Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.08.2005, 12:29   #136
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
Proszę moderatora o usunięcie topicu usera Sida. Nie jest na temat i łamie regulamin.
Pozwolisz, że sami będziemy decydować, które posty łamią regulamin i mają zostać usunięte...

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.08.2005, 12:53   #137
rosol
Guru

Data rejestracji: 28.12.2002
rosol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
kurcze a taki fajny topic byl ... a juz schodzi na psy;/
rosol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.08.2005, 12:59   #138
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Data rejestracji: 16.10.2004
Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
no niestety.... Ktos napisze coś glupiego drugi cos doda i juz .. temad zchodzi na psy..

"One World, One Web, One Program" Microsoft slogan
"Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitle
r
Oktawian89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.08.2005, 13:00   #139
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
Pozwolisz, że sami będziemy decydować, które posty łamią regulamin i mają zostać usunięte...
zauważyłem że moderatorzy stosują metodę równi równiejsi, zero obiektywizmu, zaśmiecanie forum postami przez sida, uważacie za dobre czyny. Szkoda gadać po prostu żałosne moderowanie. Na innych forach Sid dostałby ostrzeżenie albo topic by usuneli.
Stary 27.08.2005, 13:36   #140
rosol
Guru

tylko ze Sid czasem jeszcze cos napisze madrego ... chociaz coraz rzadziej wogole cos pisze;/ a szkoda bo super sie czyta jego posty w porownaniu z innymi ...
Stary 27.08.2005, 13:43   #141
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez rosol
tylko ze Sid czasem jeszcze cos napisze madrego ... chociaz coraz rzadziej wogole cos pisze;/ a szkoda bo super sie czyta jego posty w porownaniu z innymi ...
Im większym jest ktoś warchołem , i pieniaczem tym żywiej, wtóruje mu chór piesków, skłonnych oddać życie w chorych idei, róznicowania forum, i dzielenia na lepszych bądź gorszych. to jest niedopuszczalne, mod ma być przezroczysty, i niema prawa po koneksjach rozdawać banów. Zakładam się rosół, że ja po takim tekście jak sid, dostałbym ****kę i wywalenie z forum. Dlatego mnie tak długo tu niebyło. Bo nikt nie respektuje zdrowych zasad. Mod jednego banuje, drugiego za to samo głaszcze po głowie, tylko dlatego że jest to jego kolega były moder, i nie ważne że zjeżdża z topicu. Znowu co poniektórzy mnie zjadą bo o to chodziło Sidowi... Albo zmienicie regulamin na bardziej restrykcyjny albo dalej sid będzie grupą trzymającą władzę. Temat dla zamknięty, mam nadzieję że co poniektórzy to przemyślą!!
Stary 27.08.2005, 13:49   #142
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Thumbs down

Cytat:
Napisany przez memorando
Im większym jest ktoś warchołem , i pieniaczem tym żywiej, wtóruje mu chór piesków, skłonnych oddać życie w chorych idei, róznicowania forum, i dzielenia na lepszych bądź gorszych.(...[reszty nie da sie czytac]...)
jak pieknie i kwieciscie potrafisz mowisz o sobie memo, naprawde niejeden uniwerek chcialby cie w swoich zbiorach
Stary 27.08.2005, 14:45   #143
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
Im większym jest ktoś warchołem , i pieniaczem tym żywiej, wtóruje mu chór piesków, skłonnych oddać życie w chorych idei, róznicowania forum, i dzielenia na lepszych bądź gorszych. to jest niedopuszczalne, mod ma być przezroczysty, i niema prawa po koneksjach rozdawać banów. Zakładam się rosół, że ja po takim tekście jak sid, dostałbym ****kę i wywalenie z forum. Dlatego mnie tak długo tu niebyło. Bo nikt nie respektuje zdrowych zasad. Mod jednego banuje, drugiego za to samo głaszcze po głowie, tylko dlatego że jest to jego kolega były moder, i nie ważne że zjeżdża z topicu. Znowu co poniektórzy mnie zjadą bo o to chodziło Sidowi... Albo zmienicie regulamin na bardziej restrykcyjny albo dalej sid będzie grupą trzymającą władzę. Temat dla zamknięty, mam nadzieję że co poniektórzy to przemyślą!!

Hmm, jak pamietamy miales zakaz sadowy uzywania komputera na 2 lata, nagle wszystko sie zmienia?
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.08.2005, 14:53   #144
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Memo co z zakazem zbliżania się do komputera ?
Loczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.08.2005, 14:57   #145
rosol
Guru

Cytat:
Napisany przez memorando
Sam do tego doprowadziles ze nikt Cie nie respektuje na forum. Ja nie mam zamiaru po Tobie jechac ale Sid zdobyl uznanie naprawde wielu uzytkownikow w przeciwienstwie do Ciebie i jest on bardziej powazanym uzytkownikiem forum niz Ty. Ty niestety przez swoje glupie posty i docinki sprawiles ze kazdy juz Cie olewa. A post Sida byl wlasnie taka olewka, przypomnieniem innych tematow zalozonych i komentowanych przez Ciebie. Musisz sie przyzwyczaic ze juz nigdy nie bedziesz tutaj normalnym forumowiczem, bo kazdy bedzie Cie pamietal... i pamietal Twoje niezapomniane posty
Sorry za OT

Ostatnio zmieniany przez rosol : 27.08.2005 o godz. 15:00
Stary 27.08.2005, 15:09   #146
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez rosol
Sam do tego doprowadziles ze nikt Cie nie respektuje na forum. Ja nie mam zamiaru po Tobie jechac ale Sid zdobyl uznanie naprawde wielu uzytkownikow w przeciwienstwie do Ciebie i jest on bardziej powazanym uzytkownikiem forum niz Ty. Ty niestety przez swoje glupie posty i docinki sprawiles ze kazdy juz Cie olewa. A post Sida byl wlasnie taka olewka, przypomnieniem innych tematow zalozonych i komentowanych przez Ciebie. Musisz sie przyzwyczaic ze juz nigdy nie bedziesz tutaj normalnym forumowiczem, bo kazdy bedzie Cie pamietal... i pamietal Twoje niezapomniane posty
Sorry za OT
Sztuką jest zrozumieć, zapomnieć czyjeś wady. Wystarczy tylko dać komuś szansę. Ale widzę że katolicyzm jest identyczny jak islamskie metody miłosierdzia. Zakłamanie. Wystarczy chcieć dać komuś szansę...
Stary 27.08.2005, 15:15   #147
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
Sztuką jest zrozumieć, zapomnieć czyjeś wady. Wystarczy tylko dać komuś szansę. Ale widzę że katolicyzm jest identyczny jak islamskie metody miłosierdzia. Zakłamanie. Wystarczy chcieć dać komuś szansę...
Memo piszesz o wybaczeniu win.

A kilka postów wyżej to:

"Im większym jest ktoś warchołem , i pieniaczem tym żywiej, wtóruje mu chór piesków, skłonnych oddać..."

Jak ktoś może Tobie wybaczyć winy jak dalej przypominasz o sobie ? Jak ktoś może zapomnieć jak w ciągu jednej chwili stajesz się zły ?

Nabroiłeś przemilcz. Uspokój się. Daj poznać się jako ktoś inny, odmieniony.
Loczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.08.2005, 15:30   #148
Pawel_k
User

na buraki jest tylko jeden srodek
Stary 27.08.2005, 15:42   #149
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..

Data rejestracji: 06.11.2004
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ja gdzies przeczytale ze od 1 wrzesnia ma byc 256. Jestem z Krakowa i mam nadzieje ze od 1 wrzesnia bedzie. Bo wiecie szkola i trzeba miec szybszy dostep do danych
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.08.2005, 16:11   #150
Pawel_k
User

Cytat:
Napisany przez IceManSpy
ja gdzies przeczytale ze od 1 wrzesnia ma byc 256. Jestem z Krakowa i mam nadzieje ze od 1 wrzesnia bedzie. Bo wiecie szkola i trzeba miec szybszy dostep do danych
wg tego co tu pisza -> neostrada.pl to dopiero od poczatku grudnia do konca stycznia wszyscy napewno beda mieli promocyjne 256, na przelaczenie wszystkich dali sobie duzo czasu (caly sierpien, wrzesien, pazdziernik i listopad), jak dotad malo jest szczesliwcow z 128@256 no ale kiedys beda musieli dotrzymac slowa i przyspieszyc

Twoje uprawnienia: