![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zuk4u - z windom 98 mozna robic co sie chce - instalowac ja na plycie, zmieniac jej wglad prostymi operacjami, recznie usuwac i podmieniac pliki instaacyjne... nie bawilem sie tym od lat (bo po co?), ale to byl naprawde konfigurowalny windows... oczywiscie wszystko recznie, bo producent nie przewidziale takich mozliwosci
![]() co do winxp - juz samo usuniecie plikow pomocy robi wrazenie - 60MB a opcji jest wiecej
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.08.2004
![]() |
co z Poprawkami do XP
Czy w nLite mozna dolaczyc HotFixy dotyczace Blastera i Sassera do XP ?
Z tego co wiem robi sie to na poczatku wskazujac poszczegolne poprawki ale to co mnie niepokoi to to, ze po wgraniu Hotfixow do zwyklego WXP pojawiaja sie one na liscie dodaj-usun programy, natomiast jesli tak spreparujemy plyte na owej liscie ich nie ma (przynajmniej u mnie). Jak poznac ze wybrane HotFixy jednak sie instaluja lub nie ? Wolus |
|
|
|
![]() |
|
|