Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowy NFS coraz bliżej :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowy-nfs-coraz-blizej-d-41445/)

B@rtek 25.11.2004 15:19

Ja najbardziej lubię drift, następny w kolejności jest sprint :D

Pagerus 25.11.2004 15:35

Drift rządzi :spoko: (ten nowy downhill wymiata :D) potem w kolejności jest sprint - a na szarym końcu drag - tryb wywołujący najwięcej bluzg na moich ustach :P

kodziu 25.11.2004 16:04

Ja nie nawidze circuita :(
Nie ze względu na trudnośc ale na NUDE :/

Dragi są fajne jak przeciwnicy mają kiepskie wozy :)
Łatwo wtedy wygrać bo jak nie to rzeczywiście są bluzgi jak mnie wyscigną 100 metrów przed metą.

Teraz odkryłem lancera i nawet w postawowej wersji wymiata :spoko:

Turboni 25.11.2004 16:29

Cytat:

Napisany przez kodziu
Ja nie nawidze circuita :(
Nie ze względu na trudnośc ale na NUDE :/

Dragi są fajne jak przeciwnicy mają kiepskie wozy :)
Łatwo wtedy wygrać bo jak nie to rzeczywiście są bluzgi jak mnie wyscigną 100 metrów przed metą.

Teraz odkryłem lancera i nawet w postawowej wersji wymiata :spoko:

fajnie sie jezdzi co :>

Pagerus 25.11.2004 21:19

Popsuliście moją ankietę - DRIFT już nie prowadzi :haha:
Polecacie LanEvo? :) No to chyba trzeba będzie sprawdzić jak się sprawdza w praktyce :D

Turboni 25.11.2004 21:23

evo jest super ale inaczej sie nim jezdzi - bedziesz musial sie do niego przyzwyczaic :)

Pagerus 26.11.2004 09:52

Cytat:

Napisany przez Turboni
evo jest super ale inaczej sie nim jezdzi - bedziesz musial sie do niego przyzwyczaic :)

Podejrzewam, że zupełnie inaczej niż Corollą i Miatą - no ale zobaczymy :) W jedynce jazda Skyline'em mnie nieco zadziwiła :P

tengu 26.11.2004 12:38

Wszystkim drifterom polecam pobawićsię tym (sorry jeśli trochę OT)

http://driftbattle.hk.st/

kodziu 26.11.2004 14:31

:O Większość lubi sprint :ASD

B@rtek 26.11.2004 19:10

Chłopaki :help:

Miałem 26% przejechane i teraz na mapie nie mam nic :nie: :smutny:

Co mam robić?

Teraz przegłądam mape i wybieram te wyścigi, których nie przejechałem.

Mam przejechać wszystkie, to wtedy coś pomoże?

Mój wóz ma rating wizualny 4,97.

:help:

kodziu 26.11.2004 19:23

Najpierw przejedź wszystkie wyścigi na mapie (te zaznaczone) a jak nie pomoże to podnieś visual rating.

B@rtek 26.11.2004 19:32

Cytat:

Napisany przez kodziu
Najpierw przejedź wszystkie wyścigi na mapie (te zaznaczone) a jak nie pomoże to podnieś visual rating.

Na mapie nie mam juz żadnych wyścigów.

Nie jeżdzą też te wozy z, którymi mozna się ścigać :nie:

Teraz jeżdzę wybierając wyścigi wchodząc do garażu i wybierając world map.

Ratingu nie moge już podnieść bo nie mam nic więcej odblokowane, jak narazie :nie:

P.S.
Na mapie mam tylko sklepy :taktak:

kodziu 26.11.2004 20:41

Ilość załączników: 1
Jest jeszcze szansa że nie wykorzystałeś tych syfiastych naklejek na szyby i drzwi. Zrób to aby mieć 5 gwiazdek. :spoko:

O, a tak wygląda teraz moja bryka :P (50% gry)

Mam pytanko. Jaki wóz będzie bardziej wymiatał w dragach ?? :

Subaru, lancer evo czy może skyline? Bo miata już sobie nie radzi :P

B@rtek 26.11.2004 21:13

Już mam 5,01 gwiazdki :taktak:

Ale dalej nic nie ma :nie: :smutny:

EDIT:
Już jest dobrze :taktak:

Krzycho83 27.11.2004 18:23

Mi takze najbardziej podoba sie drift, nie raz zdobywam dwukrotnie wiecej punktow niz drugi koles z wyscigu ;) Jezdze Suprą :]

Pagerus 29.11.2004 08:06

Cytat:

Napisany przez kodziu
Jest jeszcze szansa że nie wykorzystałeś tych syfiastych naklejek na szyby i drzwi. Zrób to aby mieć 5 gwiazdek. :spoko:

O, a tak wygląda teraz moja bryka :P (50% gry)

Mam pytanko. Jaki wóz będzie bardziej wymiatał w dragach ?? :

Subaru, lancer evo czy może skyline? Bo miata już sobie nie radzi :P

Mówisz, że Miata nie daje rady powyżej 50% gry??? Ja nadal jeżdżę Corollą - zbliżam się do 50% i na razie nie jest tak źle :) Miatą pewnie skończę tę grę po raz drugi :D Jedynkę skończyłem właśnie tą Mazdą i nie było tak tragicznie - kiepsko było jedynie przy Dragach...

kodziu 01.12.2004 16:31

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Mówisz, że Miata nie daje rady powyżej 50% gry??? Ja nadal jeżdżę Corollą - zbliżam się do 50% i na razie nie jest tak źle :) Miatą pewnie skończę tę grę po raz drugi :D Jedynkę skończyłem właśnie tą Mazdą i nie było tak tragicznie - kiepsko było jedynie przy Dragach...

Hehe, właśnie chodzi mi o dragi. Accel jak najbardziej-prowadze, ale potem mnie biorą tak na połowie trasy. Na szczęście jest skyline do dragów :P

Mam pytanie: 100 % odkrytych części a opcja "wide" czy jakoś tak nie odkryta. U kolegi który przeszedł już gre tez tego nie ma :/
Co trzeba zrobić?

woitas 01.12.2004 16:42

a to mój wózek:

http://img57.exs.cx/img57/8936/nfsu2001.jpg

całkiem spoko się go prowadzi.
ps. jak zrobić screena wozu z otwartymi drzwiami (mam podnoszone do góry i chciałbym się pochwalić :P )

M@X 01.12.2004 17:21

Ilość załączników: 4
Oto moja ukochana Toyota Celica (naped na przod r000x!). Procent ukonczenia gry : 78%, Parts Unlocked : 100%, Reputation : 10,0 :D.

andrzejj9 01.12.2004 20:16

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Oto moja ukochana Toyota Celica (naped na przod r000x!). Procent ukonczenia gry : 78%, Parts Unlocked : 100%, Reputation : 10,0 :D.

No nareszcie jakieś konkrety :D ;)

Pagerus 02.12.2004 08:06

Cytat:

Napisany przez kodziu
Hehe, właśnie chodzi mi o dragi. Accel jak najbardziej-prowadze, ale potem mnie biorą tak na połowie trasy. Na szczęście jest skyline do dragów :P

Mam pytanie: 100 % odkrytych części a opcja "wide" czy jakoś tak nie odkryta. U kolegi który przeszedł już gre tez tego nie ma :/
Co trzeba zrobić?

Z tego co wiem to "wide" odkrywa się po przejechaniu odpowiedniej liczby outrun'ów - niestety nie wiem jaka to liczba :(

Pagerus 02.12.2004 08:09

Ilość załączników: 2
Sorki, że post pod postem - ale chcę się pochwalić moimi autkami :D Co do podnoszonych drzwi to pewnie każdy co ma 10 gwiazdek na Rating to ma takie właśnie drzwi :) Ja pomału zbliżam się do finiszu gry - bo okazuje się, że nie trzeba mieć 100% przejścia aby skończyć "wątek fabularny" :(

woitas 02.12.2004 10:15

znalazłem na forum pclaba coś takiego:
Gdy przejedziecie wszystkie trasy z mapy (tej pod litera M) wejdzcie do garazu i tam jest mapa, na ktorej bedziecie mogli przejechac pozostale trasy, za ktore nie dostaniecie pieniedzy! Ale tak nie musi byc! Wystarczy ze w kazdym z tych dodatkowych rajdow przegracie za pierwszym razem i dacie "restart", a po wygraniu podczas drugiego przejazdu otrzymacie wynagrodzenie!

co wy na to :D

Turboni 02.12.2004 12:26

dziala - slasnie sprawdzilem :)

przegrywam pierwszy wyscig potem restert i wygrywam i jest kasiorka:)

ale co sie okazalo mam jeszcze troche wyscigow do przejechania teraz mam zaliczonych juz 170 :)

kodziu 02.12.2004 14:53

Cytat:

Napisany przez woitas
znalazłem na forum pclaba coś takiego:
Gdy przejedziecie wszystkie trasy z mapy (tej pod litera M) wejdzcie do garazu i tam jest mapa, na ktorej bedziecie mogli przejechac pozostale trasy, za ktore nie dostaniecie pieniedzy! Ale tak nie musi byc! Wystarczy ze w kazdym z tych dodatkowych rajdow przegracie za pierwszym razem i dacie "restart", a po wygraniu podczas drugiego przejazdu otrzymacie wynagrodzenie!

co wy na to :D

Tak to prawda. Kolega mi coś wspominał. Ale chyba nie trzeba przegrywać tylko od razu można brać restart :)
Tak zrozumialem z jego wypowiedzi :P

kiewas 02.12.2004 15:00

Jeżeli chodzi o ankietę to najbardziej w grze przypasił mi Drift, po prostu jazda na maxa bez trzymanki, do tego w stylu na pijaka:) To to co polacy lubią najbardziej huehue...:D

epol 02.12.2004 16:07

Pytanie kontrolne :D

Jak mozna sprawdfzic swoj proces zaawansowania albo ile przejechalismy my tras??? Chodzi mi o jakies statystyki :)

B@rtek 02.12.2004 16:10

Cytat:

Napisany przez epol
Pytanie kontrolne :D

Jak mozna sprawdfzic swoj proces zaawansowania albo ile przejechalismy my tras??? Chodzi mi o jakies statystyki :)

Naciskasz F4 i dowiesz się całej prawdy :D

woitas 02.12.2004 16:34

drift to największy shit w tej grze.
nienawidzę tego badziewia...

Pagerus 02.12.2004 17:00

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Naciskasz F4 i dowiesz się całej prawdy :D

Ja wciskam "T" :D

Turboni 02.12.2004 17:49

jeszcze 20% do konca :)

M@X 02.12.2004 18:04

woitas : zgadzam sie. W jedynce byl duzo lepszy, ten jest zbyt banalny...

Pagerus 02.12.2004 19:49

Ja przed chwilką skończyłem NFSa - to znaczy historię opowiedzianą w grze - przy wyniku ok. 65% :) Teraz tylko zostały do przejechania pozostałe wyścigi - których całkiem sporo jeszcze przede mną :P

kiewas 02.12.2004 19:53

Cytat:

Napisany przez woitas
drift to największy shit w tej grze.
nienawidzę tego badziewia...

A ja lubie drift i z jedynki i z dwójki. Jak dla mnie daje radę. A wiadomo, że o gustach się nie rozmawia.

mr_spock 02.12.2004 23:58

takie pytanko :)
kupilem auto, troche w nie wladowalem. teraz kupilem nowe i czy jest jakis sposob na pozbycie sie sterego i wziecie kasy?

andrzejj9 03.12.2004 07:52

Cytat:

Napisany przez mr_spock
kupilem auto, troche w nie wladowalem. teraz kupilem nowe i czy jest jakis sposob na pozbycie sie sterego i wziecie kasy?

