![]() |
REi - reputa poszla :tak!:
ale teraz kolejny problem oprocz nokia pcsuite (najnowsze) - chodzi bezproblemowo, ale ... nie mozna wgrac blak loga operatora :( wiem ze to sie robi za pomoca mobimb, lub oxygene II, lecz ... te programy nie chca mi sie polaczyc z komora :( moze to dlatego ze mam juz podlaczone pcsuite ??? czy to nie ma wplywu na to ze nie chca sie polaczyc ??? help me :tak!: |
masz racje,
że problemem jest PC Suite. Wyłącz to coś z zasobnika a oxygen zacznie działać. Taki sam jest w przypadku kabla DKU5(czy jakoś tak). Pozdrawiam
|
sprawdze wieczorkiem i dam jutro znac co i jak ;)
a jak to wylaczyc z zasobnika ?? bo jakos mi sie nie udalo - gdzie to jest w opcjach tak w skrocie ??? thx |
Cytat:
|
...
w trayu była ikonka tycząca się pcsuite a tam shutdown cośtam. Sory za to "cośtam" ale od wieków softu noki nie widziałem (oxygen only :) ). Na bank po zestrzeleniu pcsuita oxygen zaczyna działać, info o tym masz w samym oxygenie, w podpowiedziach pojawiających się przy problemach z komunikacją. Pozdrawiam
|
Cytat:
a jutro i tak info czy dziala :tak!: |
Nokia :| Producent blokuje softwarowo irde tak, aby nie mozna bylo wysylac miedzy telefonami nic poza wizytowkami! Po podlaczeniu do PC rowniez stwarzaja te fony problemy.
|
Najswiezsze wiadomosci jak obiecalem :tak!:
po wywaleniu oprogramowania nokia pc suite - wszystklo zaczelo dzialac ALLELUJA :D ale problemik :taktak: - ma ktos blank logo bo to moje nazwa blank.gif jest po wrzuceniu na komore - BIALE :\ zassalem z netu i mialo byc przezroczyste :\ |
Ilość załączników: 2
Chodzi Ci o to?
EDIT: Dodaje rowniez plik spakowany :) |
@epol
jaka sobie robisz ??? czy cos innego ??? ja tam nic nie widze i nawet nie moge tego skopiowac jesli to jest blank logo to spakuj jak mozesz zipem i podeslij mi na maila z podpisu thx |
no ja również nic nie widzę,a poza tym mam Nokie 6610 i nigdy nie miałe większych problemów z irdą,jest 100 razy lepsza niż kabel,
|
Ilość załączników: 1
problemow nie mam z irda, tylko chodzilo mi o skasowanie loga operatora i coz by rzec UDALO MI SIE :D
dzieki wszystkim, w zalaczniku logo transparentne wrzucone za pomoca MobiMB |
Cytat:
|
Cytat:
ale problem rozwiazany jeszcze raz dzieki :piwo: P.S. wszyscy bioracy udzial w zalozonym przeze mnie topicu otrzymali pochawalno-podziekowalne reputki :spoko: jak kogos pominalem to zalalenia na PW |
Nokia PC Suite 5
mam ten zestaw io pytanie - jak zrobić, aby to wszystko nie uruchamiało się z Windowsem??
Uruchamiają się dwa pliki: Data Layer i Nokia Tray Application. Uusunąłem te 2 wpisy regCleanerem, ale sądze, że jest na to inny sposób... może wiecie? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:19. |