Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.09.2005, 11:47   #1
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez atm55
ok dzięki wiesz próbowałem ręcznie usuwać i z powrotem instalować i nic z tego nie wyszło,cały czas pokazuje błąd kod 38,a tak na marginesie,wiesz jak ktoś nie chce odpowiadać a pokazywać co potarfi to bez względu jaki ma staż to nie świadczy o nim dobrze,miałem pytanie to oczekiwałem odpowiedzi,nie każdy siedzi tu cały czas i wszystko wie,bo by nie potrzebował porady,nowi zawsze popełniają błędy a mądry wie jak pomóc a nie wytykać że się czegoś nie wie
a ja sprobowalem sie doszukac w tych wszytskich wypowiedziach jaki masz wogole system windows... bo aby aparat byl widziany jako dysk wymienny musi byc XP albo 2003, 98/ME/2000 tego nie potrafia, dla nich trzeba instalowac specjalne programy, stery i tp.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.09.2005, 12:13   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
a ja sprobowalem sie doszukac w tych wszytskich wypowiedziach jaki masz wogole system windows... bo aby aparat byl widziany jako dysk wymienny musi byc XP albo 2003, 98/ME/2000 tego nie potrafia, dla nich trzeba instalowac specjalne programy, stery i tp.
ja zrobiłem takie założenie. (kolega lakoniczny co do informacji, ale wylewny co do komentowania innych)

Canon S1 IS nie będzie widoczny jako dysk wymienny.

XP wykrywa te aparaty tak jak inne sprzęty na zasadzie Plug and Play

jeśli to starszy Windows to nie mam pojęcia (nie miałem nawet wtedy USB)

do aparatu jest jakaś płytka (mam S2 IS czyli następcę), nawet nie wiem co na niej jest ,ale pewnie sterowniki są.

jak na razie zamiast Plug and Play mamy Plug and pray
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.09.2005, 14:16   #3
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
jak na razie zamiast Plug and Play mamy Plug and pray
mala poprawka mamy Pay and Pray
Stary 15.09.2005, 14:18   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wink

Cytat:
Napisany przez icemac
mala poprawka mamy Pay and Pray
tak to na e-bay polska
Stary 14.09.2005, 10:25   #5
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
cam2pc (z dodakiem do canonów) kasuje zoombrowsera. Polecam.

Update
Oczywiście trzeba zainstolować poprawki do systemu (w przypadku XP minimum sp1 + hotfixy - ale lepiej sp2+hotfixy) i drivery do chipsetu (jeżeli używasz wbudowany kontroler USB).

Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 14.09.2005 o godz. 10:33
Wawelski jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.09.2005, 02:42   #6
atm55
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.01.2005
atm55 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Poradziłem sobie z tym problemem i to było trochę męczące ale nie aż takie trudne,szkoda że niektórzy tylko tracili czas na zbędne komentarze zamiast coś doradzić.Problem polegał na tym iż po zainstalowaniu SP2 starsze sterowniki do niektórych urządzeń powodowały konflikt,u mnie to sprawił sterownik od skanera,po jego odinstalowaniu wszystko wróciło do normy i jest ok
atm55 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.09.2005, 21:10   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Talking

Cytat:
Napisany przez atm55
teraz muszę uciekać ale jeśli ktoś ma pomysł ajk to zrobić to będę wdzięczny
a może się tak dowiemy co to za aparat?

czy to jakiś specjalny tajny/szpiegowski i musiałbyś nas zabić gdybyś powiedział?

z takimi informacjami to nawet Harry Potter nic nie zdziała.
Stary 13.09.2005, 22:26   #8
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
człowieku! Edytuj swoje wypowiedzi!
Już zedytowałem je wyżej zresztą!
Nie zamieszczaj jednej pod drugą.
Przemyśl najlepiej to co chcesz napisać, a nie to co Ci chwila za chwilą do głowy przyjdzie!

!! !!

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.09.2005, 22:55   #9
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez atm55
A ty człowieku nie umiesz czytać co piszę ,jak Cię co denerwuje to nie czytaj i nie wymądrzaj się ok,pisze do tych co chą i mogą pomóc a ciebie to nie powinno obchodzić jak jesteś taki mądry
aż mi się miło zrobiło dawno nie czytałem takich wypowiedzi w moją stronę
Moje ostatnie słowa w ramach wyjaśnienia bo nie mam zamiaru z Tobą dyskutować.
Zwracam tylko i wyłącznie dla tego uwage, aby forum nie było zaśmiecone. Lepiej się czyta tematy które trzymają się kupy jak i lepiej coś zrozumieć ze spójnej wypowiedzi, a nie podzielonej. Na tak duzym forum jak to warto zwracać o takie rzeczy uwage.
Amen
narciarz

@Loczek - a jakoś tak się stało, że zdążyłem przeczytać, a kolega zdąrzył coś przemyśleć i zrobil delete

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!

Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 13.09.2005 o godz. 22:58
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: