![]() |
Cytat:
A mnie wczoraj wkurzyły winyle (założyłem 4 warstwy na siebie by dobić do 6 gwiazdek bez używania spinnerów) i jak chciałem je zdjąć i założyć vinyl typu contest to cały czas mi się na wierzch nakładał ten stary. Ze 4 razy wjeżdżałem i wyjeżdzałem takim samym :( . W kaońcu udało mi się założyć jeden vinyl zwykły i tak zmienić w końcu na contest. Grrr :zly: |
Cytat:
|
Tak ,jest możliwe granie na dwóch kompach w sieci (LAN) daa sie nawet we 4 grać ja grałem jest naprawde spox gra ,gra sie super :) -a ale ine grałem w siecie (w interncie) i nie wiem jak tam sie gra?? ???
|
Cytat:
|
czy ktos moze posiada taka tajemna wiedze i napisze mi gdzie ta gra trzyma save'y ?:)
|
Cytat:
|
C:\Doc i Set\nazwa twoja \Ustaw Lokalne\Dane Aplikacji
|
Cytat:
teraz czeka mnie wyprawa poszukiwawcza |
Cytat:
|
Co trzeba zrobić, aby otworzyć np. klapę bagażnika podczas gry?
|
według mnie nie da się otworzyć jej. Szukałem w ustawieniach klawiszy i nie ma takiej opcji. W grze jak się robi odładki na DVD lub na coś innego to w co niektórych da się pootwierać drzwi bagażnik i maska przednią.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale widziałem, na srcreenie, że ktoś otworzył podczas gry bagaznik :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
poza gwiazdkami nic nie daje |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=519 |
Moja Mazda Rx-8 opakowana cała carbonem :D
Mam przejechane coś ok. 65% gry :taktak: Przód :D http://img124.exs.cx/img124/9708/mazdarx80sx.th.jpg Tył :D http://img124.exs.cx/img124/5675/mazdarx8ty2kt.th.jpg Mam tak mało kasy, bo szykuję sobie jeszcze Hummer'a H2 :taktak: |
@mr_spock - Ale ten sprzęt w bagażniku mógłby na przykład aktywowac obsługę EAX'a w grze :P
@bartek15 - Mazda bardzo fajnie zrobiona - podoba mi się :) A co do zamieszczonego screena - to po prostu jest to screen z robienia zdjęcia na DVD czy do gazety... tak więc bagażnik czy maska ma prawo tam byc otwarte... |
Witam mam pytanie niby zakonczylem gre, zostaly tylko teraz wyscigi te co sie z mapy w garazu wybiera ale nadal nie mam odblokowanych przerobek karoserii. Co tyrzeba zrobic dokladnie zeby to odblokowac wczesniej pisane bylo ze trzeba wygrac iles razy wyscigi te co uciekamy konkurentom, zna ktos szczegoly doklandie ile razy czy gdzies konkretnie w ktorejs z czesci miasta itp.
Pozdrawiam |
Hej,
mam problemik, bo nie widze tych drzwi otwieranych do gory, moge je kupic i takie tam. Moj sprzet w profilu. |
Cytat:
|
@rajskii - już to gdzieś pisałem - ale się powtórzę - aby mieć bodykity w 5 części miasta (ostatniej) należy wygrać ok 9 - 12 outrunów - za każdym razem trzeba wygrać z innym kolesiem - dopiero gdy się powtarzają należy jechać z tym samym - najpierw w tej części odkrywa się unique performance upgrade a potem właśnie bodykity
|
tengu - nie tak ostro :) chociaż masz rację - bo mowa już o tym była...
|
Jeszcze w to gracie?
Mi sie znudzila na okolo 40kilku% (ciagle to samo) ;). |
Ja na jakiś czas przestałem - zainstalowałem sobie postala 2 i zniknąłem na parę ładnych godzin - lubię czasem takie odmóżdżające klepanki dla poprawienia samopoczucia :P
Sorrki za OT |
Cytat:
|
Cytat:
A w NFSUII jeszcze nie grałem i myślę, że zostawię to sobie na wakacje. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
GTA rządzi - zgadzam się z Bartkiem - w wakacje sobie poszaleję :D A Mafia jakoś mnie do siebie nie przekonała... że lepsza grafika i lepszy model jazdy??? Dla mnie to za mało - grywalnością dla mnie GTA bije Mafię na łeb - a jeszcze ta muzyka w Vice City - miodzio :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jesli masz gre hmm powiedzmy nie do konca legalna to niektore rzeczy moga nie dzialac.
np u mojego kolegi nie ma Hundaya Tiburona , moze go wybrac i jezdzic tylko ze go nie widac :D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy sa moze jakies glosy o NFS u3???
|
Na razie chłopcy z EA GAmes odcinają kupony. Ale na pewno zrobia trójkę. Tylko co następne. Marzy mi się Tuningowanie Klasykóe (Mustang/Corvette/Charger/Firebird z lat 70tych)
Hmm.... Rozmarzyłem się :P |
Cytat:
|
Panowie, spokojnie. Jeszcze dwójka dobrze się na rynku nie ostała, a Wy już byście trójkę chcieli :)
|
Cytat:
z czasow 386, ale grywalnosc rewylacyjna... :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
:'(
Cytat:
Lepiej jakby dali jakąś inną serię - taki przerywnik ;) a dopiero potem U3 :cool: |
Ja najbardziej przy 'Tangu 71-73 albo Veccie 76-78 ale Firebird też jest super. Szczególnie ten z "Mistrz kierownicy ucieka" :D.
A ten twój w avatarku to chyba z lkońca lat 80tych początku 90 tych czyż nie (Knight Rider). U nas miał jeden koleś takiego. Nigdy nie zapomnisz takiego gulgotu V8 na niskich obrotach. Miodzio :) |
tengu : dokladnie, to jest rocznik 1989... Ten z Knight Ridera to byl bodajze 1988, ale tez byl miodzio ;-]. BTW : Ten sam co w KR byl uzyty w "Mistrz kierownicy ucieka". A co do odglosu - m.in. dla niego planuje zakup takiego cudenka, choc oplaty mnie zjedza pewnie (najslabszy silnik to 2.8 V6 a najmocniejszy to pięciolitrowa fał ósemka!)...
|
Cytat:
gierka o ktorej myslalem to bylo Street Road ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie gdzie są zapisane wszystkie piosenki z gry?
Szukam i nie widzę :| Musze wyciągnąć kilak, bo potrzebuję :taktak: :help: P.S. Czytałem poradnik @woitasa :P A tak na serio to naprawdę potrzebuję pomocy :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14. |