![]() |
bardzo interesujące,dowiedz się może jaka to Nokia:)
|
Cytat:
|
w noki z serii 60 (np: *650, 6600) i 80 (komunikatory)... bo w serii 40 (np: 6610 [wszystkie nokie ktore maja ekraniki 128x128 tak sie akurat zlozylo]) to tylko wizytowke z telefonu na telefon da sie przeslac, firmware zawarte w telefonach z tej serii umozliwia tylko komunikacjie telefon = PC
|
chociaż dobrze, że te wizytówki można przesłać, ale powiem Wam coś....
miałem 2 lata Siemensa z IRDĄ i mogłem przesyłać co chce.... skorzystałem chyba z tego tylko pare razy bo kolega zauważył u mnie jakieś fajne logo. W domu mam IRDE z allegro za 32 zł, Nokia PC Suite, loga, dzwony na HDD i wiadomo moją kochaną Nokijke 6100 i nie obchodzą mnie jakieś blokady firmware :) polecam!!! |
Jest to Nokia 3200. Na własne oczy widziałem jak do niego przesyłano zdjęcia z telefonu i on wysyłał komuś.
|
No fakt ten telefon to potrafi:)
|
...
Cytat:
|
Potrzebuję jakiś program do wgrywania, usowania zdjęć i muzyki itp. do Noki 6610i. Nie chcę Pc Suit.
Z góry dzięki. |
Cytat:
|
MOdy, mobimb
|
Mobimb jest znacznie lepszy od oxygena i łatwiejszy w obsłudze,więc ja polecałbym ten,sam z niego korzystam:)
|
To musze zerknać na tego Mobimb skoro tak zachwalacie.
A tak BTW ma ktos jakąś ciekawą polifonie do noki?? Chodzi mi szczególnie o dźwiek sms-a. |
Hmm z tym ciężko przynajmniej ja nie znalazłem nic ciekawego jeżeli chodzi o dźwięk sms-a,a z dzwonków pilifonicznych to mam trochę,tylko nie wiem co ciebie interesuje[niestety od pewnego czasu nie mam już nowości od 4 miesięcy:( ]
|
Dzwonków to też mam od jasnej tylko chodzi mi o jakis fajny sygnalik sms-a.
|
Ja jako sygnał sms-a mam kawałek z gry "pac man" jest nawet ok:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:51. |