Kurde, otworzyłem kilka okien z forum w Operze i zaczynam je czytać. Czytam Twój post, a nie kojażę jaki to topic. No i tak czytam raz, drugi i zastanawiam się, o co Ci cholera chodzi: "Czy jest jakiś sposób na pozbycie się starego samochodu i wzięcie za to kasy"... Ehhh... chyba za wcześnie dzisiaj wstałem (czytaj 4 godziny temu..) ;)

Pagerus 03.12.2004 08:04

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Kurde, otworzyłem kilka okien z forum w Operze i zaczynam je czytać. Czytam Twój post, a nie kojażę jaki to topic. No i tak czytam raz, drugi i zastanawiam się, o co Ci cholera chodzi: "Czy jest jakiś sposób na pozbycie się starego samochodu i wzięcie za to kasy"... Ehhh... chyba za wcześnie dzisiaj wstałem (czytaj 4 godziny temu..) ;)

Nie wiesz, że noc jest do spania? :P A topic przecież łatwo rozpoznać :D Co do pozbycia się starego samochodu i odzyskania kasy - to nie wiem czy to możliwe - w sumie nigdy się nad tym nie zastanawiałem ani nie próbowałem...

kiewas 03.12.2004 13:30

Cytat:

Napisany przez mr_spock

Chyba sie jednak nie da... szukalem, mozna tylko wymienic auto na brand new od dealera :D ale kasy nie dadzą :(

Turboni 03.12.2004 14:39

no kasy nie oddadza :(

a ja juz mam 90%
coraz blizej konca :)

Pagerus 03.12.2004 14:44

Cytat:

Napisany przez Turboni
no kasy nie oddadza :(

a ja juz mam 90%
coraz blizej konca :)

Sporo tych wyścigów :wow:

Turboni 03.12.2004 14:47

cos mi sie zdaje ze bedzie okolo 235 - 240 :)

zobacze moze dzisiaj przejade do konca wszystkie :) to bedzie wiadomo

mr_spock 03.12.2004 14:54

Cytat:

Napisany przez kiewas
Chyba sie jednak nie da... szukalem, mozna tylko wymienic auto na brand new od dealera :D ale kasy nie dadzą :(

mi sie udalo wymienic auto od sponsora na jakies inne, ale tylko raz.
A co z tym wszystkimi tuningowymi *******ami, tez sie ich przekladac nie da do innego auta.
Ciekawe co bedzie, jak sie skoncza sloty na auta :)

nimal 03.12.2004 14:55

wtedy przujedzie ktos z polski i ukradnie ^_^ dzieki temu bedziesz mial wiecej miejsca ^_^

Pagerus 03.12.2004 17:22

Cytat:

Napisany przez nimal
wtedy przujedzie ktos z polski i ukradnie ^_^ dzieki temu bedziesz mial wiecej miejsca ^_^

:spoko: <-- wystarczy za cały komentarz :D

Turboni 03.12.2004 17:43

no i koniec :D

kodziu 03.12.2004 18:35

A więć jest 222 wyścigi czyli dokładnie dwa razy więcej niż w części pierwszej.

kiewas 03.12.2004 19:08

Czyli jednak całkiem sporo:) Ja dałem sobie jednak spokój na jakimś 75% po przejściu gry, aż tak zawzięty nie byłem :D

Turboni 03.12.2004 19:08

Cytat:

Napisany przez kodziu
A więć jest 222 wyścigi czyli dokładnie dwa razy więcej niż w części pierwszej.

nie 232 :)
a 222 to wygranych przezemnie

andrzejj9 03.12.2004 19:29

Cytat:

Napisany przez Turboni

Niezły jesteś :spoko: Ja w jedynce miałem statystyki mniej więcej pół na pół :)

M@X 03.12.2004 21:46

Dzisiaj skonczylem, teraz jescze te pochowane nieoznaczone na mapie... Mam 87% ;-D

Krzycho83 03.12.2004 22:53

Cytat:

Napisany przez Turboni

Jest na to sposob, kiedy nie prowadzisz, przed meta restartujesz wyscig ;p

Turboni 03.12.2004 22:56

Cytat:

Napisany przez Krzycho83
Jest na to sposob, kiedy nie prowadzisz, przed meta restartujesz wyscig ;p

w takie rzeczy sie nie bawilem :)

bo to nie na tym polega - przegralem tylko na 2 dragach pare razy bo mialem slabsza fure zanim ja pozadnie podkrecilem.

kodziu 04.12.2004 13:45

Cytat:

Napisany przez Turboni

Nie jestem pewny ale chyba się mylisz :)
Jeżeli przystąpisz do wyścigu i zrezygnujesz z niego to powracasz na mape a ten wyścig dodaje się do tych do których przystąpiłeś ale go nie wygrałeś.
I tak jeżeli sprubujesz go jednak wygrać za drugim razem dopiero go przechodzisz i tak jakby zaliczasz i jest on liczony jako win. Bo races entered można chyba mieć bardzo dużo :>

Troche niejasno ale nie wiedziałem jak napisać :/
Mam nadzieje że ktoś to zrozumiał :P

Turboni 04.12.2004 13:50

no moze ale i tak widac ze jest troche tych wyscigow :)

kiewas 04.12.2004 15:22

Cytat:

Napisany przez Turboni
no moze ale i tak widac ze jest troche tych wyscigow :)

Dlatego nie chciało mi się przechodzić tej gry na 100%... ehh

TORQUE 06.12.2004 20:05

nfsu2

witam all czy ma ktoś spolszczenie do need for speed underground 2 bardzo by mi się przydało (nigdzi nie mogę go znaleźć) a może macie jakiś poradnik. powiedzcie jak coś macie proszę

bakupl 06.12.2004 20:06

Cytat:

Napisany przez marek przywózki
witam all czy ma ktoś spolszczenie do need for speed underground 2 bardzo by mi się przydało (nigdzi nie mogę go znaleźć) a może macie jakiś poradnik. powiedzcie jak coś macie proszę

Był juz spory temat o nfsu2

Turboni 06.12.2004 20:07

Cytat:

Napisany przez marek przywózki

i po co zakladasz drugi temat :(

wystarczy opcja szukaj i do niego dopisac sie

Pagerus 07.12.2004 14:20

Ja wczoraj niestety odinstalowałem NFSU2 :( Nie mam czasu teraz w to grać - a po drugie miejsce na dysku było mi potrzebne... Ale gra wymiata - tak jak moja Miata :P
Chociaż ten tekst bardziej by pasował do pierwszej części - mimo wszystko jak kiedyś będę przechodził jeszcze raz tę grę - to Miatą - a potem Mazdą RX-7 :D

B@rtek 12.12.2004 14:08

Sprawdzałem jakie loty ma mój wóż :D

Leciałem wyżej, ale szukałem PrtScr ;)

http://img57.exs.cx/img57/5177/superlot7cu.th.jpg

P.S.
Może pokażecie swoje wyczyny w powietrzu? :D

legion 12.12.2004 14:27

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Sprawdzałem jakie loty ma mój wóż :D

Leciałem wyżej, ale szukałem PrtScr ;)

http://img57.exs.cx/img57/5177/superlot7cu.th.jpg

P.S.
Może pokażecie swoje wyczyny w powietrzu? :D

latania ci sie zachcialo moze dorobia w 3 jakis tunning na to :D

M@X 12.12.2004 16:00

No baaa.... Stock Wings, Chopper Kit i Rocket Engine ;-D

Pagerus 13.12.2004 12:58

Raz też pięknie poleciałem w tym NFSie - ale niestety nie zrobiłem screena - teraz żałuję :P

kodziu 13.12.2004 14:26

Właśnie wywaliłem gre z dysku :(
Nie uwierzycie co się stało :-o
Zrobiłem sobie formata a jacyś bardzo mądrzy ludzie z EA umieścili save'y na dysku C :/ i cała kariera-90% poszła się je_ _ć :bicz:
Już dalej nie gram :P

Turboni 13.12.2004 14:29

przeciez tak samo bylo w jedynce :>

Memphisus 13.12.2004 14:30

Cytat:

Napisany przez kodziu
Właśnie wywaliłem gre z dysku :(
Nie uwierzycie co się stało :-o
Zrobiłem sobie formata a jacyś bardzo mądrzy ludzie z EA umieścili save'y na dysku C :/ i cała kariera-90% poszła się je_ _ć :bicz:
Już dalej nie gram :P

ale dałeś ciała :spoko:
w gry niegdy nie grales, teraz to standard ze umieszczaja save'y w dokumentach danego usera :>

kodziu 13.12.2004 14:47

Cytat:

