![]() |
Nokia :| Producent blokuje softwarowo irde tak, aby nie mozna bylo wysylac miedzy telefonami nic poza wizytowkami! Po podlaczeniu do PC rowniez stwarzaja te fony problemy.
|
Cytat:
a jutro i tak info czy dziala :tak!: |
...
w trayu była ikonka tycząca się pcsuite a tam shutdown cośtam. Sory za to "cośtam" ale od wieków softu noki nie widziałem (oxygen only :) ). Na bank po zestrzeleniu pcsuita oxygen zaczyna działać, info o tym masz w samym oxygenie, w podpowiedziach pojawiających się przy problemach z komunikacją. Pozdrawiam
|
Cytat:
|
sprawdze wieczorkiem i dam jutro znac co i jak ;)
a jak to wylaczyc z zasobnika ?? bo jakos mi sie nie udalo - gdzie to jest w opcjach tak w skrocie ??? thx |
masz racje,
że problemem jest PC Suite. Wyłącz to coś z zasobnika a oxygen zacznie działać. Taki sam jest w przypadku kabla DKU5(czy jakoś tak). Pozdrawiam
|
REi - reputa poszla :tak!:
ale teraz kolejny problem oprocz nokia pcsuite (najnowsze) - chodzi bezproblemowo, ale ... nie mozna wgrac blak loga operatora :( wiem ze to sie robi za pomoca mobimb, lub oxygene II, lecz ... te programy nie chca mi sie polaczyc z komora :( moze to dlatego ze mam juz podlaczone pcsuite ??? czy to nie ma wplywu na to ze nie chca sie polaczyc ??? help me :tak!: |
Cytat:
|
aha no i są jeszcze inne programy ale jeśli jest wtyczka do IRDA W kompie to on ma własny program do wysyłania zdjęci i melodyjek
|
Cytat:
no i takie odpowiedzi sa najlepsze dziala i juz :D P.S. dzisiaj pocwicze i jutro opowiem jak mi poszlo :mruga: |
no ja też mam 6610 no i wysłyałm PcSUitem i Oxygenem
|
Cytat:
dziekuje bardzo juz sie dowiedzialem, bo kumpel tez taki sprzet ma i mu dziala PCSuite :D |
Cytat:
P.S. masz u mnie repute, jak bede mogl Ci ja wystawic :mruga: a nokia to dla zonki, bo marudzila, ze czas zmienic phona P.S. mam do sprzedania 3510i - super stan ;) |
\da się
|
po co ci nokia - t630 to jest to :spoko:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:54. |