![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
ja mam neo 512 15 GB mało
a od wrzesnia 128 i tylko 7Gb ;(!!!!!
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Kablóweczka z ICP (bo widzę, że też jesteś z pięknego Poznania )Jeśli tak, to napisz, jak u nich to wygląda pod względem parametrów - czy trzyma prędkość itd., a także ta diabelska instalacja - kładą ten kabel w miarę ładnie ?? Pozdrawiam ro29 |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Ok bylem w Telepunkcie, oczywiscie nie moge dzis juz zamowic Neo 6MB - tzn zrobic migracji, bo usluga nie jest oficjalnie dostepna... W poniedzialek bede mogl i w ciagu 3 dni mi zamienia ![]() Zauwazylem natomiast ich baze i tam wyraznie napisane jest 6144/256 - czyli tym samy informacja, o upload 512 okazuje sie byc nieprawdziwa. No... poczekam do srody/czwartku i zobacze jak to bedzie smigac
|
|
|
#49 | |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
)...ale jak sprawdzalem ich lacza to smigaja przepieknie...'@Remix:od razu daj recenzje lacza ktore zamowisz, chyba jestes pierwszym odwaznym
|
|
|
|
|
#50 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Mi sie podoba ta 256
mam teraz 128 a mogla by byc toszke szybsza. A i tak nigdy nie wykozystalem 7 GB Moj rekord to: 6,11 GB
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
No i panowie co z ta 6mbit ? Miala byc od pierwszego a na stronie tp jeszcze nic nie napisali ...
EDIT: A jednak to prawda Uzytkownikom neo 128 zostanie podniesiona predkosc do 256 za darmo w ciagu 3 miesiecy i bedzie mozna za darmo korzystac z takiej opcji do lutego 2006. W lutym trzeba bedzie podpisac aneks o migracje badz zrezygnowac z neo256 i zmniejszyc predkosc do 128.http://neostrada.pl/tpsa/run Ostatnio zmieniany przez rosol : 01.08.2005 o godz. 14:02 |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
hehe ja tez nie bede
jutro albo pojutrze ide do telepunktu i podpisuje aneks akurat tydzien temu przedluzylem umowe
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.10.2004
![]() |
Pomimo największej na polskim rynku prędkości pobierania w najszybszej wersji neostrady ustanowiono bardzo niską prędkość wysyłania danych (upload). Po kiego grzyba
|
|
|
#55 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#56 |
|
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Poznan ma wspaniale ICP
![]() Niestety tylko dla tych ktorzy mieszkaja w centrum ![]() Mam to szczescie mieszkac na jednym z osiedli na obrzezu P-nia i o ICP moge tylko pomarzyc. Aktualnie mam radiowke i za 320 :\ (sumarycznie DL + UL), place dokladnie 84,18 ![]() Za dokladnie ta sama cene w TP na dzien dzisiejszy mialbym neo 512 z umowa na 24m-ce. Nie czarujmy sie... TP zrobila w ciagu ostatnich 2 lat baaardzo duzy krok do przodu (predkosci) i maly do tylu (limity :\ ). Na szczescie mam jeszcze swobodny dostep do lacza 10mbit i tam moge sobie wszystko sciagnac. Mam jednak juz inny problem - nie mam juz co sciagac
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
.................
Data rejestracji: 15.10.2004
![]() |
Cytat:
a usługa 6Mb/256Kb wynika poprostu z niewykorzystanej przepustowści jakiej dorobiła się tepsa na userach korzystających z GG , 2 razy w tygodniu z poczty i nocnym buszowaniu po stronach XXX ![]() wiadomo , że hurtem jest taniej zwróćcie uwagę że nie ma tu żadnego CIR'a, jest ograniczenie 50GB, które bardzo szybko osiągnie górny limit przy dojeniu na maxa, ale też przez wielu nie zostanie w pełni wykorzystane więc kochanej tepsie i tak pozostanie mnóstwo wolnych rurek czysta matematyka i pieniądze do kieszeni ![]() może wielu z Was nie wie , ale prawdziwe synchroniczne 6Mbps z CIR'em to koszt liczony na tysiące a nie nasetki złotych ![]() ps. jesli gdzieś pomyliłem się w cyferkach to proszę mnie poprawić
|
|
|
|
#58 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
No nie tylko w centrum - mieszkam na Ratajach (no niby to centrum, ale nie takie ścisłe) i mamy możliwość ICP - tylko te kable co ci muszą ciągnąć przez mieszkanie..... Więc już lepsza TP, gniazdko mam w pokoju i bez problemu Tylko że od wczoraj nie mam już nic, bo neo z promocji oddałem i ......(nie będę używał brzydkich wyrazów !!!) Pozdrawiam wszystkich ro29 |
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ich konkurencja, jedyna na rynku internetu przez kablowke dziela sie dzialnicami, wiec nie ma mozliwosci zebys mial wybor - sa albo ci, albo ci echo smiga i swiszczy oferty sa w miare zblizone (echo daje troche wiecej dodatkowych uslug w standardzie, za to icp ma mozliwosc szybszych lacz, ceny porownywalne, choc chyba echo jest tansze przy niskich predkosciach tak do pol mega, icp tansze zas przy wiekszych, ale to sie zmienia bo obie firmy regularnie przyspieszaja swoje lacza - mniej wiecej raz, dwa razy na rok dostajesz szybsze lacze za te same pieniadze co dotychczasjesli na twoim osiedlu jkas inna firma oferuje lacze przez kablowke, to jest to ich podwykonawca - internet i tak masz z icp lub echo, tyklo jakas firma posredniczy z tego co wiem icp ma wieksza czesc poznania niz echo, ale jak juz wspomnailem wyboru miec nie bedziesz znajomi bedacy w icp chwala sobie tez te lacza ![]() oczywscie jak kazdemu awarie sie zdazaja, ale zadko i sa szybko usuwane w obu firmach @Kasprzak - oczywsice ze wiem gdzie jest Antoninek ![]() @poznaniacy - w sasiednim miasteczku robia impreze - ktos sie wybiera? infa na PW, mozna sie dogadac z transportem pisze oficjalnie bo tam tez bylo oficjalnie o Krakowie, wiec mam nadzieje ze Adminow nie zdenerwuje
|
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |