![]() |
Cytat:
|
a ja mam pytanie z zupelnie innej beczki
czy warto mi sciagac to demko jak mam GeForce 2MX400 32MB SDR ??? bo jak mi sie ciac to chyba mi sie nie bedzie chcilao ;) |
Jak masz celerona 2.0 i 512MB RAMU (konfiguracja z pracy)to ca³kiem nie¼le wymiata na 640 - 480 low detail :)
|
Ja na moim Athlonie 1800+ 512MB DDRAM i Radeon 9000Pro 64MB (128bit) gram na 640 x 480 na ¶rednich detalach - na wy¿szych ustawieniach nie jest ju¿ za weso³o :|
Ale mimo wszystko gra ³adnie wygl±da :D |
Cytat:
ps: Kurcze, jeszcze trochê i zainstalujê sobie to demo, ¿eby zrobiæ jaki¶ porz±dny wynik :) |
Cytat:
|
to chyba sie skusze mam athlona 2400 XP no i malo troche ramu bo 256 (czekam jak jeszcze spadnie ;))
|
Cytat:
Fakt ¿e na minimalno-srednich :/ |
Poprawi³em swój poprzedni rekord w trybie drift - 152274 ca³o¶æ, 23355 pojedynczy :D
|
a ja w drifcie zdoby³em a¿ 36939 pkt za jednym zamachem a ca³o¶ci nie pamiêtam...
dla prawdziwo¶ci za³±cze kiedy¶ zdjêcie z wynikiem pozdro... |
|
Cytat:
|
Ilo¶æ za³±czników: 1
wycisn±³ kto¶ wiêcej ?? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Parametry na screenie wydaj± siê jakie¶ niskie... |
ktos mi wrzucal ploty ze bedzie widok z wewnatrz i krople bedzie widac...to prawda?
|
Cytat:
|
A który¶ z tych linków na osio³ku jest sprawdzony?
|
Niestety chyba raczej ¿aden nie chodzi :(
|
juz jest pelna wersja
|
Cytat:
EDIT: Ju¿ znalaz³em :D Tylko jedna osoba udostepnia :smutny: Transfer 25kB/s :jupi: Ale d³ugo niepoci±gnê bo jest tylko udostêpnione na razie 1,5% ca³o¶ci :buu: |
Cytat:
|
a ktora wersja sciagac? ta co ma w nazwie reloaded i zajmuje 1479 czy ta co zajmuje 1521?
|
Cytat:
|
Cytat:
www.nforce.nl i tam masz 105*15 a to wychodzi 1575MB minimum, co¶ mi tu nie gra ;P |
ludzie nie warezujcie tak w zywe oczi :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
nikt nie podal nazwy stronki wiec wiec niz zlego nie robimy ||
|
Cytat:
|
Cytat:
Jest godzina 8:00 lekcje zaczynam 8:50 zaraz ide siê myæ... ale pytanie... i¶æ do szko³y czy nie i¶æ? ;D Cytat:
Tak czy siak bêdizesz móg³ graæ w necie :D Tak samo bylo z NFSU1 ;D |
JA sciagam wersje reloaded.. Jakos mam zaufanie do tych chlopakow ;) Pierwsze 15MB juz jest moje :> Gdzie tam reszta :( Krople sa jak ktos tam pytal o ten deszcz;)
|
Cytat:
|
torrent - supr****.org ;)
|
Cytat:
|
ja mam bez blokady i wyciagam max 14 kilo na moim laczu ;) kiedys tam skoncze to sciagac :)
|
brakuje tylko kilku fur z GT :smutny: , starego przejech³em na hard :D my¶le ¿e nastêpny bêdzie trudniejszy :D he,he,he || :papa:
|
link ... juz sie pojawil
|
Cytat:
|
polecam ssaæ tylko wersje reloaded.
na stronce torrenta (tej, na której siê czeka ok 48h na newsa :P ) jest w³a¶nie ta wersja. na jego angielskim odpowiedniku te¿. linki z superstronki nie dzia³aj±. znalaz³em takiego, który dzia³a :cool: |
Ja mam ju¿ 10% od 8 rano :taktak:
¦ciagam wersjê o rozmiarze 1521 :taktak: |
Cytat:
No to wróci³em ze SQL :D I narazie nie ¶ci±gam bo na serwa nie moge siê dopchaæ... |
Cytat:
sciagam wersje reloaded, od rana mam do tej pory 9.3% |
po 6h mam 200 mb :|
|
po 5 godzinach mam 100mb
|
Po 20 minutach mam 120mb (ci±gne z ftp) :)
|
Cytat:
obrazki zapakowano w plik *.rar pod has³em. |
Cytat:
No to sie je zmieni/znajdzie za pomoc± jednego ma³ego programiku :) |
kurde, ponad 16 i pó³ tysi±ca osób w kolejce (peerów) na 80 sprzedawców (seedów) i do tego jeszcze trackera szlag trafi³ ((
przy odrobinie szczê¶cia zagram w przysz³ym tygodniu :| |
kur*** wlaczylem po przerwie sciaganie i mam 16 peerow i 0 seedow chyba musze zmienic klienta bt i musze teraz sciagac odpoczatku
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no fakt azureus sciaga dosc ladnie tylko moglby mi ktos wyjasnic co oznaczaja 'pelnych' i 'czesciowych' i co oznaczaja liczy w nawiasach i przed nimi w tych dwoch wartosciach?
|
azureus dzia³a, gdy padnie tracker.
problem jest wtedy, gdy padnie nim zaczniemy ¶ci±gaæ, lub mamy na li¶cie ma³o p. i s. |
Cytat:
Czê¶ciowe = PEER (czyli ile osób jakgyby to ci±gnie i nie ma calo¶ci :P) |
PS: Szukam ok³adek na FRONT/BACK/INSIDE/INLAY :) (ale nie na PS2 ...) na pc szukam... no i w dobrej jako¶ci :) i nie porozci±gane; )
|
hmm.
zmieni³em warto¶ci na takie jak na obrazku i skok o 100% :idea: (dla neo 640 max upload wynosi 20kb/s) |
Cytat:
|
Nie chce nowego topiku tworzyæ... Jakie s± etykiety NFSU?
NFSU DISC 1?/ |
Ja ci±gnê z DC++ i jak narazie idzie nie¼le. Transfer jakie¶ 2 MB/s. Za 12 minut powinno byæ ;)
|
Cytat:
Ze swojej sieci osiedlowej czy co¶ takiego? :| Jakie Ty masz ³±cze? 16Mbit?:| <loL> |
Kurcze ja na DC++ mam 40kB/s fajnie by bylo ztym 2MB :> Pliczki wersji reloaded to rld-nu2a i rld-nu2b. SA juz full obrazy biny ale ja sciagam rarki...O to pytales baku ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem dlaczego mam tak± szybko¶æ. Jak trafie na dobry link to potem tak jest. Dla przyk³ady obraz p³yty The Sims jak ¶ci±ga³em to dochodzi³o nawet do 9 MB/s. A ja mam DSL'a w sieci osiedlowej.
Akurat teraz mam przerwê w ¶ci±ganiu bo go¶ciu od którego pobieram nie ma wolnych slotów :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
heh ja z dc tez mam cos dziwnego - jak sciagam jakis nowy plik to mi leci tak z 200k/s przy laczu 128/64 ale leci tak gdzies do 70% pliku a potem zwalnia do normalnej predkosci - ok 14 kilo. dziwne nie?
|
Cytat:
|
Spoko, a to ma kto¶ te ok³adki do NFSU2?
-=EDIT=- Robimy ankiete na etykiete NFSU2? :p |
Cytat:
W³a¶nie zasysam CD2 i zosta³o mi 5 minut :D Czyli 700MB w 12 minut ³±cznie :wow: |
Eh :D Ja mam ju¿ 82% :)
|
bakupl... masz szczê¶cie, ¿e edytowa³e¶ :>
|
:) 95% :) Ciesze siê niesamowicie ;)
Pewnej osobie nie dzia³a wesja Reloaded... i uwa¿aj± ¿e to FAKE.... a Wam dzia³a? :| |
12,6% i tez sie ciesze :)
jeszcze niecale 2 dni i bede mial |
Yh, ca³± noc gra³em :D Wypasista giera ! :)
|
szykuj siê na wiêcej takich nocek - nadchodzi hl2... :P
do tego dochodzi mohpa. jednym s³owem: geez... |
Cytat:
|
Ilo¶æ za³±czników: 2
Jak obiec³em daje screena z wynikiem total i z szybkosci± (jecha³em 262 km/h ale skrêca³em i prêdko¶æ spad³a)
|
znowu durnie save'y dali w C: \Documents and Settings\XYZ\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji :blee:
|
Ja bêdê mia³ w poniedzia³ek :D
|
Cytat:
|
@woitas powiedz :taktak:
|
Kurfa! S± juz jakie¶ SAVY, TRAINERY CZY CU¦ <ultralol>....
Za hooja nie moge przej¶æ......DRIFTÓW ... tych d³u¿szych itp.... ...odblokowalem sporo wozików ju¿ itp :) |
Nie ma tu kto¶ FTPa na którego móg³by powrzucaæ spakowane pliki? :D
|
Cytat:
Tylko cos to nie chce dzialac Jakby ktos wrzucil na jakiegos ftp'a to niech da znac ;) Bo torent nawala, a dostepne ftp'y sa cale zapchane No wlasnie, dziala wam gmail? |
Cytat:
Nie wiem czy dzia³aj± bo nie ma jeszcze gierki :nie: :smutny: |
Cytat:
Eh, ja z tym ¿artowa³em, wole samemu przej¶æ, one s± do NFSU1 |
Cytat:
Próbowalem sprawdziæ, ale niestety one mi nie dzia³aj±. A Wam??? |
ale Wy jeste¶cie, tyle nawijali¶cie o tej gierce, a¿ sam postanowi³em zacz±æ ¶ci±gaæ :P
jeszcze tylko 33pliczki z CD1 i ca³a CD2 i zobacze co to za cudo ;) |
nom, ja mam od 18:00, ale dopiero przed chwila zagralem...
sprzet jak w podpisie - 1024x768, detale na okolo 2/5 paska - brak przyciec :) ale i tak najlepsze z tej gry to.... MUZA! :) pozdro ;) |
no mnie wci±gnê³o :P
ps. ci±gn±³em z superstronki od kolesia, który ma ksywkê [bt-gm]. wersja reloaded. je¶li kto¶ ma wersjê alien, to potrzebujê tego: 4362 |
cholera, co to za pikseloza :| ???
instaluje patcha 1.1 i zero zmian :-o |
Y@nkee_PL
A jakie masz ust? Musisz tam chyba zmienic Texture filtering czy cu¶ i resa to chyba jest od tego, albo world detail. I dzia³aj± Wam Tipsy? :P |
Narazie to co mi siê spodoba³o to ta pani :P
Fakt, jaka¶ PIXELOZA z tej gierki :| |
u mnie wszystko w porz±dku.
pewnie jaki¶ bug. dowiem siê, to wam powiem. ps. tak przy okazji :P http://allegro.pl/show_item.php?item=34872240 http://allegro.pl/show_item.php?item=34859571 |
chamstwo trza tempic[tak to sie pisze?] - zglosilem naruszenie zasad :P
pozdro ;) |
@WOITAS:a roznia sie czyms te wersje?
@Yankee: a ty nie miales w demie bugów?A w pelnej masz...? |
mam juz nfsu2;]
widze ze tez ostro gracie. ps.idzie wrzucic wlasne mp3? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:29. |