Napisany przez Memphisus
ale dałeś ciała :spoko:
w gry niegdy nie grales, teraz to standard ze umieszczaja save'y w dokumentach danego usera :>

Wiem że dałem, ale jak mogłem pamiętać żeby to z tamtąd zabrać jeżeli nie grałem w nfs2 przez chyba tydzień :/ Wyleciało mi z głowy, a o całym fakcie przypomniałem sobie dziś w szkole kiedy gadałem o nfs2 :P

:(

PS Mogli to chociaż w moich dokumentach umieścić a nie tak poukrywane na dysku :\

mr_spock 13.12.2004 15:02

he :) zapobiegliwie mam Documents and Settings na d:, robi sie troche syf, foldery sie dubluja itd. ale gra warta swieczki ;)

Pagerus 13.12.2004 22:07

Cytat:

Napisany przez mr_spock
he :) zapobiegliwie mam Documents and Settings na d:, robi sie troche syf, foldery sie dubluja itd. ale gra warta swieczki ;)

Która gra? NFS? :P

MariuszV 13.12.2004 22:12

w jaki sposob przejsc gre zeby mniec 100%?? ja przeszedlem a mam tylko 75%?? skadl wziac reszte wyscigow??

Pagerus 14.12.2004 08:27

Cytat:

Napisany przez MariuszV
w jaki sposob przejsc gre zeby mniec 100%?? ja przeszedlem a mam tylko 75%?? skadl wziac reszte wyscigow??

Jak lookniesz kilka stron wstecz tej dyskusji to się dowiesz :D

mr_spock 14.12.2004 12:03

Cytat:

Napisany przez MariuszV

sa poukrywane na mapie, mozesz sie scigac z tymi innymi "szybkimi wscieklymi" ;)
czesami niektorzy daja sie cos extra w zamian

ale nie wiem czy jest sens szukac innych wyscigow... troche monotonne sie to staje - te same trasy itd

kodziu 14.12.2004 15:14

Cytat:

Napisany przez mr_spock
sa poukrywane na mapie, mozesz sie scigac z tymi innymi "szybkimi wscieklymi" ;)
czesami niektorzy daja sie cos extra w zamian

ale nie wiem czy jest sens szukac innych wyscigow... troche monotonne sie to staje - te same trasy itd

Nie tylko.
W garażu jest mapa miasta i tam są wszystkie wyścigi, to znaczy wszystkie są wypisane ale są podzielone na completed i non? completed czy jakoś tak :D

Predi 14.12.2004 15:22

lol dobrzy jestescie.......... ja wymieklem gdzies przy 38%, znowu to samo, znowu to samo, znowu to samo, znowu to samo........ O! ........ znowu...... juz mialem ochote kogos zabic........

mr_spock 14.12.2004 19:29

Cytat:

Napisany przez kodziu
Nie tylko.
W garażu jest mapa miasta i tam są wszystkie wyścigi, to znaczy wszystkie są wypisane ale są podzielone na completed i non? completed czy jakoś tak :D

No i w zasadzie po pierwszej seri tras na mapie wszystko tam jest complet, ale o dziwo mozna jeszcze raz jechac.
Tylko czy to ma sens?

Powiedzcie mi... ja mam troche wyrywny Enter i mozliwe ze cos przegapilem...
jest jakis filmik czy komiks na koniec?? u mnie zabraklo wyscigow i tyle.

kodziu 14.12.2004 19:58

Cytat:

Napisany przez mr_spock
No i w zasadzie po pierwszej seri tras na mapie wszystko tam jest complet, ale o dziwo mozna jeszcze raz jechac.
Tylko czy to ma sens?

Powiedzcie mi... ja mam troche wyrywny Enter i mozliwe ze cos przegapilem...
jest jakis filmik czy komiks na koniec?? u mnie zabraklo wyscigow i tyle.

Przy przejściu fabuły jakieś gównienko było, ale tylko takie krótkie jak przed większością URL. Kolega mówił, że przy 100% gry też nic sie nie wyświetla oprócz sesemesa :/

Zwalili tą grę .... :bicz:

mr_spock 14.12.2004 21:49

Mysle podobnie.
POzatym bylo troche niedorobek, jak nakladajace sie vinyle (mimo, ze sie nie da - np unique na flagi czy splashe)
Pytanie jakie dzwi chcesz zamontowac a to nie jest zademonstrowane - trzeba klikac w ciemno
tak samo kolorowa para (nos i te sprawy)

M@X 14.12.2004 22:04

mr_spock : jesli chodzi Ci o drzwi otwierane w innych kierunkach niz jest to zameirzone, to podczas ich wyboru u dolu pojawia Ci sie guzik "Open door" i spokojnie sprawdzasz czy otwieraja sie do gory czy do tylu ;-D!

mr_spock 14.12.2004 22:19

Cytat:

Napisany przez M@X.666
mr_spock : jesli chodzi Ci o drzwi otwierane w innych kierunkach niz jest to zameirzone, to podczas ich wyboru u dolu pojawia Ci sie guzik "Open door" i spokojnie sprawdzasz czy otwieraja sie do gory czy do tylu ;-D!

Powiem/napisze tyle: "lol"
nie zaowazylem

;):P

Matievoo 14.12.2004 22:29

Need for speed Undergrand 2 jest z dużym przekonaniem lepsze od NFSU 1 w Need for speed undergrand 2 są spoxs auta które muszimy tuningować i inne dodatki, których nie było w NFSU 1 np.w NFSU2 zrobione są garaże do których musisz jeździć chcąc przejśc (i odblokować nowe trasy i części do swojego samochodu.)Ten NFSU 2 jest o wiele lepszy od tamtego ponieważ,

-można jeździć trase (dowolną ) ,którą my chcemy a nie jeździć po koleji jak w NFSU 1 ,ale i tak był naprawde spoxs.. ^_^

mr_spock 14.12.2004 22:43

dla mnie jest zbytnio w stylu GTA

Pagerus 15.12.2004 08:24

Cytat:

Napisany przez mr_spock
dla mnie jest zbytnio w stylu GTA

Bez przesady - chociaż z drugiej strony - może i nieco tak... :P

47 15.12.2004 19:56

Mam takie pytanok: czy jest możliwe granie na dwóch kompach połączonych w sieć bez dostępu do internetu??
POzdro

Ghost_mode 15.12.2004 20:09

tak, jest opcja lan ... (nie wiem czy funkcjonuje ale jest :] )

Pagerus 16.12.2004 13:22

Cytat:

Napisany przez Ghost_mode
tak, jest opcja lan ... (nie wiem czy funkcjonuje ale jest :] )

Funkcjonuje - bo grałem :D Tylko szkoda, że jedynie na 2 kompy - bo nie da się chyba do tego dorzucić przeciwników komputerowych :(

kodziu 16.12.2004 13:31

Cytat:

Napisany przez MariuszV

W garażu masz world map i tam jest reszta wyścigów. Wybieraj te, które masz zaznaczone jako "no completed":D

Ghost_mode 19.12.2004 19:28

czy komuś udało się grać online w U2 na kopii bezpieczeństwa ?
jeżeli tak to jaki potrzebny jest path i "kark" do tego ?

Pagerus 20.12.2004 08:35

Czy udało się komuś odsłonić Wide Body Kits??? Podobno jest to związane z Outrunami - tylko nie wiem ile ich trzeba przejechać... :(

tengu 20.12.2004 08:36

Z jakieś 9-12 w ostatnim kawałku miasta - ale działają tylko na tej furze którą jeździsz (no i potem w customize)

Pagerus 20.12.2004 08:39

Ale trzeba je wygrać pod rząd??? Czy można po drodze również jakieś przegrać? Bo czasem się pięknie podczas Outrun'a wpakuję w ścianę i mam problem z dogonieniem kolesia...

tengu 20.12.2004 09:13

Liczą się tylko wygrane pod rząd nie trzeba - sam mam czasem z tym problemy :)

Pagerus 20.12.2004 11:39

Cytat:

Napisany przez tengu
Liczą się tylko wygrane pod rząd nie trzeba - sam mam czasem z tym problemy :)

Aha - no to nie jest tak źle :) Ale jeździ się je tylko na tej dolnej ostatniej planszy - czy wszystko jedno na której?

Turboni 20.12.2004 11:41

no ja chyba sobie odpale i poscigam sie po ulicach z przeciwnikami bo juz nie mam co robic :D

Pagerus 20.12.2004 11:43

A czym jeździsz? Dalej tym samym? Ja zrobiłem sobie nowy profil i wziąłem Mazdę MX-5 (Miata) - ale jakoś mi się tak nią nieco dziwnie jeździ :P Chyba za słaby (czytaj: żaden) tunning...

Turboni 20.12.2004 11:46

caly czas lancerem ale mam w garazu jeszcze civica i mustanga :)

tengu 20.12.2004 13:11

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Aha - no to nie jest tak źle :) Ale jeździ się je tylko na tej dolnej ostatniej planszy - czy wszystko jedno na której?

Na tej ostatniej - jest to jeden z Unique'ów wygrywanych w outranach - z obserwacji wynika, że na każdej planszy są trzy i zakładasz je tylko na tych samochodach na których jeździsz - tylko dla nich dochodzą do sklepu - ale głowy sobie za to nie dam uciąć :(

P.S.
Profil z TT - przeszedłem
Profil z Toyotą - na czwartej części miasta wymieniłem na 3000GT - obecnie 6,13 gwiazdki, 4 część miasta przed ostatnim URL :)

mr_spock 20.12.2004 14:03

Niesamowicie sie zdenerwowalem... po wysciguj z jakims gosciem pojawila sie gwiazdka na mapie (niby mial mi cos dac). Jak tam jechalem, to znalazlem uktyty wyscig, zeby go nie zgubic wziolem udzial, a jak skonczylem to juz gwiazdki nie bylo :| yszzz

Pagerus 20.12.2004 14:20

Cytat:

Napisany przez tengu
Na tej ostatniej - jest to jeden z Unique'ów wygrywanych w outranach - z obserwacji wynika, że na każdej planszy są trzy i zakładasz je tylko na tych samochodach na których jeździsz - tylko dla nich dochodzą do sklepu - ale głowy sobie za to nie dam uciąć :(

P.S.
Profil z TT - przeszedłem
Profil z Toyotą - na czwartej części miasta wymieniłem na 3000GT - obecnie 6,13 gwiazdki, 4 część miasta przed ostatnim URL :)

Jak mogłeś zmienić Toyotę? :( Ja nią skończyłem - a teraz jak się uda znaleźć chwilkę czasu to tak jak pierwszą część spróbuję skończyć dwójkę Miatą :)
Co znaczy, że na każdej planszy są trzy???

tengu 21.12.2004 08:13

Tak mi się wydaje że trzy - kurzcze nie pamiętam, nie mam czasu na ten drugi profil a poprzedni skończyłem już dawno Chyba są dwa unique'i body i 1 performance na każdej planszy (ale mogę się mylić) [na pewno trzy były na planszy 1 i 4]. A tak zmieniłem toyotkę (chociaż Toyota ciągle mi służy do driftów, jest po prostu do tego niezastąpiona, ale do reszty mam 3000GT, co moc to moc) - następny profil jak skończę to znowu spróbuję zgarnąć wszystko CIVIC'iem

Pagerus 21.12.2004 09:44

Może moc Toyoty nie jest boska - ale do driftów fakt - jest idealna :) Nie miałem czasu specjalnie grać na wyższych poziomach - może w wakacje się uda :P Ale na tym najniższym poziomie to specjalnie nie odczuwa się różnicy przy wyścigach różnymi samochodami - tylko niektórymi dziwnie się jeździ - tą moją Miatą też nienajlepiej się jeździ jak na razie... a kasy na tuning nie ma :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:01.