![]() |
powiem krotko..od*****o mi zmieniam co 2 miechy fona na jakiegoś z symbianem teraz upatrzylem sobie komunikatora za 2000 zeta w usa i mam możliwość a jeszcze mi p900 się podoba:D
|
a jak tam szczesliwe zycie rodzinne? miales nas na slub zaprosic, wydajac 1.5k na telefon mozesz pewnie niezle party zrobic - alkohol przyniesiemy wlasny
|
przepraszam ale nie piję po za tym walentines dobra whisky:D
|
Cytat:
|
Paaaaaaaaaaaaanowie.... ta motka w erze z 50zl abonamentem.... 374zl albo dyche mniej, nie pamietam... brat ma SE T630 za 60zl ;]
|
Ojojoj memorando ty komorkoholiku :D
Ja CI tylko wspolczuje jak Ci ktorys fon sie rozladuje albo zalaczy alarm w srodku nocy. Mnie takie przypadku w****iaja nieziemsko. Spie sobie smacznie, a tu jakis fon zaczyna dzownic, no to sru z wyra i trzeba go zlokalizowac w "stercie" fonow. Mowa oczywiscie o tym jak mam wiecej fonow do naprawy/sprzedania/testowania lub cos w tym stylu :) |
Cytat:
Oj jak komorka mi zdycha gdy oglądam neta to wyję z bólu:) aha epol niezapomnij i czytaj pw ważne motka a925 zalatw soft i inne:) moją komóreczkę kocham a po wgraniu softu 5.27 do 6600 bateria trzyma mi o 2 dni dłużej:D |
maniacy :haha:
|
Cytat:
|
taa duze auta juz niewystarczaja :haha: :haha: :haha: joke ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie o to mi chodzilo :) |
Cytat:
A teraz :KUPIĘ,SPRZEDAM,ZAMIENIĘ. memorando! zanim coś palniesz to pomyśl. (wolę placić abonament za 9 numerów i 1400 zeta)- to było niepotrzebne. |
Cytat:
p.s mam dwie 66.00 i nieoddam ich |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:36. |