![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Canon S1 IS nie będzie widoczny jako dysk wymienny. XP wykrywa te aparaty tak jak inne sprzęty na zasadzie Plug and Play jeśli to starszy Windows to nie mam pojęcia (nie miałem nawet wtedy USB) do aparatu jest jakaś płytka (mam S2 IS czyli następcę), nawet nie wiem co na niej jest ,ale pewnie sterowniki są.jak na razie zamiast Plug and Play mamy Plug and pray
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
cam2pc (z dodakiem do canonów) kasuje zoombrowsera. Polecam.
Update Oczywiście trzeba zainstolować poprawki do systemu (w przypadku XP minimum sp1 + hotfixy - ale lepiej sp2+hotfixy) i drivery do chipsetu (jeżeli używasz wbudowany kontroler USB).
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. WAŻNE Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 14.09.2005 o godz. 10:33 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.01.2005
![]() |
Poradziłem sobie z tym problemem i to było trochę męczące ale nie aż takie trudne,szkoda że niektórzy tylko tracili czas na zbędne komentarze zamiast coś doradzić.Problem polegał na tym iż po zainstalowaniu SP2 starsze sterowniki do niektórych urządzeń powodowały konflikt,u mnie to sprawił sterownik od skanera,po jego odinstalowaniu wszystko wróciło do normy i jest ok
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
czy to jakiś specjalny tajny/szpiegowski i musiałbyś nas zabić gdybyś powiedział? z takimi informacjami to nawet Harry Potter nic nie zdziała.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
człowieku! Edytuj swoje wypowiedzi!
Już zedytowałem je wyżej zresztą! Nie zamieszczaj jednej pod drugą. Przemyśl najlepiej to co chcesz napisać, a nie to co Ci chwila za chwilą do głowy przyjdzie! !! !!
|
|
|
#9 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
dawno nie czytałem takich wypowiedzi w moją stronę ![]() Moje ostatnie słowa w ramach wyjaśnienia bo nie mam zamiaru z Tobą dyskutować. Zwracam tylko i wyłącznie dla tego uwage, aby forum nie było zaśmiecone. Lepiej się czyta tematy które trzymają się kupy jak i lepiej coś zrozumieć ze spójnej wypowiedzi, a nie podzielonej. Na tak duzym forum jak to warto zwracać o takie rzeczy uwage. Amen narciarz @Loczek - a jakoś tak się stało, że zdążyłem przeczytać, a kolega zdąrzył coś przemyśleć i zrobil delete
nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 13.09.2005 o godz. 22:58 |
|
|
|
|
![]() |
|
|