Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.05.2004, 13:10   #1
*Vojtas*
USER FRIENDLY?

Data rejestracji: 15.02.2004
*Vojtas* zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
A moglbys podac adres strony tego programu? Moze sobie sciagne i wyprobuje.
A tutaj jest >Polska lokalizacja<

pozdr.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.05.2004, 17:29   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
A moglbys podac adres strony tego programu? Moze sobie sciagne i wyprobuje.
podlinkowanie do odpowiednich plikow jest w tym arcie o ktorym wspominlaem, chyba wiesz jaki adres musisz wstukac? cd r lab.pl - sorki za spacje, ale cenzura dziala
nie przerazaj sie na poczatku (jak spora czesc ludzi) - naprawde warto raz to doprowadzic do uzytku
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.04.2004, 16:18   #3
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja jade na mirandzie...testuje ja.
Ale narazie nie mgoe sie przyzwyczaic.
Najlepiej zainstalowac narazie gg (najnowsze ze stronki) i baner kilerem (ten co yankee)
Stary 07.05.2004, 11:20   #4
Atuk
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.09.2003
Atuk w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Martwe GG

Kupiłem nowy dysk , zainstalowałem WIn Xp i nie mogę "za chińskiego Boga" zainstalować GG. Ściągam z serwera najnowsza wersję, programik się uruchamia, pyta o ustawienia i ....... znika. Nie mogę go włączyć. Klikam na ikonę GG, nic się nie dzieje.
:o

Jakby ktos miał mądry pomysł to ...... dzieki!
Atuk jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.05.2004, 12:29   #5
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Atuk
Kupiłem nowy dysk , zainstalowałem WIn Xp i nie mogę "za chińskiego Boga" zainstalować GG. Ściągam z serwera najnowsza wersję, programik się uruchamia, pyta o ustawienia i ....... znika. Nie mogę go włączyć. Klikam na ikonę GG, nic się nie dzieje.
:o

Jakby ktos miał mądry pomysł to ...... dzieki!
Nie wiem czy to o to chodzi, ale ja jak na nowym dysku instalowalem gg (tez nie dawno). Podalem swoj nr gg, haslo, to zanim mi sciagnela sie z serwera lista znajomych to muszialem troszke poczekac, z jakies 10 min. Nie wiem czemu.
Sprobuj poczekac chwila, zostaw gg wlaczone na jakis czas, moze to pomoze .
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.05.2004, 15:27   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Dzieki

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.05.2004, 20:37   #7
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez http://www.gadu-gadu.pl/
Uwaga! W związku z problemami z działaniem Gadu-Gadu pod systemem Windows 2000 i XP informujemy że do poprawnej pracy należy zainstalować wszystkie uaktualnienia systemu- używając polecenia "Windows Update"
Może pomoże
Stary 08.05.2004, 20:43   #8
Patrixs
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 20.12.2002
Patrixs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A propo co do Updatowania Windowsa, to jak otwieram stronę "Windows Update" to cały czas mam: "Rozszerzenie Windows Update wyszukuje dostępne aktualizacje... 0% ukończono" i nic się nie dzieje
Stary 09.05.2004, 11:37   #9
przemo_one
Gość

patrix no ja nie wiem co sie wam robi ale u mnie to normalnie gg dziala z uaktualnieniami i windows update tez dziala po tym sprawdzaniu powinna wyskoczyc lista krytycznych aktualizacji ktora pobierasz - ok 52mb jesli nie masz sp1 a ok 18 jesli masz sp1 kropka
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.05.2004, 11:52   #10
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Data rejestracji: 09.06.2002
SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
U mnie też GG nie działa, nawet mój kuzyn ma problemy. Dobrze, że jest Tlen, do którego wpakowałem GG i teraz wszystko śmiga aż miło!!!
SEBAW jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.05.2004, 17:05   #11
Patrixs
Niezarejestrowany

Zainstalowałem od początku GG a później PowerGG i działa, z tym że chciałbym się dowiedzieć jak zrobić, zeby powiadomienie o statusie było pozaokrąglane a nie prostokąne to kwestia przyzwyczajenia, a nie wiem jak to zmienić

Dzięki
Dołączone obrazki
-bez-tytulu.jpg 
Stary 12.05.2004, 19:27   #12
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
www.cdrlab.pl
Chm jeszcze dziala cenzura? Myslalem ze juz nie

edit: no jednak juz wylaczona 8)
Stary 26.05.2004, 12:25   #13
Patrixs
Niezarejestrowany

Rozwiązałem częściowo swój problem. We właściwościach pliku gg.exe zaznaczyłem aby uruchamiał zgodnie z Windows NT 4.0 i odpala się za każdym razem.

Dziś jednak nie mogę się zalogować . Nie pomaga ponowne włączanie GG itp.
Stary 26.05.2004, 12:27   #14
Patrixs
Niezarejestrowany

qrde, nie działa mi nic prócz przeglądarki internetowej, ani GG, Tlen, mule
Stary 26.05.2004, 12:42   #15
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wszystko wskazuje na bledna konfiguracje firewalla - pewnie blokada portow... zobacz czy na firewallu/windowsie/hubie masz odpowiednie porty otwarte
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: