Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowa oferta GSM (ery)? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowa-oferta-gsm-ery-43592/)

memorando 01.12.2004 18:43

Cytat:

Napisany przez epol
@Koolo - Oj chyba mnie nie zrozumiales. Chodzi mi o to ze w tym czasie juz nie bedzie lepszej ofery. Zawsze ten kto wypuszcza oferte ostatni ma ja o pare groszy tansza w niektorych uslugach. Tak wiec...a nic juz.

@memorando - co takiego? Pierwsze o tym slysze. Ja mam za zerwanie umowy kilkaset zlotych (idea). A sprawdze na nowej umowie od bacika ktora wczoraj kurier przywiozl :)

Taaa, jesli chcesz znac realia na ten temat to poczytaj torche mich postow (tych starszych) i nie tylko moich.
To nie jest mozliwe :)

siemens cx jakiis kara umowna 1150 nokia 6600 kara umowna 2550 sony er p900 i p800 2550 kara umowna nowa idea
p.s niewiesz z skad moznd ssac do motki a925 sofa angielski i jak era gprs ustawic? sorry pisze z tejmotki

andrzejj9 01.12.2004 20:19

Cytat:

Napisany przez memorando
hahah idea dobra??? pewnie bo teraz bulisz za zerwanie umowy tak jak za model fonu wiec weź 6600 zabulisz 2550 zeta za zerwanie umowy a w erze?????? tylko 900 zeta więc zastanowcie się czy oplaca aż się tak idea

Wiesz - generalnie umowę podpisuję po to, żeby się z niej wywiązywać i nie przewiduję możliwości jej zerwania. Tak więc akurat w moim przypadku ten argument nie ma najmniejszego znaczenia. Oczywiście wiem, że zdarzają się różne sytuacje życiowe, ale nie należę do ludzi, którzy wychodząc z domu w środku lata biorą ze sobą parasol bo: "A nóż zacznie padać śnieg" ;) .

memorando 01.12.2004 21:03

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wiesz - generalnie umowę podpisuję po to, żeby się z niej wywiązywać i nie przewiduję możliwości jej zerwania. Tak więc akurat w moim przypadku ten argument nie ma najmniejszego znaczenia. Oczywiście wiem, że zdarzają się różne sytuacje życiowe, ale nie należę do ludzi, którzy wychodząc z domu w środku lata biorą ze sobą parasol bo: "A nóż zacznie padać śnieg" ;) .

Kurcze mam w nosie kary umowne licza sie dla mnie 3 rzeczy:
1 za***isty fon 2 obsluga techniczna 3 szacunek dla klienta dla tego era i idea jest dla mnie jest dobra plus zas to dno

andrzejj9 01.12.2004 21:13

Cytat:

Napisany przez memorando
1 za***isty fon 2 obsluga techniczna 3 szacunek dla klienta dla tego era i idea jest dla mnie jest dobra plus zas to dno

Ad1: - w Erze nie ma Siemensa CX65, a odpowiednik - CXT65 jest po prostu brzydki

Ad2 i 3 - zgadzam się :)

epol 01.12.2004 21:19

Cytat:

Napisany przez memorando

A ja sie zgadzam z 2 i 3. Co do jedynki to mnie to MTV (mnie to wali). Na fonie mi nie zalezy :)

Pagerus 02.12.2004 08:18

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

Teraz to ja powinienem napisać - Amen ;)
Jeśli chodzi o obsługę w Plusie - to poza jednym przypadkiem (pani w salonie bardzo niedoinformowana (Andrew wiesz o czym mówię :D ) byłem zadowolony z obsługi. Teraz jestem w IDEI (może nie do końca jestem szczęśliwy z tego powodu - ale na razie nie mam powodów do narzekań) i zobaczymy jak się ułoży współpraca :)

andrzejj9 02.12.2004 08:45

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Teraz to ja powinienem napisać - Amen ;)
Jeśli chodzi o obsługę w Plusie - to poza jednym przypadkiem (pani w salonie bardzo niedoinformowana (Andrew wiesz o czym mówię :D ) byłem zadowolony z obsługi. Teraz jestem w IDEI (może nie do końca jestem szczęśliwy z tego powodu - ale na razie nie mam powodów do narzekań) i zobaczymy jak się ułoży współpraca :)

Nie no, ja myślę, że ona była bardzo dobrze poinformowana. Co prawda nie w sprawach Plusa, ale to już inna sprawa... ;)

Pagerus 02.12.2004 08:53

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nie no, ja myślę, że ona była bardzo dobrze poinformowana. Co prawda nie w sprawach Plusa, ale to już inna sprawa... ;)

No tak - może lepiej orientowała się w sprawach ERY lub IDEI? ;)

REi 04.12.2004 15:41

Znalazlem haczyk w tej ofercie ery (niestety juz po podpisaniu umowy) - nie mozna kozystac z servisu i-boa :buu:

:>

andrzejj9 04.12.2004 16:34

Cytat:

Napisany przez REi
Znalazlem haczyk w tej ofercie ery (niestety juz po podpisaniu umowy) - nie mozna kozystac z servisu i-boa :buu:

:>

Tylko jeden?? Ja tych haczyków mogę Ci pokazać dużo więcej ;)

memorando 04.12.2004 17:07

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Tylko jeden?? Ja tych haczyków mogę Ci pokazać dużo więcej ;)

podoba sie mi nowa idea mam 3 numery platinum i nie brzeczą mi jeszcze :D

mallow 04.12.2004 18:17

Cytat:

NOWA IDEA 50

abonament - 36 złotych - 50 darmowych minut

cena za minutę - 0,73 grosze

wysłanie sms-a - 20 groszy

wysłanie mms-a 29 groszy

połączenia do IDEI i na stacjonarne - 31 groszy za 2 złote miesięcznie

Do tego Siemens CX 65 za około 300 złotych w porównaniu do 1200 w tej Twojej ofercie Ery...
Hmmm... piekna oferta, brat chce sie wiazac z era na motorolle e398, ale chyba mu doradze to :D

andrzejj9 04.12.2004 18:21

Cytat:

Napisany przez mallow
Hmmm... piekna oferta, brat chce sie wiazac z era na motorolle e398, ale chyba mu doradze to :D

Przyznam, że ta Motorola też mnie trochę kusi :) Wiesz może coś więcej na jej temat?

memorando 04.12.2004 18:28

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Przyznam, że ta Motorola też mnie trochę kusi :) Wiesz może coś więcej na jej temat?

dwie byly e398 na serwisie z powodu uwalonego pixela w tej motce oczywiscie wymiana wyswietlacza na nowy niepolecam fona ma wolne przewijanie książki adresowej

mallow 04.12.2004 18:33

Cytat:

Napisany przez memorando
...niepolecam fona ma wolne przewijanie książki adresowej

kolejny szczegol...

andrzejj no niestety nie wiem nic o nim, poza tym ze fajnie wyglada ;D i ma lampe byslkowa :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:05.