![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#271 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Przed tem miałem neo 640 teraz mam neo 2 MB i cały czas licznik stoi w miejscu.... od kilku dni... a sciagnełem od tego czasu z 5 GB
, pozatym podpisałem umowe na 24 miesiace a na panelu pisze ze na 12 ?! zglosić to im czy tak zostawić ?! < mowie o umowie>
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian_15 : 07.11.2005 o godz. 22:01 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
zalezy jakie ci rachunki przyjda
![]() bo jesli za taka na 24miesiace to oki panel wogole jest ciekawy bo mi ciagle pisze ze mi sie umowa skonczy w czerwcu 2005 gdy juz dawno ja przedluzylem
|
|
|
#273 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
|
|
|
|
|
|
#274 |
|
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Spokojne panowie napewno wam zlicza cenne GB. Oto co ja mam na mojej skromnej 640 radzę zobaczyć do panela administracyjnego
|
|
|
|
|
|
#275 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Jaki to programik ??
chodzi mi o prawdziwe dane..
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#277 |
|
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
internet
tylko 5 Mbit :cool:
|
|
|
#278 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Także mam ten program - aczkolwiek polecam jeszcze NetMeter - nie ma tych opcji łączenia - ale fajnie zlicza pobrane i wysłane ilości danych, a przede wszystkim potrafi pokazać z jaką prędkością w danej chwili się pobiera i wysyła: ![]() A co do panelu - to niestety dość mocno on przekłamuje - to znaczy jak powiedziano - raczej zlicza, ale nie pokazuje - przykład - wg. niego do 7.11 pobrałem 381,67 MB, a według obu programów które używam około 819 MB !! @Oktawian_15 - jeśli będziesz płacił tyle ile masz płacić - to decyzja należy do Ciebie - niestety w tym panelu informacje też bywają niekompletne lub błędne - ja akurat tego nie doświadczyłem, ale mój Wuja tak miał - podpisał aneks na kolejny rok, a w panelu pojawiła się informacja, że ma umowę na czas nieokreślony Pozdrawiam ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 08.11.2005 o godz. 01:48 |
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Najgorsze jest to ze ten utorrent nie rozpoznaje mi portu na azorku wszystko smiga a tam pisze ze nieprawidlowy port czy cos takiego...
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian_15 : 08.11.2005 o godz. 07:52 |
|
|
|
|
|
#281 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hej, spokojnie, licznik neo stanal i od 4 dni ruszyc sie nie chce - to juz ktorys raz im sie tak 'zablokowal'
... ja juz okolo 17GB sciagnalem, a mam w panelu 1,03GB![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#282 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@ Oktawian - taki OT zupełny, ale jeśli w podpisie chodzi ci o to, że lubisz płyty RITEK, to wyjątkowo źle to odmieniłeś..
|
|
|
#283 | |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Czyli na neo 512 nie ma możliwości zniesienia limitu? chce tylko wiedziec bo kumpel twierdzi ze sobie zniosl a mi nie powie bo to on jest "haker" (a nawet nie wie jak sie swoje ip sprawdza
)
|
|
|
#285 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Dużo takich osób jest na forum satlitarnym. "Znam kolege co chodzi mu Cyfra+!, ale nie powiem Wam jak to zrobić etc". Konkretnie to dołujące zachowania
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
![]() |
|
|