![]() |
skonczylem korzystac jak nie moglem wrzucic blank loga operatora
telefon jest zonki wiec ona ma male wymagania wzgledem obslugi telefonu - wazne zeby dzwonil :tak!: a oxygene to taki odpowiednik fma do obslugi SE |
Cytat:
Zdaje mi się on być całkiem przyjemny. Ja dopeiro co go zainstalowałem i nie testowałem w sumie. Czekam na IRDE którą zamówiłem z kumplem z allegro. A tel to Nokia 6100. |
ja tam odinstalowalem pcsuite i reszta progzoch chodzi juz bezproblemowo :)
to chyba najlepszy sposob, bo jak wylaczalem te progzy wspomniane przez CIAPKA to i tak mi oxygene nie dzialal :nie: a teraz smiga tak jak powinno |
ale chlopaki to to samo co wywalenie i włożenie do kopii w RegCleanerze wpisow :)
nazwe to "sztucznym" procesem. Chodziło mi czy może jakoś programowo można to zniwelować. A manualu pdf do tego pakietu pisali coś o kliknięciu prawym myszy na ikone w trayu i odznaczenie czegoś, ale tego czegoś nie ma :) |
własnie to napisałem bakupl
nie czytasz postów :> |
Cytat:
|
o własnie to jest problem ale spróbuj w msconfig
|
Nokia PC Suite 5
mam ten zestaw io pytanie - jak zrobić, aby to wszystko nie uruchamiało się z Windowsem??
Uruchamiają się dwa pliki: Data Layer i Nokia Tray Application. Uusunąłem te 2 wpisy regCleanerem, ale sądze, że jest na to inny sposób... może wiecie? |
Cytat:
ale problem rozwiazany jeszcze raz dzieki :piwo: P.S. wszyscy bioracy udzial w zalozonym przeze mnie topicu otrzymali pochawalno-podziekowalne reputki :spoko: jak kogos pominalem to zalalenia na PW |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
problemow nie mam z irda, tylko chodzilo mi o skasowanie loga operatora i coz by rzec UDALO MI SIE :D
dzieki wszystkim, w zalaczniku logo transparentne wrzucone za pomoca MobiMB |
no ja również nic nie widzę,a poza tym mam Nokie 6610 i nigdy nie miałe większych problemów z irdą,jest 100 razy lepsza niż kabel,
|
@epol
jaka sobie robisz ??? czy cos innego ??? ja tam nic nie widze i nawet nie moge tego skopiowac jesli to jest blank logo to spakuj jak mozesz zipem i podeslij mi na maila z podpisu thx |
Ilość załączników: 2
Chodzi Ci o to?
EDIT: Dodaje rowniez plik spakowany :) |
Najswiezsze wiadomosci jak obiecalem :tak!:
po wywaleniu oprogramowania nokia pc suite - wszystklo zaczelo dzialac ALLELUJA :D ale problemik :taktak: - ma ktos blank logo bo to moje nazwa blank.gif jest po wrzuceniu na komore - BIALE :\ zassalem z netu i mialo byc przezroczyste :\ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:59. |