![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() fakt oe automatyczne otwiera list ale jak mam antywirusa to mi to zwisa... bo najwyzej przychodza do mnie szczatki tego czegos... oe ma taka funkcje jak reguly wiadomosci, mozna ja sobie ciekawie skonfigurowac - nie zatrzyma to wszystkiego ale i tez nie wywali tego co nie trzeba. OE ma tez swoje plusy...
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Ja dostaje tego dość trochę, przynajmniej 5 dziennie. Ale od czego jest NAV
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
@Sid taka opcja jest ale tylko do 100 wpisów. A te maile przychodzą z coraz to nowszych adresów. Poczte odpieram tylko przez www bo mi tak wygodniej. Sprawdzam nie tylko z domu. Pozatym odpada zabawa z bazami maili przy reinstalu systemu i nie musze sie obawiać wirusów.
![]() |
#19 | |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Cytat:
eee tak zle nie jest... przeciez widze co kasuje i jesli mialbym maila od Ciebie na liscie to byl go nie kasowal tylko sciagnal na dysk ![]() ten MailWasher to naprawde super program i mozna go bardzo fajnie konfigurowac... ale najwazniejsze jest to, ze uzytkownik ma nad wszystkim pelna kontrole ![]() a co do OE... powiem tak... bez MailWasher'a, to bym nie uzywal OE, ale w tym przypadku bardzo dobrze sie sprawuje i akurat odpowiada mi w 100%
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
w tych mailach jest Worm.Netsky.B zamiast mydoom'a
![]() |
#21 |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
ja dostałem tylko 2 sztuki, co dziwne - po jednym tylko na konta tlena, których nikomu nie podawałem nigdy i nigdzie (chociaż... niech sobie przypomnę - założyłem konto na tlenie aby z Sidem wyjaśnić kilka kwestii, od tamtej pory nie używam komunikatora, a konta zostały)
z całym szacunkiem dla Twojej osoby - Sid, tak sobie tylko rozważam co, jak, kiedy itp., a może pamięć mam zawodną... nie traktuj wszyskiego tak serio...
![]() |
#22 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co ciekawe, mam 2 konta na o2, a te śmieci dostaje tylko na jedno. na to samo, na które przychodziły mi z mydoom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
![]() @ eloise... coz.. zawsze mozna to wyjasnic - wyprobowana juz metoda - albo inaczej - z tego co pamietam to ty zakonczyles rozmowe - a wlasciwie moj monolog ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
Cytat:
faktem jednak jest, iż zapyspałeś mnie lawiną słów (i to jakich), co odjęło mi mowę
![]() |
![]() |
#25 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ojojoj - bluzgami nie rzucalem, a ze nie doczekalem sie zadnego komentarza to sprawe zamknalem - tylko ze to to juz nie jest rozmowa na forum
![]() |
![]() |
#26 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
A czy te wasze wiadomosci tez maja zalacznik wagi 22,2 kB ?? Pierwszego maila dostalem niby od inet@microsoft.com - zdziwil mnie tytul: "hi" wiec nie otwieralem. Potem dostalem podobna wiadomosc od jakiegos zarazonego uzytkownika. Widac ktos juz nie mogl sie powstrzymac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() |
Tak i dostaje to też od znajomych
![]()
![]() |
#28 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.11.2003
![]() |
Ja tam orzystam od 2-3 lat z o2.pl i ani azy nie dostalem worka pcztą, a apmu(jaszce jak nie bylo zakazu) równiez małoo - co najwyżej 2-3 w ciagu roku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Dobra, ma ktoś Mydoom i co teraz.
Jest to opis koleżanki więc mam nadzieje że załapiecie: ..Now here is a window,which has got the titel:VirusScan On-Access Scan Messages then comes:Message: VirusScan Alert Pathname:C:\System Volume Information\_restore (and now many numbers) Detected As: W32/Mydoom.a.dll State: deleted Jakpomóc niewiaście w problemie i co w przyszłości tego nie było PROSZE. Z góry dzięki..........wiem nie otwierać poczty nieznajomych ale co teraz??
![]() |
|
|