![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#61 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
mam pytanie mam zaslilacz MEGABAJT MGB-350S ATX , z 2 miechy temu taki sam poszedł...
wiec dali mi nowego ale ten tez swiruje np nie moge Pc wyłaczyć bo na drugi dzien juz go nie włącze tzn. niby sie włacza ale po 3 sek. wszytko przestaje działać (wyłacza sie) ale o dziwo lampka sie świeci od zasilania na obudowie... . Tak samo jak wyłacze PC i chcem podąłczyć np inny dysk włączam go na nowo i to samo... dopiero musz kombinować zeby sie PC wałczył wyciaganie kabli od zasilania z dysku i dvd i w ogole cyrk a teraz pytanie czy zasilacz nie wyrabia ? czy uszkodzony , jak tylko przywiezli mi PC z serwisu to odrazu sie tak działo ale nie miałem czasu spowrotem im PC zawiesc ? P.S zamierzam podłaczyć jeszcze jeden dysk i dvd-rw czy moj obezcy zasilacz to pociagnie a jak nie to jaki zasilacz poleciacie ?tak do 150 zł .. pozdrawiam
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian_15 : 11.09.2005 o godz. 21:02 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
megabajt zdaje sie byc kupa gorsza niz codegen... - najgorsze zasilacze na swiecie chyba
.. dlatego zmieniaj go jak najszybciej..pozdro
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
No ok
To gówno ale na jaki zasilacz wymienić ? , Poki co nie podłączam dodatkowego dysku i DVD-RW wiec styknie tylko zeby sprawny był , w zasadzie mi to az tak nie przeszkadza bo i tak mam PC wąłczonego 24\7\365 ale jak kolega z dyskiem wpadnie to qurwia mnie to zaglowanie kabelkami ...
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#64 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja na Twoim miejscu kupilbym juz cos mocniejszego - na przyszlosc.. i odrazu cichego.. czyli tagan
![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.01.2005
![]() |
JA MA ZASILACZ 400W ,dwa dyski,naped,nagrywarka,6 wiatraczków (bo jest gorąco
) i takie tam pierdoły .....Mysle ze 400W ci wystarczy polecam ten cena też ujdzie http://www.skleppc.pl/index.php?m=item&id=6809&page=1 |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
JA bude mam cały czas otwarta z 2 stron 8 ) Myslisz ze styknie na 2 Hdd i 2 DVD-RW
?P.S 550W za 130 zł 400W za 170 zł 420W za 165 zł 550W za 150 zł -> mysle ze ten by wystarczył ? ![]() który wybrać jaki poleciacie ?
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian_15 : 11.09.2005 o godz. 23:26 |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.01.2005
![]() |
Cytat:
asus p4p800s-deluxe geforce ti4200 hdd 60Gb hdd 160Gb LGDVD naped Sony dvd nagrywarka karta glosu 6 wiatraków wczesniej miałem 3 hdd i chodziło wszystko ok. |
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
ok kupiłem zasilacz MODECOM 400W za 175 zł
dogadałem sie ze sklepem ze zaplace roznice za stary zasilacz i musiałem doplacic tylko 120 zł hehe
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.11.2004
![]() |
Prawdopodobnie w niedzielę będę jechał na giełdę i chciałbym się dowiedzieć co myślicie o takim zestawie.
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
jak dla mnie spoko , tylko tego samsunga bym sie bał...
|
|
|
![]() |
|
|