![]() |
Oxygen Phone Manager
Cytat:
Potrzebny Oxygen Phone Manager na maila. Mam zablokowane pobieranie plików powyżej 5 MB... Możesz mi podesłać spakowany OPM po 5 MB każdy plik? Na dexter74@o2.pl dzięki!!! |
Ilość załączników: 1
Oto strona z gierkami:)
http://www.java2phone.ru/eng/p1/ wszystkie gry są za free dzwonek sms-a już do ściągnięcia:) |
Cytat:
poszukaj na p2p girek nie mam bo telefon jest zonki :mruga: jak cos na t610 to juz wiecej :tak!: |
OT:
a czy kotś zna stronę z FAJNYMI grami java na NOkie 6610 seria 40 albo inaczej bo już kilka fajnych mam czy ktoś wie skąd ściągnąć RELA FOOTBALL lub FIFA lub 2005 ale dobry link i ZA DARMO!!!! |
normalnie ale ja widziałem tylko "cukierek" do tego i działa :)
|
Wie ktoś jak użyć ****** do OPM?
/jeszcze jedno pytanie o takie rzeczy i masz bana sory batory CIAPEK |
Cytat:
|
Ja jako sygnał sms-a mam kawałek z gry "pac man" jest nawet ok:)
|
Dzwonków to też mam od jasnej tylko chodzi mi o jakis fajny sygnalik sms-a.
|
Hmm z tym ciężko przynajmniej ja nie znalazłem nic ciekawego jeżeli chodzi o dźwięk sms-a,a z dzwonków pilifonicznych to mam trochę,tylko nie wiem co ciebie interesuje[niestety od pewnego czasu nie mam już nowości od 4 miesięcy:( ]
|
To musze zerknać na tego Mobimb skoro tak zachwalacie.
A tak BTW ma ktos jakąś ciekawą polifonie do noki?? Chodzi mi szczególnie o dźwiek sms-a. |
Mobimb jest znacznie lepszy od oxygena i łatwiejszy w obsłudze,więc ja polecałbym ten,sam z niego korzystam:)
|
MOdy, mobimb
|
Cytat:
|
Potrzebuję jakiś program do wgrywania, usowania zdjęć i muzyki itp. do Noki 6610i. Nie chcę Pc Suit.
Z góry dzięki. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:52. |