![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#91 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
w ktorym punkcie mojej wypowiedzi wspomnialem o religii ![]() poza tym z tego co wiem to religia pomaga w wychowaniu a nie przeszkadza ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#92 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lech Kaczyński będzie prezydentem, Jarosław premierem, Ziobro ministrem sprawiedliwości.
ciekawe kto trafi do pierdla? (chyba wiadomo) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hhe, ziobro nadal bedzie zerem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
no to dajcie jakies argumenty za borowskim, skoro mowice ze jest wartosciowy
ja oprocz tego ze nie jest tepym prostakiem jak dyduch, i nie jest udowodniony jego udzial w jakims wiekszym szwindlu (ciekawe czy nie do czasu) nie widze jakichs plusow polowa ludzi z ulicy spelnia powyzsze wymagania
![]() |
#95 | ||
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
ale 90% kandydatów nie
![]() ...EDIT... w sumie jak dla mnie nie jest on idealnym kandydatem wolalbym ziomka, ale z dostepnych jest jedynym na ktorego zaglosuje - pewnie dlatego ze najblizszy jest mojej ideologi politycznej ( ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Polska jest polska Cytat:
Ostatnio zmieniany przez polakT : 19.06.2005 o godz. 23:17 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I właśnie dlatego kandydują.
![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cala prawica niezaleznie od tego co by robila lewica, bedzie na nia naskakiwac i to jest zalosne. Zreszta zawsze przed wyborami partia ktora ma przewage (zwykle jest to partia opozycyjna) buduje swoja pozycje jedynie na krytyce i populistycznych chwytach. Nie widze takich praktyk w SDPL, choc powiem szczerze ze program partii lewicowicowej mi nie odpowiada bo mam poglady liberalne (szczegolnie w gosporadce i finansach). Chyba ideowo najbardziej mi odpowiada to co probowal zrobic Janusz Korwin Mikke, ale nie za bardzo mu sie to udalo, bo chyba zbyt maly nacisk polozyl na sprawy naprawde wazne i na promocje programu. W kazdym razie byla to jedyna na prawicy partia konstruktywna, ktora zamiast krytykowac wolala proponowac rozwiazania. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | ||||
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
uciekli z tonacego stalowo-betonowego ruskiego okretu (mam nadzieje ze pojdzie gleboko na dno) teraz sobie dryfuja na czerwonym kutrze rybackim z zepsutym motorem, wioslo ma jedynie borowski, ale sam daleko ta lajba nie poplynie
![]() |
![]() |
#99 | |||
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
No ładnie !
na wstępie dzisiejszego posta : jestem po kilku browcach ![]() Bliżej mi do poglądów pyskona niż pawła niebieskiego ![]() choć wiele uwag/wypowiedzi pawelblu jest do zaakceptowania. Miller to wg/mnie to rzeźnik lewicy i oprawca Polski, nikt od lat tyle szkód nie wyrządził co ten kurdupel, w kostkę szarpany. Ale ludzie (my) sami zgotowaliśmy sobie ten los. Poprzednie rządy "prawicy" (Suchocka, Buzek..) ani do pięt nie dorastają w kolesiowym traktowaniu rządów gnoja milera. Gówno które teraz jest w zdecydowanej większości zawdzięczamy leszkowi i tym którzy na niego głosowali, czyli sporej większości społeczeństwa. Czyli mamy co chcieliśmy. Wyciąganie pojedyńczych afer rządów prawicy , nie wiem czemu ma służyć, przecież wszyscy normalni to znają. I jak to zaszkodziło państwu. Patrz proporcje. W karzdym rządzie zawsze coś będzie nie tak, i nie ma co się oszukiwać że nagle będzie żąd bez wady ! przeca to niemożliwe ! Popatrzmy kto co oferuje i po jakich doświadczeniach. Borowski to dla mnie ideał lewicy, jako człowiek , bo kto za nim stoi to już nie wiem. Może i wiem ale to nie to. Wycofali się zręcznie w odp. momencie. Giertych + Lepper to gnoje karierowicze których Polska nie interesuje jedynie własne koryto. Co widzi chyba każdy rozumny człowiek, że na Polsce im nie zależy, tylko na własnym wizerunku. Ochyda, są na równi odrarzający co miller. Kaczory są nie bez wad ale mają zaplecze i trzeźwe spojrzenie na obecną żeczywistość, popełnili wiele błędów ale patrząc na całokształt to widać że chcą dobrze dla Polski, i potrafią (mam nadzieję bo mogę się mylić). Kaczory są w wielu kwestiach konsekwentne a w innych zmieniają zdanie ze złych lub takich sobie na lepsze, oczywiście w moim rozumieniu. PO się pogrąża ![]() Zresztą w PO za dużo zbiegów z .... Jedno jest dla mnie jasne po prawej stronie nie ma tak wielu przebiegłych złodzieji co po lewej stronie. A jeśli się znajdą tacy to łatwo wpadają. W końcu nasza prawica nie szkoliła się w Moskwie jak oszukiwać społeczeństwo i nakraść ile się da. (pomijam LPR bo ci to mają szkołę, stary Giertych) Głosujcie na kogo chcecie, tylko potem bez żali ![]() Ządy bez marnotrawstwa publicznych pieniędzy mogą się zdażyć gdzieś około 2115 roku, może , pod warunkiem że będziemy chodzić do głosowania i rozliczać rządzących.
![]() |
#101 |
![]() |
coz, ja tez nie moge odrzucic wszystkich argumentow pawlalblu (chyba tak to nalezaloby odmienic (?) )
ale tak jak napisal Czołlgista, "znaj proporcje mocium Panie" ![]() wszedzie sa przekrety i nalezy to tepic, ale dokonania obecnej lewicy to juz po prostu absurd od najnizszego szczebla wladzy na najwyzszym urzedzie konczac co do giertycha i leppera mam rowniez jasny stosunek - tylko wlasny koniec nosa widza i wykorzystaja wszystko co im sie pod reke nawinie aby sie pokazac, szkoda gadac jak by im wszystkim polowe pensji zabrac, zmniejszyc liczbe poslow i bardziej ich kontrolowac moze by cos z tego bylo, inaczej dalej bedziemy sie szamotac w tym szambie
![]() |
#102 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Borowski jest spoko ziomek zwlaszcza wtedy jak trzeba szukac flaszki a kiedy okret tonie tratwa zawsze go uchroni
![]() Nie zapominajmy ze przez dlugi okres siedzial Boro. w SLD i co teraz chce sie wybielic po tych wszystkich aferach. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Stwarza błędne spojrzenie, iż jeżeli jest źle to się trzeba pomodlić a będzie lepiej. Jedyna dobra rzecz w religii to wpajanie aby żyć dobrze a potem będzie nagroda (tylko ta nagroda bywa zgubna, patrz pierwsze zdanie). Kaczory i prawica ogólnie, chcą abyśmy się stali jeszcze większym ciemnogrodem i katolandem niż jesteśmy obecnie. Wg mnie prawica zabiera zbyt dużo wolności, np. wolności seksualnej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zlotowicz
![]() ![]() |
1) Nie demoznizowalbym tak religi, bo religia chrzescijanska jest dla Europy bardzo potrzebna, jednak bardzo czesto ludzie zaburzaja jej naturalna hierarchie wartosci i zle interpretuja jej prawa.
2) Rzady Millera i rzady Buzka sa oczywiscie zupelnie inna bajka ze wzgledu na same osoby. Rozmawialem kiedys ze studentami boajrze w Politechniki Wroclawskiej gdzie uczyl Buzek i na uczelni byl to czlowiek wesoly i nastawiony bardzo zyczliwie do zycia, jak zaczal byc premierem to kierownictwo AWS trzymalo go krotko i nie bylo mu juz wesolo. Zreszta to byli zupelnie inni ludzie. Miller to stary polityczny pryk, i rzadzil jak rzadzil z premedytacja. Natomiast Jerzy Buzek poznawal to wszystko dopiero i latwiej bylo nim manipulowac. Natomiast zaplecze polityczne w duzej czesci bylo takimi samymi gnidami. Tylko ze w rzadach Millera swietnie uzupelnialo sie z wizja premiera, a w rzadach AWS budowalo wizje premiera i ofiara tego stal sie Jerzy Buzek. A kolejnym argumentem przemawiajacym za Buzkiem jest jego wynik w wyborach do Europarlamentu, natomiast o Milleru chyba wszyscy chca juz zapomniec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
dziobák [;
Data rejestracji: 08.03.2002
![]() |
sorry za odgrzebywanie starego tematu, ale na wstępie pojawiła się lista stron kandydatów
jest też strona Tuska: http://www.tusk.pl/
![]() |
|
|