![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.10.2002
![]() |
A teraz male sprostowanie!!
po 1 nie mam zamiaru sie wam tlumaczyc dlaczego <b> mam 2 konta </b> bo to nie wasza sprzwa!! po 2 nie jestem z rzdnej policji (wiecie ile mialem smiechu z waszych opini na TOPIC o grach)!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D po 3 piszcie sobie co chcecie mnie to i tak nie rusza i nie obchodzi po 4 <b> Monter </b> (THX za mala pomoc) nie usuwaj ich z forum po co niech bawia sie <b> dzieciaki </b> dalej przynajmniej maja jakies zajecie po 5 jesli wymysliles ten TOPIC to co chesz przez to wymusic?? mam sie usunac z forum jak chcesz to spoko moge to zrobic!! mi nie zalezy na tym zeby tu zostac z banda balwa***!! 8)
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() |
#33 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
eh....ale sam mówiłeś że wytłumaczysz.....eh....szkoda na ciebie słów....
(a widzisz napisałem "ciebie" z małej litery! Mam szanse również być "znaleziony" i poczuć coś "z twojej ręki"?) ![]() aha, kolejna tajemnica rodem z X-Files: czemu zrobiłeś sobie stan "tajniaka" czyli że ciebie nie widać? Toż to baaardzo podejrzane! :-D No i nie musisz tutaj wchodzić i pisać, skoro jesteśmy "dzieciaki". A jak zostaniesz, to jak chcesz tu normalnie "żyć" bez szacunku ze strony forum? CZŁOWIEKU< TY PRZECZYSZ SAM SOBIE |
![]() |
![]() |
#34 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Widzicie teraz wiem o co wam chodzi!!
Postrzegliscie mnie na forum jako osbe ktora moze doprowadzic do malej <b> miazgi </b> i ja jestem z tego zadowaolony bo teraz wiem ze boicie sie mnie!!!!!!!!!!!!
#35 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
a i tak juz nie zmienisz zdania o sobie na tym forum! |
|
![]() |
![]() |
#36 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Do HelpMANa:
O RANY BOSKIE! NAJWIĘKRZY LOL JAKI WIDZIAŁEM! No dobra, skoro możesz mieć każdego IP, czekam na Ciebie kolego, skoro mówisz że się Ciebie boję. Ok, przyjdź do mnie, dziś cały dzień w domu jestem. Admini, moderatorzy, bardzo proszę, nie posądzajcie mnie o wyzywanie itp, ten HelpMAN to naprawdę jakiś dziwny człowiek! Niczym ten chłopak Pink z histori "The Wall" Watersa/Floydów. Ja powiedziałem co miałem powiedzieć, ale HelpMAN, ty naprawdę, grasz bohatera i "maczo" a spadasz, chłopie, spadasz! |
![]() |
![]() |
#37 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
przyznam sie , ze dotychczas nie sledzilem tej dyskusji. Mnie tam nie przeszkadza, ze ktos sie loguje pod dwoma nickami i mysle,ze nie musi sie z tego tlumaczyc tak jak ja, ze korzystam z dwoch IP. Jesli namawiali do dystrybucji pirackich plyt - to zabic i po klopocie. Ja bym proponowal, ze by Admini zalozyli nowy kanal pn. "pyskowki" i takie posty tam przenosili i niech sie kolodzy naparzaja. a teraz sporostowania: Nol - nie jestem juz zainteresowany twoim radiem w aucie - nie jestem juz generalem, dzieki pomyslaom Adminow postanowilem sie samozdegradowac i zamienic status na NUL, ale pewnie ktos by nas mylil to jest jak jest. - pewnie wojska bym nie wyslal. ale piraci korzystajacy z madrosci FORUM jako calosci do wykorzystywania tejze madrosci w celach komercyjnych faktycznie mnie wkurzaja - kolege dwojga nickowego - jesli bedzie cos krecil dosiegnie karzaca reka Miska ( tj.Bartek- jako zbior pryncypiow sam w sobie ) i nam maluczkim malo do tego a tak wogole to jestem a nastroju luz-bulsssszzzz czyli bardzo pokojowym |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
tak czytam i czytam i nie wiem skąd wziął się wątek radia !??:o |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Zdecydowanie kazdy sie ciebie boi. ![]() ![]() ![]() I cos czuje, ze niedlugo bedziesz musial miec trzeciego nicka. Smutne ale prawdziwe. Lepiej skoncz te pyskowki. Wymysl nowy nick i ....sam wiesz o co mi chodzi. Po prostu tragedia. |
|
![]() |
![]() |
#40 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Poszukaj to znajdziesz. |
|
![]() |
![]() |
#41 | |
Gość
|
Cytat:
BGN! - czy mnie wzrok myli? Zmieniles -kropke- na -apostrof-? Coz za extrawagancja :-D Pozdrowiena Y. |
|
![]() |
#42 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Re: Nowi Na Forum ?? - !!! Ważne !!!
Cytat:
![]() |
#43 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
HelpMAN dobrze wiemy juz ze trzesiesz ziemia, ukl slonecznym i galaktyka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#44 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
A i ja się dopiszę.
HelpMAN, co ty bawisz się hackerką? Forum pomyliłeś. A jak chcesz do każdego jeździć to ci kasy na paliwo nie starczy. Ja ci mogę podać adres, gdzie czesto mnie możesz zastać, ale sobie Vouczer załatw. Obwód Kaliningradzki jest niedaleko. Nie obrażaj wszystkich forumowiczów (ja się nie uważam za *****a ani "bal***"). Nie myśl, że jesteś nie wiadomo kim. Sam IP nic ci nie da. Skąd adres weźmiesz? Od providera? Tylko z nakazu prokuratora mogą udostępnić. A jeżeli chcesz się włamać i otrzymać adres ze skrzynki internetowej, lub z książki telefonicznej to skąd wiesz że jest taki aktualnie. Ale ogólnie to zapraszam cię do bazy wojskowej. |
![]() |
![]() |
#45 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
a ja chcialem sprostowac HelpMan "no ladnie" stwierdzilem tak bo tak sie potocznie mowi.a mysle ze tutaj nikt sie ciebie nie bedzie bal.Jednak jak masz 2 nick bo w tamtym zapomniales hasla albo cos no to jest to zrozumiale-Tez bym zalozyl 2 ale Popraw sie stosujac "milszy" jezyk do innych forumowiczow i nie pyskujac.Nie kazdy musi miec zdanie podobne do twojego!
\\Pozdro\\
|
|