![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
nowy dysk i co... ?? :(
witam
od jakiegos tygodnia mam nowy dysk... wszystko za sprawa tego ze padl mi zasilacz (juz 4 w ciagu 6 lat) a on pociagnal za soba dysk... ![]() widze to najlepiej kiedy wlacze osiolka... i zalacze film... po chwili odrazu gubie synchronizacje miedzy obrazem a audio... ![]() mam nowy system rzecz jasna stawiany juz 3 razy zeby wykreslic opcje ze to wina systemu... sprawdzalem update biosa do plyty nie ma juz do niej supportu... wogole nie wiem czy to pisac wszystko czy nie juz i tak sie niezle rozpisalem... ale ze spac nie moge to wyrzale sie Tutaj chyba ![]() zmiana biosu... hm... wyszukalem znalazlem... mialem datowany na 27 maj 2003 na stronie producenta pisze ze wypuscili jeszcze jeden potem 8 grudnia 2003 po zmianie okazuje sie ze to ten sam czyli tylko pomieszli cos z datami... ![]() a dysk myslalem ze moze zmienie firmware... ale nie ma... sa jakies pod dosa i pod win 2k... ale ja mam XP... a ha i partycje mam 3 zadna nie przekracza 100 GB... wszystkie w fat32 na ntfs'ie bylo duzo gorzej... tzn gorzej zamulal... czy cel 1.7 GHz 256 ramu i plyta no nie za ciekawa wiem ale coz zrobic... na via... shuttle'a... czy to za slaba konfiguracja... mialem wiele dyskow w tym komputerze... wszystkie do 120 GB chodzily pieknie... a teraz mam juz drugi dysk 160 GB i to samo z tym ze ten co teraz mam a mam Samsung'a tez muli... mniej znacznie niz tamten WD ale jednak... ktos ma jakis pomysl... nie zmienie plyty bo nawet jak wezme pensje to nie wezme za to plyty + procka w miare dobrych... nie wiem nic... no help ![]() z gory dzieki za wszelkie rady... i sorry za taki post ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|