cieni uważa, że się rządem mieni będąc w opozycji nie chce dopuścić do strasznej inkwizycji gdy ci co czerwonym dupę lizali znajdą się jako oskarżeni na sali ci co brali lub dawali też są niezadowoleni dla nich światłością jest gabinet cieni mam w dupie osobiste obrazy, partyjne obietnice, środowiskowe przysięgi i nie ma różnicy Polak Niemiec czy Żyd - jak jest sukinsynem to wstyd ciekawi mnie jedno ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#827 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#828 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
Nie rozumiem jednego wielu z Was strasznie atakuje Kościół. Chyba zapomnieli (albo nie znaja historii Polski), iż gdzyby nie Wiara i Bóg -> Ojczyzna to być może kolega Demek gadał by dziś po niemiecku (nie wspomnę juz o @andrzejj9) a Pawelblu z całą pewności po rosyjsku. Ludzie Polska jest krajem specyficznym do czego dążymy? Chcecie zachodu i jego świeckości? Zachodu, który dziś martwi się o podstawową komórke społeczeństwa czyli rodzinę? Zachodu, który umiera bo zalewa go fala (wybaczcie określenia) "kolorowych"? Europa, demokracja, świeckość patrzcie co dzieje się we Francji? Ludzie opamietajcie się !!! W 1683 obronił nas Sobieski. Jeśli mogę przyrównać Kaczyńscy mają jedyną szansę być pamietanymi w HISTORII POLSKI jako jej wyzwoleńcy. TUSKOWI do królów daleka droga, oj daleka.
czechoj APLIKATOR _ REKULTYWATOR ![]() Ostatnio zmieniany przez czechoj : 05.11.2005 o godz. 18:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() oj zapomnialo sie co naobiecywalo PO jasne ![]() ![]() -------------------- @czechoj ![]() wystarczy popatrzec co sie dzieje w liberalnej Francji a tak krytykuja Polske i nowy rzad i Kaczynski normalnie to jest czyste zaklamanie i smiech na sali podobnie jak w Polsce ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 05.11.2005 o godz. 18:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#831 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() ale tak to juz jest... po Europie Zachodniej doskonale widac co sie dzieje gdy upadna wartosci (np. chrzescijanskie) wide Francja czy Holandia edit: zapomnialem, nazywane to tez jest "zwalczaniem ciemnogrodu" Ostatnio zmieniany przez Predi : 05.11.2005 o godz. 19:21 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
tylko ze ze kosciol w naszym kraju od jakiegos z wiara ma niewiele wspolnego pozatym do dobrej wiary kosciol nie jest nam potrzebny gdyz mozemy w domu modlic sie wierzyc rownie skutecznie jak w kosciele do obecnego kosciola mam wiele "ale" a w zasadzie do ksiezy, te prawie 80 milionow zlotych wydawanych co roku na darmozjadow bo mozna te pieniadze przeznaczy na osoby ktore same sie nie sfinansuja a ksieza moga to zrobic sami - nie zapominajmy jeszcze ze zbieraja kase po domach, na tace itp
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Przeciez Francja to kraj socjalny (gospodarczo) i liberalny ideowo (czyli najgorzej jak tylko mozna). U nas ideowo liberalny jest tylko SLD i SDPL. Ja jestem ideowo umiarkowanie-konserwatywny (radykalnie-liberalny gospodarczo), ale nie przeslania mi to neutralnego postrzegania rzeczywistosci.
A rosyjskiego uczylem sie w podstawowce, takze na interwencje jestem przygotowany ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
@ed hunter odwoluje swoje slowa nt ksenfobicznego panstwa. Slowa same sie na usta cisnely. Dla mnie ksenofobia jest strach przed wzieciem przykladu z zachodu i opodatkowania kleru. GW jest nieobiektywna... hmm to moze FiM cie oswieca. Jeden z poslow PiSu na spotkaniu mlodziezowek jego partii i PO powiedzial jasno i wprost, ze ludzie glosujacy na PiS nie mieli bladego pojecia o realiach. Ugrupowanie to nie ma zadnego zamiaru wprowadzac obiecanych reform (duzej ich czesci). Zacytuje jak ich archwium uzupelni sie o przedostatni numer, ktory mama wyrzucila z domu
![]() Cytat:
@czechoj Polska jest zbyt specificzna jak to okreslasz. U nas nie miejsca na innosc typu nie bycie katolikiem. Wszelkie przejawy antyklerykalizmu sa postrzegane jako antykatolickie - zenada. Obecnosc krzyzy w urzedach etc - nie do przyjecie. No chyba poprawimy konstytucje, co ustanowie, ze RP bedzie panstwie jawnie wyznaniowym, wtedy trudno sie powie. Ostatnio zmieniany przez Banana Coctail : 05.11.2005 o godz. 20:36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Dziadek
Zlotowicz
Cytat:
![]() |
![]() |
#836 | |
Dziadek
Zlotowicz
Cytat:
![]() |
![]() |
#837 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() a ze pseudo-ksieza, radio ma ryja kreuja u kogos inny obraz naszego Kosciola to ja mam to gdzies @Banana, nie wysilaj sie na odpowiadanie mi, bo i tak Twoje opinie to jako jedynego na tym forum mam gdzies, bo tekst jaki walnales przy okazji wypadku autobusu z pielgrzymka jak rowniez wiele Twoich innych tekstow jest antykatolickie, a nie jak ty to nazywasz antykleryckie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A słowo, które napisałem, to jak dla mnie jedyne określenie na osoby, które podpadają pod powyższą charakterystykę. I nie wiem, gdzie i po co doszukiwać się tu obiektywizmu. Wszystko to, co piszę, jest moją własną opinią, a tym samym oczywistym jest, że jest to spojrzenie tylko i wyłącznie subiektywne.
![]() |
![]() |
#840 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Sorry, ale od takiego myślenia jestem daleki. Przeszłość tak rozumiana nie ma dla mnie znaczenia, a oceniam ludzi i instytucje, po tym, co robią i jacy są w chwili obecnej, a nie co kiedyś stało się ich udziałem. Nawet jeśli jakieś wydarzenia z przeszłości im zawdzięczamy.
![]() |
![]() |
|
|