![]() |
Działają Wam te tipsy co podałem? Bo mi nie!
|
@bakupl te kody co ci podałem muszą działać :taktak:
Jak je ściagałem były razem za CD1 i CD2. |
ps. mam ten sam problem co Yankee - beznadziejnie to wyglada. Same pixele.
Wyszedl jakis Patch Reloaded (superstronka) - on to naprawia? ps2 jak dograc wlasne mp3? |
Cytat:
Zastanow się ! ONE SĄ DO NFSU1 PS: Te wersje reloaded chyba trza wypalic z profilem safedisk 2/3 i 8x;p |
Hey moze podacie jakis adres ftp (na priva) z ta gierka, bo na torrencie i emulu strasznie wolno mi to idzie ...;(
PS. To moj 100 post !! |
Yankee,Gallus - te pixele znikaja jak wrzucisz Patcha...1,1 lezy na superstronce
|
hehe, chciałem to samo pisać, bo właśnie zainstalowałem patcha, ale tego z ftp EA'a :D
|
Cytat:
ale trochę się bawiłem i pomogła zmiana jednego z plików na inny ;) ps. w ustawieniach grafy nic nie zmieniałem |
aha....nie zauwazylem.
A co podmieniles? Ps.kurcze,sorka ze pisze trzeci raz, idzie wrzucic wlasne mp3(niekoniecznie mp3, ale wlasna muze)? |
no zgadnij, co tam się zazwyczaj podmienia :P
|
A mógłby ktoś postawić ftp'a na jakis czas???
Bo z p2p ściągne najwczesniej za jakies 2 tygodnie :(:(:( |
czyli poprzedni plik byl za malo slodki... ;D
|
Cytat:
Pokazuje mi, że za 21h będzie koniec :D Ja próbowałem na gdrive'a coś wrzucić ale nie chce wejść. Czyli jednak pozostaje zwykły ftp jak chcesz ciagnąć. |
hehe, a ja sobie zassałem z FTP w 3,5h :P, a teraz wysysam flatouta :D - grał w to ktoś??
|
Heheh. JA już mam i sobie pykam. Wypasik ale mało wozów :(
Może potem sie odblokują :spoko: |
Ściągam z Supenovej Azorkiem i będę miał za 4 h :pisze:
|
Ja juz od wczoraj sobie pykam. Gierka wypas.
Tylko ze nie moge wlaczyc AA, bo znikaja wtedy wszystkie tekstury :\ Mam Radeona 9600Pro. |
Cytat:
Cytat:
|
Widzial już ktoś savegame ze wszystkimi trasami/samochodami itp? Bo ja już sił na niego nie mam :(
|
Cytat:
|
ma ktoś może jakąś mapke gdzie są wszystkie warsztaty zaznaczone ? :D
bo jakoś nie chce mi się ich szukać :P :sciana: |
ja za 8 godzin bede mial :)
a wszystko dzieki gallusowi i ma za to duze :piwo: odemnie |
odkrylem troche wiecej miasta...pieknie to wyglada...
www.informatyczna.xlo.poznan.pl/foto/nfsu2.png ps.co z tymi mp3jami idzie czy nie? |
Cytat:
No ja tamto już jakiś czas temu odblokowałem, wczoraj rano :) |
Cytat:
|
Ja bym brał to:
Need.for.Speed.Underground.2-RELOADED_[bt-gm]_[EFnet]-clean |
@epol-gierka juz jest jezeli chodzi o nfsu2 ale jest pozno i moglem nie skumac ;D
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
A jak wyglądają Wasze fury? Ja wczoraj dokonałem tuningu optycznego/wizualnego swojego wozu, a co do tuningu mechanicznego (czy czegoś takiegoś)... to wymieniłem na wszystko co mogłem na najwyższe, bodajże all na street performance.... Ma ktoś jakieś savy co jest już podkoniec gry, albo ma odblokowane całe miasto/wozy/tunning?
|
Co to za przyjemnosc wgrac czyjes sejwy. Wedlug mnie nie ma to jak samemu do wszystkiego dojsc.....O wiele wiele wieksza satysfakcja
|
Cytat:
|
Cytat:
-=EDIT=- Coś przeszedłem i mi dali nowy samochód do kupienia to go wzięłem ;) |
Sory że post pod postem, ale jak wezme edytuj to mam
-Dostęp zabroniony A teraz do rzeczy: Y@nkee to szukałeś>? http://www.nfsuzone.net/download.php?cmd=click&id=35 |
mój wygląda tak i narazie nie zamierzam go zmieniać :D
|
Cytat:
PS: Ile procent macie odblokowane? (podczas gry wciskamy T... dalej sobie chyba poradzicie)... ja mam 21,3 ;( |
to honda civic, tylko "trochę" podkręcona :P
info o naszych postępach uzyskujemy, naciskając F4. |
No, to widze ze jest cos kolo 200 wyscigow, pisze to gdzies ile jest?
