![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I podmiana pliczku
![]() Jest juz release na sharereactorze. Link ma pozytywy. Kto chetny?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Guru
![]() |
nie. w alcohol wystarczy tylko serial no chyba, ze masz trial'a.
sa dwie wersje. jedna ma 330 MB, a jest jeszcze 50 MB-ajtowa. Ostatnio zmieniany przez pepperman : 11.07.2003 o godz. 16:08 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Pamietajcie, najpierw nalezy odinstalowac stara wersje Nero 5.5.xx, a potem dopiero instalowac Nero 6 zreszta juz 6.0.0.6
. Bo pojawia sie bledy (DEMO is expired) i zamknie sie program.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak wyjdzie NERO 6 to zaraz hakerzy będą tworzyli bazy CD-KEY oraz cracki. :-)
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Silent Hunter ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nero SmartStart. Programik pozwalający na łatwą nawigację pakietem. Może okazać się bardzo pomocny, zważywszy na mnogość funkcji Nero 6.
Nero Burning Rom 6. Integralna część Nero 6 również ulegnie znacznej przebudowie. Obsługiwać będzie najnowsze nagrywarki DVD i CD-ROM; ma mieć również zupełnie inny wygląd. Nero Vision Express 2. Program będzie umożliwiał przechwytywanie sygnału wideo z różnych źródeł, zaawansowaną edycję obrazu i zapis na płytach DVD oraz tworzenie slajdów i prezentacji multimedialnych. Nero Wave Editor 2. Zaawansowany edytor sygnału audio, posiadający wiele filtrów i efektów DSP. Nero SoundTrax. Narzędzie do tworzenia i miksowania płyt audio. Nero Media Player. Odtwarzacz plików muzycznych m.in. MP3 i AAC Nero ShowTime. Odtwarzacz wideo, współpracujący z większością popularnych odtwarzaczy DVD i kart telewizyjnych; obsługuje też najnowszy format MPEG-4 Nero ImageDrive. Tworzy obraz dysku CD-ROM na twardym dysku Nero BackItUp. Program do tworzenia kopii zapasowych. HE-AAC Plug-in. Najnowsza generacja kodeka AAC, przez wielu uznana za najbardziej skuteczny algorytm kompresji dźwięku.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...tak - wystarczy podmiana pliczku i wszystko chodzi.
Tylko gdzie go znaleszc (nero i ten pliczek)- nie mowcie ze slabo szukam. Jedni mowia ze jest tam gdzie zawsze - fajnie by bylo wiedziec gdzie jest to zawsze. Narobiliscie pierwszego dnia tylko nadziei, wiec czekam spokojnie, az ktos cos zamiesci, atu nic. Czy mogl bym prosic o jakies wskazowki. pozdrawiam Prometeusz
|
|
|
|
#39 |
|
Silent Hunter ;)
![]() |
A po co podmieniac pliczek?
Tylko serial przy instalacji wpisuje. |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak na razie to czesciowo jestem juz usatysfakcjonowany dzieki pomocy kilku osob z forum.
Przy okazji zainteresowalem sie emule-m. prometeusz
|
|
|
|
#41 | |
|
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
:cool:
|
|
|
|
#43 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a napisalby ktos tak dokladnie co da to userowi ktory wypala muze feurio i dane nero? czy jest sens ciagnac toto? i czy ja majac legalne nero (nagrywarka) bede mogl sobie legalnie 6.0 zaciagnac - czy yo juz bedzie nowa licencja?
|
|
|
|
#44 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Cytat:
A tak na marginesie jak sie Wam pracuje w nowym nero?? Zassalem... uzylem... spodobal mi sie ale czy wszystko hula dobrze tego nie wiem... jakies spostrzezenia?? Bo uzylem tylko do nagranie muzy z cue. A tak na marginesie ma ktos PL-nakladke?? ![]() Pozdrowisko!! artoor
|
|
![]() |
|
|