![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Hehe.
HelpMan wydal mi sie dziwny(wszedzie bylo go pelno) ale uwazalem go za statsiarza a tu fiu, fiu takie buty.Na piatala to nie zwrocilem wiekszej uwagi chociaz zauwazylem jego obecnosc na forum.Brawo TOMMYx za czujnosc. Sprawe trzeba koniecznie wyjasnic ale to juz powinni zrobic administratorzy. Chociaz nie sadze zeby to byla jakas prowaokacja a moze? Kto wie. Uwazam Monter ,ze opcja edycji swoch postow powinna zostac. Ja np. poprawiam bledy(ort. itp.). Czasami pisze sie szybko i nie widzie sie ich. Rowniez nieraz wprowadze poprawke jak wysle a zauwaze, ze ktos mnie ubiegl itp. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja od poczatku zajarzylem ze Piatal i helpMAN to ta sama osoba, chocby po stylu i tresci postow, poza tym zdawalo mi sie ze w ktoryms z topicow wlasnie Piatala zastapil helpMAN (tak sie zastanawiam czy to mozliwe) i czekalem na reakcje administracji. Nie wiem czy posadzenia Tommiego i Astera maja pokrycie w rzeczywistosci ale chociaz wywolaly reakcje administratora (i za to im thx). Wolalbym zeby sie okazalo ze to tylko swiezo upieczony user, ktory robiac zamieszanie probuje zwrocic na siebie uwage i mam nadzieje ze sam zajmnie w tej sprawie glos.
Co do edycji swoich postow, to zostawcie te opcje - ona naprawde jest przydatna chocby zeby poprawic byki ortograficzne ktore bezmyslnie wstuka sie z klawiszy i potem kluja w oczy, czy dodanie jakiejs mysli ktora wpadla do glowy juz po wyslaniu posta (co zreszta juz wyzej napisal Weron). |
|
|
|
|
#18 |
|
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Jeśli wystąpią jakieś bardziej uzasadnione podejrzenia, to wyślijcie na niego/nia/nich (* - niepotrzebne skreślić) bgn'a
Myślę, że generał wkrótce da rozkaz do wymarszu wojsk...
|
|
#19 |
|
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Rany Boskie, panowie !! Czujnym trzeba być !!
Muszę przyznać ,że od jakiegioś czasu nie czytam już wszystkicvh postów i nie zauważyłem tego gościa.Brawo dla TOMMYxa ! |
|
|
|
|
#20 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#21 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
no ladnie!
A co sadzicie o mnie?
Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 02.11.2002 o godz. 10:28 |
|
|
|
|
#22 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Re: Samowolka
Cytat:
uwazajcie na to co piszecie a po 2 widac kto czytal regulamin jak sie logowal a kto kliknal tylko "akceptuje" Monter jak moge cie prosic to usun ten TOPIC ale nie dzis niech dzis jeszcze zostanie a ja zaraz postaram sie sprostowac to co mialo miejsce!! THX
|
|
|
|
#23 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Re: Re: Samowolka
Cytat:
|
|
|
|
#24 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Kilka uwag panie Helpman:
1. Master mieszka dość daleko ![]() 2. Tym postem gdzie pisałeś że przyjedziesz do Mastera nieźle się skompromitowałeś. Ten post świadczy o Twoim poziomie intelektualnym, bo "głupi człowiek głupio robi". Czyli powinieneś grzecznie wytłumaczyć, a każesz czekać, bo pewnie w tej chwili siedzisz i myślisz nową historyjkę jak tu wybrnąć z tej sytuacji. 3. Zdaje się, że podgląd numeru IP mają tylko admini i moderatorzy, no chyba że się mylę albo zdobyłeś go w jakiś inny sposób. Pozdrawiam i kolego HelpMAN, albo się popraw albo niestety nie zyskasz sobie szacunku na tym forum |
|
|
|
|
#25 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
ale popatrz na TOMMYx i reszte tych co mnie oczernili ich tez jest wszedzie pelno!! Co ja poradze ze na kazdy temat potrafie cos napisac!!
|
|
|
|
#26 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
To samo uwazaj co piszesz!!
|
|
|
|
#27 |
|
The Division Bell
![]() |
Sorry, nie lepiej napisać odpowiedź na wszystko w jednym poście?
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#29 |
|
The Division Bell
![]() |
No fajnie, znowu sam się załatwiłeś, ale robisz coś gorszego - dalej nie wytłumaczyłeś czemu 2x konto blablabla mimo tego że obiecałeś to zrobić. Sam mówisz o szacunku i nie masz go dla innych. I nie mów, że oni tak samo, patrz na siebie, co ty robisz, nie oni.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#30 | |
|
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Cytat:
I jak do tej pory , to tylko straszysz ,a nie tłumaczysz o co chodzi. Ale muszę przyznać ,że Master trochę przegiął, zdecydowanie za ostro napisał o tobie. |
|
|
|
![]() |
|
|