![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
sorry@ eloise... coz.. zawsze mozna to wyjasnic - wyprobowana juz metoda - albo inaczej - z tego co pamietam to ty zakonczyles rozmowe - a wlasciwie moj monolog
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
Cytat:
faktem jednak jest, iż zapyspałeś mnie lawiną słów (i to jakich), co odjęło mi mowę
|
|
|
|
#3 |
|
![]() |
tlen ma chyba opcje 'spam' - czesc przynajmniej by wylapal
inna sprawa ze tym automatom nie wierze - i sciagam wszystko sam a potem tylko recznie wywalam poczte sprawdzam [jesli ktos mi czegos akurat nie posyla - ale mam na to inne konto] raz dziennie - i sadze ze niewiele czasu trace wywalajac to recznie - bo niestety od spamu uciec sie nie da - metoda remixa zapewnia 100% skutecznosci - ale sporo innych listow sie traci - na co ja w tej chwili pozwolic sobie nie moge
|
|
|
|
#4 |
|
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
@ziele - jakbym widział moją skrzynkę
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
ja dostałem tylko 2 sztuki, co dziwne - po jednym tylko na konta tlena, których nikomu nie podawałem nigdy i nigdzie (chociaż... niech sobie przypomnę - założyłem konto na tlenie aby z Sidem wyjaśnić kilka kwestii, od tamtej pory nie używam komunikatora, a konta zostały)
z całym szacunkiem dla Twojej osoby - Sid, tak sobie tylko rozważam co, jak, kiedy itp., a może pamięć mam zawodną... nie traktuj wszyskiego tak serio...
|
|
|
#6 |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Dobra, ma ktoś Mydoom i co teraz.
Jest to opis koleżanki więc mam nadzieje że załapiecie: ..Now here is a window,which has got the titel:VirusScan On-Access Scan Messages then comes:Message: VirusScan Alert Pathname:C:\System Volume Information\_restore (and now many numbers) Detected As: W32/Mydoom.a.dll State: deleted Jakpomóc niewiaście w problemie i co w przyszłości tego nie było PROSZE. Z góry dzięki..........wiem nie otwierać poczty nieznajomych ale co teraz??
|
|
|
|
#7 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() http://www.symantec.com/avcenter/ven...oval.tool.html
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Ja dostaje tego dość trochę, przynajmniej 5 dziennie. Ale od czego jest NAV
|
|
|
|
#9 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
@Sid taka opcja jest ale tylko do 100 wpisów. A te maile przychodzą z coraz to nowszych adresów. Poczte odpieram tylko przez www bo mi tak wygodniej. Sprawdzam nie tylko z domu. Pozatym odpada zabawa z bazami maili przy reinstalu systemu i nie musze sie obawiać wirusów.
|
|
|
|
#10 |
|
![]() |
w tych mailach jest Worm.Netsky.B zamiast mydoom'a
|
|
|
|
#11 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
co ciekawe, mam 2 konta na o2, a te śmieci dostaje tylko na jedno. na to samo, na które przychodziły mi z mydoom.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
![]() |
ojojoj - bluzgami nie rzucalem, a ze nie doczekalem sie zadnego komentarza to sprawe zamknalem - tylko ze to to juz nie jest rozmowa na forum
|
|
|
|
#13 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
A czy te wasze wiadomosci tez maja zalacznik wagi 22,2 kB ?? Pierwszego maila dostalem niby od inet@microsoft.com - zdziwil mnie tytul: "hi" wiec nie otwieralem. Potem dostalem podobna wiadomosc od jakiegos zarazonego uzytkownika. Widac ktos juz nie mogl sie powstrzymac.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() |
Tak i dostaje to też od znajomych
|
|
|
|
#15 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.11.2003
![]() |
Ja tam orzystam od 2-3 lat z o2.pl i ani azy nie dostalem worka pcztą, a apmu(jaszce jak nie bylo zakazu) równiez małoo - co najwyżej 2-3 w ciagu roku.
|
|
|
|
![]() |
|
|