Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.11.2002, 08:41   #16
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Hehe.
HelpMan wydal mi sie dziwny(wszedzie bylo go pelno) ale uwazalem go za statsiarza a tu fiu, fiu takie buty.Na piatala to nie zwrocilem wiekszej uwagi chociaz zauwazylem jego obecnosc na forum.Brawo TOMMYx za czujnosc.
Sprawe trzeba koniecznie wyjasnic ale to juz powinni zrobic administratorzy. Chociaz nie sadze zeby to byla jakas prowaokacja a moze? Kto wie.

Uwazam Monter ,ze opcja edycji swoch postow powinna zostac.
Ja np. poprawiam bledy(ort. itp.). Czasami pisze sie szybko i nie widzie sie ich.
Rowniez nieraz wprowadze poprawke jak wysle a zauwaze, ze ktos mnie ubiegl itp.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.11.2002, 09:30   #17
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja od poczatku zajarzylem ze Piatal i helpMAN to ta sama osoba, chocby po stylu i tresci postow, poza tym zdawalo mi sie ze w ktoryms z topicow wlasnie Piatala zastapil helpMAN (tak sie zastanawiam czy to mozliwe) i czekalem na reakcje administracji. Nie wiem czy posadzenia Tommiego i Astera maja pokrycie w rzeczywistosci ale chociaz wywolaly reakcje administratora (i za to im thx). Wolalbym zeby sie okazalo ze to tylko swiezo upieczony user, ktory robiac zamieszanie probuje zwrocic na siebie uwage i mam nadzieje ze sam zajmnie w tej sprawie glos.
Co do edycji swoich postow, to zostawcie te opcje - ona naprawde jest przydatna chocby zeby poprawic byki ortograficzne ktore bezmyslnie wstuka sie z klawiszy i potem kluja w oczy, czy dodanie jakiejs mysli ktora wpadla do glowy juz po wyslaniu posta (co zreszta juz wyzej napisal Weron).
Stary 02.11.2002, 09:53   #18
Nol
TDI
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.09.2001
Nol zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jeśli wystąpią jakieś bardziej uzasadnione podejrzenia, to wyślijcie na niego/nia/nich (* - niepotrzebne skreślić) bgn'a Myślę, że generał wkrótce da rozkaz do wymarszu wojsk...
Stary 02.11.2002, 10:20   #19
oldgringo
old Member

Data rejestracji: 31.01.2002
oldgringo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Rany Boskie, panowie !! Czujnym trzeba być !!
Muszę przyznać ,że od jakiegioś czasu nie czytam już wszystkicvh postów i nie zauważyłem tego gościa.Brawo dla TOMMYxa !
Stary 02.11.2002, 10:26   #20
HelpMAN
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 31.10.2002
HelpMAN zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
/\aster napisa***322;(a)
Teraz cos napisze. Tez mi sie helpman nie podobal, a o piatalu juz nie wspomne, ale nie bylem pewny co do tego helpmana. Teraz juz jestem pewny dzieki takim forumowicza jak TOMMYx, dowiedzielismy sie co to za p***c. Teraz cos do tego pajaca:
Zajmij sie lepiej lapaniem prawdziwych piratow, a nie inwigilacje na forum robisz, tuaj sa tylko porzadni ludzie nie tak jak ty, rejstrujesz na forum po to zeby kogos udupic, ale niesety ci sie to nie uda, jestes za glupi aby kogos zlapac, wiec pomyslales ze moze przez jakies forum ci sie uda. Wybrales wlasnie to I TO BYL TWOJ NAJWIEKSZY BLAD W TWOIM ZYCIU. Teraz wiesz dlaczego bo zwykly uzytkowik forum cie rozpracowal. Myslales ze bedziesz madrzejszy podasz bzdury do profilu i sie uda kogos zlapac, a teraz co, wszyscy koledzy z pracy sie z ciebie smieja, patrza na ciebie z szyderczym usmiechem i juz nigdy nie bedziesz sie czul tak jak kiedys. Nie rozumiem cie, jak mozna byc takim pa****m, zarejstrowales sie jako HELPMAN i PIATAL ale te osoby maja takie same nr GG, powiem tak, jestes i****a, nie chce mi sie juz pisac, bo sam sie juz zgubilem.
greetz
Zmienione
Nie pisz takich rzeczy bo przejade sie do ciebie a trafie bez problmu a po 2 przez IP tez moge cie namierzc wiec uwazaj sobie na to co piszesz!! A i****a to z ciebie p****u!!
HelpMAN jest offline  
Stary 02.11.2002, 10:26   #21
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no ladnie!
A co sadzicie o mnie?

Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 02.11.2002 o godz. 10:28
Kasprzak jest offline  
Stary 02.11.2002, 10:31   #22
HelpMAN
Stały bywalec ;)

Re: Samowolka

Cytat:
Monter napisa***322;(a)
Witam.

Muszę zareagować bo widzę tu czynne uprawiane samowolki

Więc tak:

- nieobecni nie mogą się bronić, poczekajcie aż tu któraś z postaci się wypowie (proszę o wypowiedzi użytkowników piatal.prv.pl oraz helpMAN). Poza tym samym nr GG mają również wspolne IP.

- NIE MA zakazu posiadania więcej niż jednej tożsamości w internecie

- od wymierzania sprawiedliwości, karcenia, ostrych słow i poszukiwania danych osobowych oraz analizy wypowiedzi jestem tu Ja i inni Administratorowie oraz Moderatorzy, proszę nas nie zastępować

- była mowa o nie wrzucaniu tak dużych obrazków...

- całe zajście póki co podlega to pod pkt. 12, 7 a co za tym idzie może zaowocować restrykcjami z pkt 8. Niniejszym ostrzegam użytkowników Aster oraz TOMMYx. Jeżeli osoby moderujące uznają działanie jakiegokolwiek użytkownika za niestosowne (posty itp) same zajmą się tą sprawą, zastępstwo nie jest potrzebne.
Chociaz 1 jest za mna!!

uwazajcie na to co piszecie a po 2 widac kto czytal regulamin jak sie logowal a kto kliknal tylko "akceptuje"

Monter jak moge cie prosic to usun ten TOPIC ale nie dzis niech dzis jeszcze zostanie a ja zaraz postaram sie sprostowac to co mialo miejsce!! THX
HelpMAN jest offline  
Stary 02.11.2002, 10:36   #23
HelpMAN
Stały bywalec ;)

Re: Re: Samowolka

Cytat:
TOMMYx napisa***322;(a)

OK, ale który "zwykły" użytkownik zakłada sobie dwa profile No który

Oczywiście, więc skoro WY jesteście tutaj od tego, to dlaczego do tej pory nie zareagowaliście?
Nikt nie ma zamiaru WAS zastępować, po prostu każdy ma prawo do swojego zdania i wyrażania go.
Apropos ostrych słów - które to niby mają być te OSTRE ?

OK, jestem w stanie ponieść konsekwencje (chociaż szczerze mówiąc nie wiem za co), ale prosiłbym, aby narazie nie usuwać tych prtscreen'ów, aby pozostali Forumowicze mogli się temu przyjrzeć i wydać własne opinie na ten temat.

A jeśli macie się czepiać takich jak ja, zamiast zająć się tymi, którzy wydają się podejrzani - to dajcie mi znać na priv'a, sam się wypiszę z Forum.

Ja nie mam zamiaru zastanawiać się, czy mogę to i tamto napisać czy nie, bo może 'ten' jest from POLICE a 'tamten' from MICROSOFT,etc...

Udział w tym forum to ma być dla mnie przyjemne z pożytecznym a nie stres.
Wypisujesz glupoty!! I nie wiesz za co masz poniesc konsekwencje a posmakujesz ich przynajmniej z mojej reki uwazaj dziad* co piszesz!!
HelpMAN jest offline  
Stary 02.11.2002, 10:38   #24
Macio.Men
The Division Bell

Data rejestracji: 15.07.2002
Macio.Men zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Kilka uwag panie Helpman:

1. Master mieszka dość daleko

2. Tym postem gdzie pisałeś że przyjedziesz do Mastera nieźle się skompromitowałeś. Ten post świadczy o Twoim poziomie intelektualnym, bo "głupi człowiek głupio robi". Czyli powinieneś grzecznie wytłumaczyć, a każesz czekać, bo pewnie w tej chwili siedzisz i myślisz nową historyjkę jak tu wybrnąć z tej sytuacji.

3. Zdaje się, że podgląd numeru IP mają tylko admini i moderatorzy, no chyba że się mylę albo zdobyłeś go w jakiś inny sposób.

Pozdrawiam
i kolego HelpMAN, albo się popraw albo niestety nie zyskasz sobie szacunku na tym forum

Kazimieła mówi: Ten temat śmiełdzi!
Macio.Men jest offline  
Stary 02.11.2002, 10:42   #25
HelpMAN
Stały bywalec ;)

Cytat:
Weron napisa***322;(a)
Hehe.
HelpMan wydal mi sie dziwny(wszedzie bylo go pelno) ale uwazalem go za statsiarza a tu fiu, fiu takie buty.Na piatala to nie zwrocilem wiekszej uwagi chociaz zauwazylem jego obecnosc na forum.Brawo TOMMYx za czujnosc.
Sprawe trzeba koniecznie wyjasnic ale to juz powinni zrobic administratorzy. Chociaz nie sadze zeby to byla jakas prowaokacja a moze? Kto wie.

Uwazam Monter ,ze opcja edycji swoch postow powinna zostac.
Ja np. poprawiam bledy(ort. itp.). Czasami pisze sie szybko i nie widzie sie ich.
Rowniez nieraz wprowadze poprawke jak wysle a zauwaze, ze ktos mnie ubiegl itp.
THX

ale popatrz na TOMMYx i reszte tych co mnie oczernili ich tez jest wszedzie pelno!! Co ja poradze ze na kazdy temat potrafie cos napisac!!
HelpMAN jest offline  
Stary 02.11.2002, 10:44   #26
HelpMAN
Stały bywalec ;)

Cytat:
Nol napisa***322;(a)
Jeśli wystąpią jakieś bardziej uzasadnione podejrzenia, to wyślijcie na niego/nia/nich (* - niepotrzebne skreślić) bgn'a Myślę, że generał wkrótce da rozkaz do wymarszu wojsk...

To samo uwazaj co piszesz!!
HelpMAN jest offline  
Stary 02.11.2002, 10:46   #27
Macio.Men
The Division Bell

Sorry, nie lepiej napisać odpowiedź na wszystko w jednym poście?

Macio.Men jest offline  
Stary 02.11.2002, 10:46   #28
HelpMAN
Stały bywalec ;)

Cytat:
macio.men napisa***322;(a)
Kilka uwag panie Helpman:

1. Master mieszka dość daleko

2. Tym postem gdzie pisałeś że przyjedziesz do Mastera nieźle się skompromitowałeś. Ten post świadczy o Twoim poziomie intelektualnym, bo "głupi człowiek głupio robi". Czyli powinieneś grzecznie wytłumaczyć, a każesz czekać, bo pewnie w tej chwili siedzisz i myślisz nową historyjkę jak tu wybrnąć z tej sytuacji.

3. Zdaje się, że podgląd numeru IP mają tylko admini i moderatorzy, no chyba że się mylę albo zdobyłeś go w jakiś inny sposób.

Pozdrawiam
i kolego HelpMAN, albo się popraw albo niestety nie zyskasz sobie szacunku na tym forum
Skoro mowa o szacunku to dlaczego inni go nie maja pewnie dalej bawia sie w piaskownicy!! Panowie read next post!!!!!!!!!!!!!!!
HelpMAN jest offline  
Stary 02.11.2002, 10:49   #29
Macio.Men
The Division Bell

No fajnie, znowu sam się załatwiłeś, ale robisz coś gorszego - dalej nie wytłumaczyłeś czemu 2x konto blablabla mimo tego że obiecałeś to zrobić. Sam mówisz o szacunku i nie masz go dla innych. I nie mów, że oni tak samo, patrz na siebie, co ty robisz, nie oni.

Pozdrawiam

Macio.Men jest offline  
Stary 02.11.2002, 10:54   #30
oldgringo
old Member

Data rejestracji: 31.01.2002
oldgringo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
HelpMAN napisa***322;(a)

To samo uwazaj co piszesz!!
Chyba jesteś tu za krótko kolego.To co napisał Nol to był żart.8)
I jak do tej pory , to tylko straszysz ,a nie tłumaczysz o co chodzi.
Ale muszę przyznać ,że Master trochę przegiął, zdecydowanie za ostro napisał o tobie.
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: