![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Nie na temat =]
Wiem ze to nie na temat ale co tam =] wkoncu to off topick ; ]
Chce kupic sobie jakis porzadniejszy sprzed do odtwarzana audio (nie chodzi mi tu o mini-wierz, bumboxy i inne takie) Tylko o cos powarzniejszego =] Jaki sprzed (marka itd.) proponujecie?? Jakie kolumny, wzmacniacze... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Re: Nie na temat =]
Cytat:
Witam ! Zależnie od kasy ale polecam Ci sprzęt TECHNICS'a / bardziej zaawansowana filia PANASONICA / Robi naprawdę świetny sprzęt / od magnetofonów do wzmacniaczy / sam mam taką "wieżę" składaną z "klocków" TECHNICSA od ładnych 8 lat i gra aż miło pry kolumnach własnej konstrukcji. Ale jeśli nie lubisz się bawić to zainwestuj w POLSKIEGO TONSILA ostatnio naprawdę wprowadzili wiele unowocześnień i modele z wyżsej półki prześcigają te najtasze kolumny SONY czy innych firm. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
Re: Re: Nie na temat =]
mozesz podac jakies strony i itd...
I co by bylo mi potrzebne =] min. 2 kolumny (pytanie jakie ; ) ) wzmacniacz, odwtarzacz CD Nie chce sie bawic w "sowaki" i inne takie bajery wystarczy dobrzy sprzed do otwarzania dobrej muzy =] ofcor-z z niezlym kopem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Laser ma rację.Technics to doskonały wybór.Mam i sobie chwalę.A moze chcesz kupić używany sprzęt Technics'a w bardzo dobrym stanie ?Mam do sprzedania i:
Tylko koledzy forumowicze nie czepiać się ,że to nie to forum.Po prostu korzystam z okazji.Na "kupię/sprzedam/zamienię" też napiszę. Ostatnio zmieniany przez oldgringo : 22.07.2002 o godz. 21:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
a ile bys chcial =]
Ja ten topick zalorzylem po to abysie rozeznac w sytuacj =] Kupic to kupie ale dopiero po przeprowadzce =P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Technicsy sobie odpuść już na starcie.
Zakładam że to ma być klasa budżetowa, więc Yamaha AX-596, Yamaha CDX-596 (mam takie, są bardzo dobre), lub Cambridge A500SE, Cambridge D500SE. Nie zapominaj o kablach! Są jedną z najważniejszych rzeczy w sprzęcie. Pozdrawiam
![]() |
#7 |
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Ja mam Amplituner kina domowego Technics'a SA-DX950 i Głośniki Altus 300, a wszystko podłączone do kompa. Dla mnie sprzęt jest wystarczający i co najważniejsze otwarty na rozbudowę - w przypadku dokupienia odtwarzacza DVD mogę także dokupić głośniki pod kino domowe.
A oto strony producentów wymienionego wyżej sprzętu : http://www.technics.com.pl http://www.tonsil.com.pl Pozdrawiam ICE |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Przedstawiam Ci mój sprzęcik Tuner Cyfrowy ***8211; ST GT 550 Class AA / RDS / Kompakt ***8211; SL PG 100 Korektor Graficzny ***8211; SH GE 70 Wzmacniacz ***8211; SU A 700 Class AA Wszystko mimo swojego wieku działa aż miło ! I nie wiem czy ktoś o przeciętnym słuchu odróżni / przy jednakowych głośnikach / czy to gra YAMAHA czy TECHNICS Dodam tylko że najwierniejszy dzwięk uzyskasz kupując jeszcze dobrej klasy słuchawki, jest to szczególnie ważne przy muzyce instrumentalnej Ja posiadam dwa modele SENNHEISER HD 270 / zamknięte / SENNHEISER HD 580 PRECISSION / otwarte / I dopiero przy tych słuchawkach można porównywać jakość dzwięku |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a ja bym dodatkowo chcial uslyszec od Zbiega12 czemu to od razu 'odpuscic sobie' Technics'a?
sam mam wi wiem ze jest to bardzo dobry sprzet (nie mowiac o tym ze w miare przystepny cenowo)
![]() |
![]() |
#10 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Poczytaj HiFi i Muzyka oraz Audio, i pokaż mi jakiegoś dobrego technicsa.
8 lat temu rzeczywiście były dobre, teraz już nie. Pozdrawiam
![]() |
#11 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Ja mam 2 technicsy i jakoś nie skamlę.
Wolę je od JVC czy innych niskobudżetowych, które zalewją rynek i seriwsy i krew ludzi zalewa jak się psują. Np. po krótkim czasie cd przestają czytać ![]()
![]() |
#12 | |
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bywalec
![]() |
dzieki za rady =]
Mam jeszcze male pytanko.. czym kierowac sie przy kupnie np: glosnikow, wzmacniacza itd.. I mozecie cos wiecej powiedziec o kablach?? z gort THX! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Witam ! Mocą skuteczną a kable wystarczające są te które masz standardowo no chyba że chcesz kupić miedziane albo srebrne praktycznie nie ma przy nich zniekształceń ale to zależy od sprzętu no bo jeśli będzie on totalnym gów.. to nawet platynowe nic nie pomogą :-D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Bywalec
![]() |
hehee trzeba bedzie kupic pozlacane wtyki bananowe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |