Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy NFS coraz bliżej :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-nfs-coraz-blizej-d-41445/)

tengu 21.12.2004 10:36

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Niesamowicie sie zdenerwowalem... po wysciguj z jakims gosciem pojawila sie gwiazdka na mapie (niby mial mi cos dac). Jak tam jechalem, to znalazlem uktyty wyscig, zeby go nie zgubic wziolem udzial, a jak skonczylem to juz gwiazdki nie bylo :| yszzz

A czego chciałeś - przecież gość/gościówa w tle klepał/a że nie będzie czekać wiecznie :P - a fakt, że niektóre rzeczy po prostu znikają (całe szczęście okładki DVD nie) - kiedyś zgarnąłem 2 za 7 i 8 gwiazdek pod rząd :)

A mnie wczoraj wkurzyły winyle (założyłem 4 warstwy na siebie by dobić do 6 gwiazdek bez używania spinnerów) i jak chciałem je zdjąć i założyć vinyl typu contest to cały czas mi się na wierzch nakładał ten stary. Ze 4 razy wjeżdżałem i wyjeżdzałem takim samym :( . W kaońcu udało mi się założyć jeden vinyl zwykły i tak zmienić w końcu na contest. Grrr :zly:

Pagerus 21.12.2004 12:55

Cytat:

Napisany przez tengu
A czego chciałeś - przecież gość/gościówa w tle klepał/a że nie będzie czekać wiecznie :P - a fakt, że niektóre rzeczy po prostu znikają (całe szczęście okładki DVD nie) - kiedyś zgarnąłem 2 za 7 i 8 gwiazdek pod rząd :)

A mnie wczoraj wkurzyły winyle (założyłem 4 warstwy na siebie by dobić do 6 gwiazdek bez używania spinnerów) i jak chciałem je zdjąć i założyć vinyl typu contest to cały czas mi się na wierzch nakładał ten stary. Ze 4 razy wjeżdżałem i wyjeżdzałem takim samym :( . W kaońcu udało mi się założyć jeden vinyl zwykły i tak zmienić w końcu na contest. Grrr :zly:

Ładnie to tak - nabijać sobie gwiazdki? :P Ale tak bardziej serio - sam niekiedy miałem podobne cyrki - zwłaszcza z tym wyjeżdżaniem ze sklepu i do sklepu z powrotem...

Matievoo 24.12.2004 13:54

Tak ,jest możliwe granie na dwóch kompach w sieci (LAN) daa sie nawet we 4 grać ja grałem jest naprawde spox gra ,gra sie super :) -a ale ine grałem w siecie (w interncie) i nie wiem jak tam sie gra?? ???

Pagerus 24.12.2004 16:51

Cytat:

Napisany przez Mati.p
Tak ,jest możliwe granie na dwóch kompach w sieci (LAN) daa sie nawet we 4 grać ja grałem jest naprawde spox gra ,gra sie super :) -a ale ine grałem w siecie (w interncie) i nie wiem jak tam sie gra?? ???

No tak - ale brakuje mi BOTÓW - ja mogę grac tylko na dwa kompy - a w dwie osoby to nie jest aż taka frajda...

mr_spock 30.12.2004 21:02

czy ktos moze posiada taka tajemna wiedze i napisze mi gdzie ta gra trzyma save'y ?:)

andrzejj9 30.12.2004 21:09

Cytat:

Napisany przez mr_spock
czy ktos moze posiada taka tajemna wiedze i napisze mi gdzie ta gra trzyma save'y ?:)

Gdzieś tam w documenst and settings i w profilu użytkownika. Nie zdziwiłbym się, gdyby katalog dodatkowo był ukryty. Zboczone, ale już jedynka tak miała :)

Turboni 30.12.2004 21:11

C:\Doc i Set\nazwa twoja \Ustaw Lokalne\Dane Aplikacji

mr_spock 30.12.2004 21:13

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Gdzieś tam w documenst and settings i w profilu użytkownika. Nie zdziwiłbym się, gdyby katalog dodatkowo był ukryty. Zboczone, ale już jedynka tak miała :)

Tak, wiem. Nawet sam zakladalem topic o tym ;)
teraz czeka mnie wyprawa poszukiwawcza

mr_spock 30.12.2004 21:47

Cytat:

Napisany przez Turboni
C:\Doc i Set\nazwa twoja \Ustaw Lokalne\Dane Aplikacji

Dzieki! :)

B@rtek 30.12.2004 21:56

Co trzeba zrobić, aby otworzyć np. klapę bagażnika podczas gry?

TORQUE 30.12.2004 23:07

według mnie nie da się otworzyć jej. Szukałem w ustawieniach klawiszy i nie ma takiej opcji. W grze jak się robi odładki na DVD lub na coś innego to w co niektórych da się pootwierać drzwi bagażnik i maska przednią.

Pagerus 31.12.2004 09:29

Cytat:

Napisany przez TORQUE
według mnie nie da się otworzyć jej. Szukałem w ustawieniach klawiszy i nie ma takiej opcji. W grze jak się robi odładki na DVD lub na coś innego to w co niektórych da się pootwierać drzwi bagażnik i maska przednią.

No dokładnie - przy niektórych okładkach można wykorzystywac otwieranie drzwi, bagażnika i maski - ale w samej grze to się chyba nie da - no i po co ten cały sprzęt w bagażniku? :(

B@rtek 31.12.2004 09:37

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No dokładnie - przy niektórych okładkach można wykorzystywac otwieranie drzwi, bagażnika i maski - ale w samej grze to się chyba nie da - no i po co ten cały sprzęt w bagażniku? :(

Powiem, że ta gra jest nie dopracowana :nie:

Ale widziałem, na srcreenie, że ktoś otworzył podczas gry bagaznik :D

Pagerus 31.12.2004 10:14

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Powiem, że ta gra jest nie dopracowana :nie:

Ale widziałem, na srcreenie, że ktoś otworzył podczas gry bagaznik :D

A masz gdzieś tego screen'a?

B@rtek 31.12.2004 10:34

Cytat:

Napisany przez Pagerus

Szukam, jak znajde to go tu zamieszczę :D

mr_spock 31.12.2004 12:56

Cytat:

Napisany przez Pagerus

nawet gdyby sie dalo to ogladac godzinami, to bagaznik jest bez sensu
poza gwiazdkami nic nie daje

B@rtek 31.12.2004 14:13

Cytat:

Napisany przez Pagerus

@Pagerus luknij tutaj :D

http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=519

B@rtek 31.12.2004 14:25

Moja Mazda Rx-8 opakowana cała carbonem :D

Mam przejechane coś ok. 65% gry :taktak:

Przód :D

http://img124.exs.cx/img124/9708/mazdarx80sx.th.jpg

Tył :D

http://img124.exs.cx/img124/5675/mazdarx8ty2kt.th.jpg

Mam tak mało kasy, bo szykuję sobie jeszcze Hummer'a H2 :taktak:

Pagerus 31.12.2004 18:27

@mr_spock - Ale ten sprzęt w bagażniku mógłby na przykład aktywowac obsługę EAX'a w grze :P

@bartek15 - Mazda bardzo fajnie zrobiona - podoba mi się :) A co do zamieszczonego screena - to po prostu jest to screen z robienia zdjęcia na DVD czy do gazety... tak więc bagażnik czy maska ma prawo tam byc otwarte...

rajskii 02.01.2005 00:11

Witam mam pytanie niby zakonczylem gre, zostaly tylko teraz wyscigi te co sie z mapy w garazu wybiera ale nadal nie mam odblokowanych przerobek karoserii. Co tyrzeba zrobic dokladnie zeby to odblokowac wczesniej pisane bylo ze trzeba wygrac iles razy wyscigi te co uciekamy konkurentom, zna ktos szczegoly doklandie ile razy czy gdzies konkretnie w ktorejs z czesci miasta itp.
Pozdrawiam

epol 02.01.2005 12:34

Hej,
mam problemik, bo nie widze tych drzwi otwieranych do gory, moge je kupic i takie tam. Moj sprzet w profilu.

Pagerus 02.01.2005 13:30

Cytat:

Napisany przez epol
Hej,
mam problemik, bo nie widze tych drzwi otwieranych do gory, moge je kupic i takie tam. Moj sprzet w profilu.

Nie bardzo kumam z czym masz problem... i co ma do tego Twój sprzęt w profilu...

tengu 03.01.2005 08:48

@rajskii - już to gdzieś pisałem - ale się powtórzę - aby mieć bodykity w 5 części miasta (ostatniej) należy wygrać ok 9 - 12 outrunów - za każdym razem trzeba wygrać z innym kolesiem - dopiero gdy się powtarzają należy jechać z tym samym - najpierw w tej części odkrywa się unique performance upgrade a potem właśnie bodykity

Pagerus 03.01.2005 09:29

tengu - nie tak ostro :) chociaż masz rację - bo mowa już o tym była...

czero 03.01.2005 13:42

Jeszcze w to gracie?
Mi sie znudzila na okolo 40kilku% (ciagle to samo) ;).

tengu 03.01.2005 13:58

Ja na jakiś czas przestałem - zainstalowałem sobie postala 2 i zniknąłem na parę ładnych godzin - lubię czasem takie odmóżdżające klepanki dla poprawienia samopoczucia :P

Sorrki za OT

epol 03.01.2005 18:45

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Nie bardzo kumam z czym masz problem... i co ma do tego Twój sprzęt w profilu...

Chodzi mi o to ze nie widze tych drzwi, ktore niby maja sie otwierac do gory. Dodam, ze moge je kupic, ale na slepo - nie widze tego jak wygladaja otwarte. Sprzet? Moze to jest obslugiwane przez nowsze grafy?

andrzejj9 03.01.2005 19:50

Cytat:

Napisany przez tengu
Ja na jakiś czas przestałem - zainstalowałem sobie postala 2 i zniknąłem na parę ładnych godzin - lubię czasem takie odmóżdżające klepanki dla poprawienia samopoczucia :P

Sorrki za OT

Ja też, ale akuat Postal mnie odrzucił. Na takie okazje mam Serious Sama 8 ) , a ostatnio też PainKillera :)

A w NFSUII jeszcze nie grałem i myślę, że zostawię to sobie na wakacje.

B@rtek 03.01.2005 22:05

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A w NFSUII jeszcze nie grałem i myślę, że zostawię to sobie na wakacje.

W wakacje to będzie chciałeś powiedzieć GTA San Andreas :D

andrzejj9 03.01.2005 22:31

Cytat:

Napisany przez Bartek15
W wakacje to będzie chciałeś powiedzieć GTA San Andreas :D

A o dziwo nie. Jakoś tak, jak GTA 3 bardzo mi się podobało, tak już w kolejną część pograłem dosłownie kilka godzin. Fakt, że byłem bezpośrednio po Mafii, przy której GTA wydawało mi się po prostu biedne, ale mimo to kompletnie mnie już ta gra nie zachęciła. I nie sądzę, żeby San Andreas miało to zmienić.

Pagerus 03.01.2005 22:44

Cytat:

Napisany przez epol
Chodzi mi o to ze nie widze tych drzwi, ktore niby maja sie otwierac do gory. Dodam, ze moge je kupic, ale na slepo - nie widze tego jak wygladaja otwarte. Sprzet? Moze to jest obslugiwane przez nowsze grafy?

Drzwi tylko możesz sobie zobaczyc przy zakupie jak się będą otwierac - i ewentualnie podczas robienia zdjęc do prasy...

Pagerus 03.01.2005 22:45

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A o dziwo nie. Jakoś tak, jak GTA 3 bardzo mi się podobało, tak już w kolejną część pograłem dosłownie kilka godzin. Fakt, że byłem bezpośrednio po Mafii, przy której GTA wydawało mi się po prostu biedne, ale mimo to kompletnie mnie już ta gra nie zachęciła. I nie sądzę, żeby San Andreas miało to zmienić.

Sorki za post pod postem - ale nie chce mi się o tej porze kombinowac inaczej :P
GTA rządzi - zgadzam się z Bartkiem - w wakacje sobie poszaleję :D A Mafia jakoś mnie do siebie nie przekonała... że lepsza grafika i lepszy model jazdy??? Dla mnie to za mało - grywalnością dla mnie GTA bije Mafię na łeb - a jeszcze ta muzyka w Vice City - miodzio :D

andrzejj9 03.01.2005 22:57

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Sorki za post pod postem - ale nie chce mi się o tej porze kombinowac inaczej :P
GTA rządzi - zgadzam się z Bartkiem - w wakacje sobie poszaleję :D A Mafia jakoś mnie do siebie nie przekonała... że lepsza grafika i lepszy model jazdy??? Dla mnie to za mało - grywalnością dla mnie GTA bije Mafię na łeb - a jeszcze ta muzyka w Vice City - miodzio :D

Grafika, muzyka, klimat i przede wszystkim FABUŁA. Dla mnie Mafia i GTA dzieli przepaść. GTA to taka sobie gierka, w którą można sobie od czasu do czasu pograć nie angażując się zbytnio. Ale Mafia wciąga i pozwala naprawdę zagłębić się w wykreowany przez twórców świat. Dla mnie przynajmniej oferuje coś znacznie więcej.

Pagerus 03.01.2005 22:59

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Grafika, muzyka, klimat i przede wszystkim FABUŁA. Dla mnie Mafia i GTA dzieli przepaść. GTA to taka sobie gierka, w którą można sobie od czasu do czasu pograć nie angażując się zbytnio. Ale Mafia wciąga i pozwala naprawdę zagłębić się w wykreowany przez twórców świat. Dla mnie przynajmniej oferuje coś znacznie więcej.

W tej kwestii to chyba nigdy nie dojdziemy do porozumienia... ;)

andrzejj9 03.01.2005 23:12

Cytat:

Napisany przez Pagerus
W tej kwestii to chyba nigdy nie dojdziemy do porozumienia... ;)

Ależ możemy. Jak tylko przyznasz mi rację || ;)

tengu 04.01.2005 09:20

Cytat:

Napisany przez epol

Jak kupujesz drzwi i maski to podczas gdy masz zaznaczoną (ale nie kupioną wciśnij "C" na klawirze. Jak się nioe otwierają to znczy że rzeczywiście coś z grafa bo na moim GF3 TI200 CHODZI JAK ZŁOTO ???

Pagerus 04.01.2005 10:35

Cytat:

Napisany przez tengu
Jak kupujesz drzwi i maski to podczas gdy masz zaznaczoną (ale nie kupioną wciśnij "C" na klawirze. Jak się nioe otwierają to znczy że rzeczywiście coś z grafa bo na moim GF3 TI200 CHODZI JAK ZŁOTO ???

Nie wydaje mi się aby otwieranie drzwi mogło mieć coś wspólnego z grafą... no ale trzeba to sprawdzić mimo wszystko...

TORQUE 04.01.2005 15:20

Cytat:

Napisany przez tengu

tu grafika nie ma nic do rzeczy. Gdy masz zaznaczone drzwi lub maskę tam mniej więcej po środku na dole ekranu jest taka opcja "??" nie pamiętam jak się nazywa ale na pewno jest gdy ją wciśniesz otworzy się maska/drzwi/bagażnik w zależności co zaznaczyłeś

MariuszV 04.01.2005 16:17

Jesli masz gre hmm powiedzmy nie do konca legalna to niektore rzeczy moga nie dzialac.
np u mojego kolegi nie ma Hundaya Tiburona , moze go wybrac i jezdzic tylko ze go nie widac :D

epol 04.01.2005 17:34

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Drzwi tylko możesz sobie zobaczyc przy zakupie jak się będą otwierac - i ewentualnie podczas robienia zdjęc do prasy...

Pzy kupowaniu ich tez nie widac. Musze sprawdzic te rady z "c".

Cytat:

Napisany przez MariuszV
Jesli masz gre hmm powiedzmy nie do konca legalna to niektore rzeczy moga nie dzialac.
np u mojego kolegi nie ma Hundaya Tiburona , moze go wybrac i jezdzic tylko ze go nie widac :D

:blee: :blee: :blee: Ja tak nie chce...bo mam backupa :blee: :blee: :blee:

Pagerus 04.01.2005 21:05

Cytat:

Napisany przez epol
Pzy kupowaniu ich tez nie widac. Musze sprawdzic te rady z "c".

:blee: :blee: :blee: Ja tak nie chce...bo mam backupa :blee: :blee: :blee:

Nie no kurde - z czymś takim to sie jeszcze nie spotkałem... - a jaką masz kartę???

MariuszV 09.01.2005 03:40

Czy sa moze jakies glosy o NFS u3???

tengu 10.01.2005 11:55

Na razie chłopcy z EA GAmes odcinają kupony. Ale na pewno zrobia trójkę. Tylko co następne. Marzy mi się Tuningowanie Klasykóe (Mustang/Corvette/Charger/Firebird z lat 70tych)

Hmm.... Rozmarzyłem się :P

Pagerus 10.01.2005 12:11

Cytat:

Napisany przez MariuszV

Nie za szybko byś chciał? ;)

andrzejj9 10.01.2005 12:11

Panowie, spokojnie. Jeszcze dwójka dobrze się na rynku nie ostała, a Wy już byście trójkę chcieli :)

mr_spock 10.01.2005 13:06

Cytat:

Napisany przez tengu
Na razie chłopcy z EA GAmes odcinają kupony. Ale na pewno zrobia trójkę. Tylko co następne. Marzy mi się Tuningowanie Klasykóe (Mustang/Corvette/Charger/Firebird z lat 70tych)

byla kiedys taka gierka, geare (costam) garage
z czasow 386, ale grywalnosc rewylacyjna...

:P

Pagerus 10.01.2005 14:51

Cytat:

Napisany przez mr_spock
byla kiedys taka gierka, geare (costam) garage
z czasow 386, ale grywalnosc rewylacyjna...

:P

Było jeszcze coś takiego jak Street Rod - miałem na C64 - ale na PCta też chyba to było :)

M@X 10.01.2005 15:18

Cytat:

Napisany przez tengu

Oj zgadzam sie... Jak widac po moim avatarze i statusie tez chetnie pogrzebalbym przy Pontiacu ;-D

Ghost_mode 10.01.2005 15:42

:'(
Cytat:

Napisany przez MariuszV

moim zdaniem z undergroundem 3 powini się wstrzymać ...

Lepiej jakby dali jakąś inną serię - taki przerywnik ;)
a dopiero potem U3 :cool:

tengu 10.01.2005 15:43

Ja najbardziej przy 'Tangu 71-73 albo Veccie 76-78 ale Firebird też jest super. Szczególnie ten z "Mistrz kierownicy ucieka" :D.

A ten twój w avatarku to chyba z lkońca lat 80tych początku 90 tych czyż nie (Knight Rider). U nas miał jeden koleś takiego. Nigdy nie zapomnisz takiego gulgotu V8 na niskich obrotach. Miodzio :)

M@X 10.01.2005 19:42

tengu : dokladnie, to jest rocznik 1989... Ten z Knight Ridera to byl bodajze 1988, ale tez byl miodzio ;-]. BTW : Ten sam co w KR byl uzyty w "Mistrz kierownicy ucieka". A co do odglosu - m.in. dla niego planuje zakup takiego cudenka, choc oplaty mnie zjedza pewnie (najslabszy silnik to 2.8 V6 a najmocniejszy to pięciolitrowa fał ósemka!)...

mr_spock 10.01.2005 21:14

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Było jeszcze coś takiego jak Street Rod - miałem na C64 - ale na PCta też chyba to było :)

Masz racje, pomylilem nazwy
gierka o ktorej myslalem to bylo Street Road
;)

Pagerus 10.01.2005 21:52

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Masz racje, pomylilem nazwy
gierka o ktorej myslalem to bylo Street Road
;)

Zdarza się - mimo wszystko kiedyś też robiono sporo gier - może nie aż tyle - ale mimo wszystko było ich sporo i człowiek się nie nudził :)

tengu 11.01.2005 13:46

Cytat:

Napisany przez M@X.666
tengu : dokladnie, to jest rocznik 1989... Ten z Knight Ridera to byl bodajze 1988, ale tez byl miodzio ;-]. BTW : Ten sam co w KR byl uzyty w "Mistrz kierownicy ucieka". A co do odglosu - m.in. dla niego planuje zakup takiego cudenka, choc oplaty mnie zjedza pewnie (najslabszy silnik to 2.8 V6 a najmocniejszy to pięciolitrowa fał ósemka!)...

E tam - tego najsłabszego to nie ma co kupować :P. Ten u nas to był Pontiac Firebird Trans Am V8 1989 i nic nie ma takiego dżwięku (no może poza Corvettą 1991 (5,7 l V8 ca.300KM))

B@rtek 05.06.2005 21:40

Mam pytanie gdzie są zapisane wszystkie piosenki z gry?

Szukam i nie widzę :|

Musze wyciągnąć kilak, bo potrzebuję :taktak:

:help:

P.S.
Czytałem poradnik @woitasa :P

A tak na serio to naprawdę potrzebuję pomocy :taktak:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14.