![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#256 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ludzie! Po prawie 27h nieustannego sciagania - pobralo sie!
![]() ![]() ta pozycja to niezly "ratio killer" - teraz bede pare dni nadrabial ![]() pozdro ![]() -edit- Mam propozycje - otoz kolega pablocoo zapytal mnie czy wysle mu poczta polska na 2DVD ten caly pierwszy sezon - oczywiscie nie ma problemu i jesli ktos jeszcze chce to sie zglaszac - chcialbym to wyslac odrazu wszystkim, wiec przydaloby sie ustalic jakis konkretny termin itp. OK, po dluzszym zastanowieniu i przeprowadzeniu rozmowy z andrzejem zdecydowalem, ze cena to 10zl (juz ze wszystkim), wiec jesli ktos chce to do Poniedzialkowego wieczoru prosze sie zglaszac na priv - dam nr konta. pozdro ![]() Ostatnio zmieniany przez Smartek : 05.11.2005 o godz. 11:16 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#257 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Mnie zwiększyli już chyba na początku września Zgadzam się z powyższym - różnica pomiędzy 256 a 128 jest znaczna. A w kwestii powyższej - można do końca stycznia podpisać nową umowę - wtedy będzie się miało przez kolejny rok 256 w cenie 128. A mi od razu zwiększyli prędkość w obie strony - jak poniżej. Z tym, że u mnie w ogóle było śmiesznie z tym zwiększeniem - akurat w tym czasie miałem problemy z działaniem neo, dzwonię na infolinię, a tam mi Pani mówi, że to może przez to, że mam zwiększoną prędkość - a ja na to, że ja tego nie widzę - a ona, że ona u siebie widzi. Za dwa dni dzwonię z pytaniem czy sprawdzili - a tam znowu o tej prędkości... I dopiero w dzień, w który pojawił mi się technik w domu, rano zwiększyli mi prędkość. Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
z tym promocyjnym 256 przez rok za cene 128 lepiej poczekac, ceny maja duzo czasu zeby jeszcze zleciec
![]()
![]() |
#259 | |
Guru
![]() |
Cytat:
No wątpię żeby ceny tak zleciały... A co do czekania - wszystko zależy do kiedy mamy umowę, i czy 256 nam wystarczy itd. Po prostu - jest tak, że jak się tego aneksu nie podpisze, to po 31.01 wróci prędkość 128. Więc jeśli 256 nam "pasuje" i odpowiada nam kolejny rok "małżeństwa" z TP, to wydaje mi się, że warto - zawsze te 6 zł będzie w kieszeni (różnica w cenie pomiędzy 128 a 256) - niby niewiele, ale zawsza na 3 ![]() Oczywiście - jeśli np. wiosną kończy nam się umowa i liczymy, że załapiemy się na jakąś ciekawą promocję - to może i nie warto. Z tym, że jak teraz widać, większość promocji dotyczy umów na 24 miesiące. Albo - jak to się ostatnio pojawiło - powiązania ich z tymi droższymi abonentami - jak o tym usłyszałem, to pomyślałem, że może jakieś ciekawe opcje - ale jak już przeczytałem szczegóły, to śmiać mi się chciało. Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#261 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
LUDZIE! obadajcie tego klienta http://www.utorrent.com/ ...
zajmuje !98KB!, to nie zart.. odpalilem go.. i po 2 minutach mialem 720KB/s ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
rowniez dzisiaj sie nim bawilem, potwierdzam to info.
programik zajmuje niecale 100kb, a naprawde po chwili idzie max.. Dobry klient. Narazie wad nie zauwazylem.
![]() |
#263 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
tax odrazu ssie na maxa
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Witam mam neo 512
![]() ![]() mianowiecie kumpel tez ma neo 512 i sie dowiedział ze jest sposób na zniesienie limitu ? czy to jest wogóle możliwe? jesli tka czy jest to bezpieczne? może TPsa cos znalezc ? podjąc jakieś kroki potem ? no i.. jak to sie robi ![]()
![]() |
#265 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
Aktualnie licznik TPSA stoi (od 3 dni) i mozna pobierac ile wlezie ![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
mógłby trochę więcej opisac?
![]() |
![]() |
#267 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
musisz miec login i haslo do neo od neo640 (neo640 NIE MA limitow!).. i juz ![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Guru
![]() |
Witam !
Chyba login jest przypisany do linii i umowy - chyba, że ktoś trafił na jakieś zamieszanie w TP (np. zmieniał opcje) i takie coś się udało ? To tak jak u mnie - TP zapomniała mi policzyć za pierwszy miesiąc nowej umowy (a konkretnie 20 dni) za neo - chyba przez to, że na początku tego samego miesiąca miałem poprzednią umowę - oczywiście za kolejne miesiące liczą już normalnie - mam nadzieję, że sobie nie przypomną ![]() A w kwestii licznika - ten ze strony Neostrady, potafii nie działać przez kilka dni - ale później pokazuje wszystko...choć dokładnie to nie wiem - bardzo rzadko tam zaglądam - mam swoje progarmy do zliczania - i jak na razie jeszcze nie zbliżyłem się do limitu ...choć w tym miesiącu, może się to stanie ![]() ro29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
jak ktos chce miec zero limitow to niech wezmie dsl albo pakiety internetowe
![]()
![]() |
#270 | |
Guru
![]() |
Cytat:
No tak - tylko że pobieranie większych plików na pakiecie to .... ![]() A jeśli już to może nie pakiet internetowy godzinny - tylko ten pakiet non-stop za 84,18 zł - oczywiście wolno, zajęta linia, drożej niż neo - ale za to bez limitów ![]() Pozdrawiam ro29 P.S. Polska jest dla wszystkich - a Prezydentowi też się chyba szacunek należy - i danie mu szansy na zrobienie czegoś dla Polski - to tak a'propo podpisu @Pawel_k Ostatnio zmieniany przez ro29 : 07.11.2005 o godz. 20:02 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|