Juz sie nie moge doczekac kiedy ja go bede mial :ysz: |
szkoda, że nie można sprzedać całego autka i za tą kasę kupić zabawki do nowej furki :|
ps. swoją drogą, to ciekawe, że wyszedł patch do gry, której nie ma :P |
Gra strasznie haczy!! Na rozdzielczości 1024 x 768 wogóle nie da się grać bo chodzi klatka po klatce. Doom śmigał jak marzenie a to... szkoda gadać. Wiem że karta nie najwyższych lotów GF 5200 ale pograć się powinno. Richard Burns chodziło ok, Colin ok a to :klnie: Miał ktoś taką przypadłość??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
800x600 i średnie detale oraz wyłączony AA.
powyżej już zaczyna robić się nieciekawie. co dziwne, u mnie też doom3 na 1024x768 chodził płynnie. acha, mam radka 9000 pro. |
WG mnie lepiej 640x480 i high detale niz 800x600 i śr detale
|
Cytat:
|
Yyy serio? :P Jak włączyłem na 640x480 to wg mnei tak samo sie grało jak na 1024x768 czy 1280x1024 :)
-=EDIT=- O moge już edit .... Lepiej grac na 640x480 niz wogóle nei grać; \ |
O mnie na GF FX 5200 256MB [64bit] na 1024x768 detale ustawione na (hmm, jak to by nazwać ??) jeden szczepelek ponad minimum i wyciągam ~42fps
...:::edit:::... moża ktoś pomoże :) - http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ewpost&t=42477 |
Cytat:
|
gf4mx440@quadro i podkrecony...
AMD 2500@3200+ ASUS A7N8X Deluxe- 1024x768 512 mb ram Pasek mam o jedno wiecej niz polowa czyli jedno przed max...i chodzi plynnie. Nie wiem co u was jest... |
Cytat:
Cytat:
|
Widze, że już daleko przeszliście... 30% :O
Jak doprowadze mój samochodzik do porządnego wyglądu to zamieszcze screena :) Aha, jak na razie widze że pogrywam chyba na najsłabszym sprzęciorku :( Ale rozdzaiłka 1024x768 jest :P NO i detale tak na średnio :/ Czasem muli ale ogólnie jest :spoko: |
Cytat:
|
mnie muli, ale menu przy 1024x768.
nie wiem, co to powoduje :| ps. qrfa, teraz patrzę, że przekroczyłem 2000 postów http://pclab.pl/modules/XForum/image...cratchhead.gif |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Gallus i co że masz 256 pamięci skoro i tak narazie mało jaka gra z tego korzysta?? Masz 64bity tak? To jest najgorsze... karta działa 2 razy wolniej |
"Full Screen Anti-Aliasing" na minimum - u mnie pomogło.
|
Cytat:
|
Jak sprawdzić ilość FPS?
|
|
Cytat:
|
Mam prosbe - moglaby jakas dobra duszyczka mi wyslac tego nfs'a?
Od piatku mam problemy z siecia i wyciagam download max 3-4kb. W zasadzie jedyne co moge robic to przegladac strony i ew. grac w csa na serwerze mojego providera bo na innych mam spooore pingi. Skonczone mam dopiero 19% a nie wiem kiedy oni to naprawia. Swoja droga nie wiem czemu u czesci ludzi net dziala dobrze a czesci nie. Wogole jest jakos tak ze ci ktorzy mieli pozniej montowanego neta maja rzadsze przerwy w dzialaniu netu i troche szybciej im on chodzi... ehh sprawiedliwosc. Tak wiec jesli ktos by sie zlitowal i mi go jakos przeslal to bylbym wdzieczny. |
Cytat:
Odezwij się na GG > 5296664 |
qrde, nic nie zmieniałem w ustawieniach i znowu pixeloza powróciła
(zobaczcie sami) :| http://img130.exs.cx/img130/3833/nfsu4.th.jpg |
Cytat:
|
ja już przecież pisałem wcześniej co pomogło, przynajmniej mi
|
podmieniłem execa, czymś takim [Underground 2 v1.1 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE #2] i nadal to samo ((
u qmpla również... |
Ja gram na 1024x768, wskaznik z det. na polowe chodzi miodzio. Ale nie moge wlaczyc AntyAliasingu, bo wtedy wszystkie tekstury mi znikaja, ekran staje sie czarny i mam tylko swiatla samochodu i nic wiecej ???.
Athlon 2500+, Radek9600Pro (stery - cat. 4.9), 512Ram. A ogolnie to gierka wypas :). |
gallus, #1 ;)
|
Hm... nie chce się chwalić ale u mnie na full detal (AA off) przy rozdzielczości 1280x1024 na GeForce 256 CLAP (stery 30.82) 256 DDR i 1700@2400XP+ chodzi bardzo płynnie, gubi się tylko kiedy narobimy za dużo dymu :/ A ja już myślałem, że karta z 1998 roku niezbyt będzie sobie radzić z nowymi grami ale co chwila mnie zaskakuje. Podejrzewam, że nie wyświetla wszystkich szczególów tzn. nie obsługuje ale jak dla mnie to nie problem porównywałem jakość obrazu z radeonem 9550/9600 i na pierwszy rzut oka brak różnicy :)
|
Cytat:
|
To ja już nie wiem nic tzn.
Podmieniłem to: Underground 2 v1.1 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE #2, tym Need for Speed Underground 2 *NOCD* (c) RELOADED, wszystko stało się piękne, ale potem znowy podmieniłem na to: Underground 2 v1.1 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE #2 i nadal jest piękne, więc już sam nie wiem o co chodzi?? Co o tym sądzicie? :) http://img119.exs.cx/img119/3833/nfsu4.th.jpg |
Cytat:
Chciałbym mieć taką pixelozę!!! :P A co do pixelozy na jezdni to też mam :) |
Eh, wziąłem się w garść i chyba wszystko przeszedłem! ;)
|
myślałem, że klawiatura poleci przez okno podczas zaliczania drift'a na drodze, po której jeździły samochody :|
|
A nie mam Nissana SkyLinera :(
|
u mnie tez problem z pikselami !!! jak temu zaradzic?
|
|
Cytat:
|
dobrze ze mam pada :)
ale gre dopiero bede mial za 10-12 godzin cos cienko idzie azorkiem :( |
Ja jeszcze jeden wyścig i mam wszystko! :)
|
Ilość załączników: 4
;)
|
4 mi sie najbardziej podoba - predkosc :)
|
Cytat:
|
ja jeszcze nie wiem ale w demie gralem 800x600 i srednie detale i chodzila miodzio:)
od rana zaczynam grac :) bo dopiero mi sie zassa |
No to ja poczekam do poniedziłku i zobaczę to cudo - w koncu wypróbuję kierownice ;)
Cytat:
Pozdro |
bakupl miales jakis kod na kase??
|
Cytat:
|
no ja wkoncu mam gra bomba tylko male pixelki na jezdni a zainstalowalem tez patcha 1.1.
najbardziej fajna sprawa ze mozesz innych zaczepiac i scigac sie z nimi :) edit: pixele zniknely :) teraz jeste super :D |
ma ktos moze adres ftp'a z drugą płytką??? -->odp. na PRV :D :piwo:
|
kod na kase...to jest przeciez smieszne. Bez sensu gra w takim razie.
|
najwiecej satysfakcji masz jak sam cala przejdziesz:)
gra jest super wyczesana :D ide grac dalej :D |
kurde panowie...mnie meczy ciagle jedno. Wlasne mp3`ojki jak dodac
i jeszcze ... po co jest Car Audio - tylko zeby wzrosl Rating(Ocena ogolna samochodu)??? Macie jeszcze jakies ciekawostki? |
XZIBIT - LAX <-- zajewista songownia :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
;) |
Dobra chlopaki, mam mala prosbe:
Podeslie mi ktos backupa? |
Cytat:
|
narazie honda civic mocno podkrecona czekam na lancera evo :D
|
co do tych mp3...Znalazlem odpowiedz. Jest programik do sciagniecia stad => http://www.nd4spdworld.com/nfsu/down...ils/astimp.zip
ale... jak go uruchamiam to wywala ze Nie ma zainstalowanego NFSU - czyli nie wykrywa -no niby ma racje bo programik jest do 1, myslalem zeby w rejestrze wszedzie wpis Need For Speed Underground 2 pozmianiac na "bez 2" i moze bedzie smigac...ale moze ktos ma lepszy pomysl Forum ->http://forums.devhardware.com/showth...8&page=2&pp=15 ps.odpalilem nawet programik GAP - on odczytuje z pliku sdat.viv na 2cd dzwieki ale jak robie play(zeby zobaczyc dzwieki) to sie wywala |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:19. |