![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Jaki masz sposob na dziury? | |||
Omijam je powolutku : | |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 31.11% |
Przelatuje nad nimi |
4 | 8.89% |
Korzystam z MIXa, czyli po troche z kazdego ![]() |
27 | 60.00% |
Wszystkich głosów: 45. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
W tym kraju wkrótce zostanie ujawniona kolejna afera pt. "Jak marnotrawione są pieniądze na remont i budowę polskich dróg" i przebije ona swoim rozmiarem wszystkie pozostałe afery. W sumie to dziwię się, że do tej pory jeszcze nikt się tym nie zainteresował.
pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Widze, ze jednak spodobala sie wam sonda.
Ja preferuje opcje MIX. Cos mi sie zdaje, ze tak jak andrzejj9 bede musial zrobic tym dziurom zdjecie lub nakrecic film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zlotowicz
![]() |
Dzis jezdzac wozem po slasku - zrobilem jakies 60km napotkalem sie na 3 lub 4 ekipy remontowe. Widac, ze panowie sie juz obudzili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
U mnie w mieście kierowcy podali do sądu prezydenta miasta za te dziurki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
u mnie w mieście jest firma, która remontuje m.in oba wiadukty.
mają tak to rozplanowane, że cały rok mają zajęcie. triki są przeróżne - lanie asfaltu na niewysuszoną lub niewyczyszczoną dziurę czy nieuzupełnianie piaskiem podbudowy drogi. dopóki nie zostaną dopasowane odpowiednie rozporządzenia i nie zaczną być wyciągane konsekwencje wobec partaczy, będzie dalej jak jest. wydaje mi się, że wystarczyło by tylko obarczyć gminy kosztami odszkodowań za uszkodzenie zawieszenia samochodów, żeby problem został szybko rozwiązany ![]() poza tym nigdy w polsce nie będziemy mieli dobrych dróg. 90% nawierzchni w polsce wykonanych jest na fatalnej podbudowie, w efekcie czego następuje bardzo szybka degradacja drogi.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 24.03.2005 o godz. 21:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zlotowicz
![]() |
To co sie dalej dzieje na drogach to jest chore
![]() Jak 31 marca tj czwartek panowie od robot drogowych zaczeli wycinac i latac dziury na odcinku 5km to do dzis jeszcze tego nie zrobili. Zaczeli sobie wycinac ladne prosotkatny robiac ich kanty pod katem prostym, nie frezujac na polokraglo. Takich ladnych prostokatow o powierzchni kilku metrow (sa i duuuzo wieksze) i glebokich na kilka cm mozna spotkach kilkadziesiat, w roznych miejscach na odcinku 5km. I to nie wazne czy ostry zakret czy co wycinaja sobie asfalt tak ot to. A zeby bylo malo to znak ostrzegawczy postawili dopiero dzien pozniej. Wczoraj minelo rowne dwa tygodni i roboty im troche ubylo. Zostal juz jedynie kawalek 0,5km na ktorym dalej mozna spotkac owe "prostokaciki". Jest to wg mnie paranoja. Jezdze tamtedy 5 razy w tygoniu i w ciagu tych 15 dni "robot" widzialem ich tam dopiero pare razy. W tym raz jak zamiatali i czyscili owe dziury, bo zasypaly sie brudem!! To co sie na tym odcinku wyprawia przechodzi ludzkie pojecie. Na ostrym zakrecie - na jego calej dlugosci wycieli pol jezdni, a po drugiej stronie powycinali dziury jak w serze szwajcarskim. Gdy to zalewali to zalali tylko jedna strone, bo po co zrobic tez droga strone! Chcialem poczekac z napisaniem tego do dnia, w ktorym te roboty sie zakoncza, ale watpie czy to bedzie tej wiosny. Ostatnio zmieniany przez epol : 15.04.2005 o godz. 18:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
the one
CDRinfo VIP
Słuchajcie, ja przymierzam się do zrobienia strony o - na początku Wrocławkskich, docelowo polskich drogach. I naprawdę to zrobię, bo mam ochotę pokazać i opisać kilka rzeczy (o których w sumie i tak wszyscy wiemy, ale o których jakoś zbyt rzadko się mówi). Tylko brakuje mi do tego trochę wiedzy, bo chciałbym też zrobić system komentarzy i generalnie trochę to upodobnić do przeciętnego serwisu internetowego. Tak więc jeśli ktoś jest chętny do pomocy, to proszę o kontakt
![]()
![]() |
#25 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() A najlepiej ze na Karkonwskie wczoraj czy przedwczoraj najpierw jedna ciezarowka sie wywalila a po tem drugo no pewnie dziury omijali ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 29.04.2005 o godz. 11:54 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
o to obiecane zdjecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mam propozycję do radnych w miastach - nie przeznaczajcie forsy na remonty dróg, nie warto, wybierzcie najbardziej dziurawą ulicę, nazwijcie ją Internet Explorera i przyznajcie sobie za to premię, nagrody i urlopy okolicznościowe.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Na dziury nie ma rady, sa dziury duze male i olbrzymie, a ja nie lubie dziur, przynajmniej tych w drodze, wczoraj wymienilem przegub
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zlotowicz
![]() |
![]() ![]() Dzis natknalem sie na takie cosik: http://www.akacje6.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=1921 Po prostu full wypas :cool: Aby nie ma tam dziur ![]() Nie ma to jak Polska... ![]() Ostatnio zmieniany przez epol : 12.05.2005 o godz. 17:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|