![]() |
Ja najbardziej lubię drift, następny w kolejności jest sprint :D
|
Drift rządzi :spoko: (ten nowy downhill wymiata :D) potem w kolejności jest sprint - a na szarym końcu drag - tryb wywołujący najwięcej bluzg na moich ustach :P
|
Ja nie nawidze circuita :(
Nie ze względu na trudnośc ale na NUDE :/ Dragi są fajne jak przeciwnicy mają kiepskie wozy :) Łatwo wtedy wygrać bo jak nie to rzeczywiście są bluzgi jak mnie wyscigną 100 metrów przed metą. Teraz odkryłem lancera i nawet w postawowej wersji wymiata :spoko: |
Cytat:
|
Popsuliście moją ankietę - DRIFT już nie prowadzi :haha:
Polecacie LanEvo? :) No to chyba trzeba będzie sprawdzić jak się sprawdza w praktyce :D |
evo jest super ale inaczej sie nim jezdzi - bedziesz musial sie do niego przyzwyczaic :)
|
Cytat:
|
|
:O Większość lubi sprint :ASD
|
Chłopaki :help:
Miałem 26% przejechane i teraz na mapie nie mam nic :nie: :smutny: Co mam robić? Teraz przegłądam mape i wybieram te wyścigi, których nie przejechałem. Mam przejechać wszystkie, to wtedy coś pomoże? Mój wóz ma rating wizualny 4,97. :help: |
Najpierw przejedź wszystkie wyścigi na mapie (te zaznaczone) a jak nie pomoże to podnieś visual rating.
|
Cytat:
Nie jeżdzą też te wozy z, którymi mozna się ścigać :nie: Teraz jeżdzę wybierając wyścigi wchodząc do garażu i wybierając world map. Ratingu nie moge już podnieść bo nie mam nic więcej odblokowane, jak narazie :nie: P.S. Na mapie mam tylko sklepy :taktak: |
Ilość załączników: 1
Jest jeszcze szansa że nie wykorzystałeś tych syfiastych naklejek na szyby i drzwi. Zrób to aby mieć 5 gwiazdek. :spoko:
O, a tak wygląda teraz moja bryka :P (50% gry) Mam pytanko. Jaki wóz będzie bardziej wymiatał w dragach ?? : Subaru, lancer evo czy może skyline? Bo miata już sobie nie radzi :P |
Już mam 5,01 gwiazdki :taktak:
Ale dalej nic nie ma :nie: :smutny: EDIT: Już jest dobrze :taktak: |
Mi takze najbardziej podoba sie drift, nie raz zdobywam dwukrotnie wiecej punktow niz drugi koles z wyscigu ;) Jezdze Suprą :]
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam pytanie: 100 % odkrytych części a opcja "wide" czy jakoś tak nie odkryta. U kolegi który przeszedł już gre tez tego nie ma :/ Co trzeba zrobić? |
a to mój wózek:
http://img57.exs.cx/img57/8936/nfsu2001.jpg całkiem spoko się go prowadzi. ps. jak zrobić screena wozu z otwartymi drzwiami (mam podnoszone do góry i chciałbym się pochwalić :P ) |
Ilość załączników: 4
Oto moja ukochana Toyota Celica (naped na przod r000x!). Procent ukonczenia gry : 78%, Parts Unlocked : 100%, Reputation : 10,0 :D.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Sorki, że post pod postem - ale chcę się pochwalić moimi autkami :D Co do podnoszonych drzwi to pewnie każdy co ma 10 gwiazdek na Rating to ma takie właśnie drzwi :) Ja pomału zbliżam się do finiszu gry - bo okazuje się, że nie trzeba mieć 100% przejścia aby skończyć "wątek fabularny" :(
|
znalazłem na forum pclaba coś takiego:
Gdy przejedziecie wszystkie trasy z mapy (tej pod litera M) wejdzcie do garazu i tam jest mapa, na ktorej bedziecie mogli przejechac pozostale trasy, za ktore nie dostaniecie pieniedzy! Ale tak nie musi byc! Wystarczy ze w kazdym z tych dodatkowych rajdow przegracie za pierwszym razem i dacie "restart", a po wygraniu podczas drugiego przejazdu otrzymacie wynagrodzenie! co wy na to :D |
dziala - slasnie sprawdzilem :)
przegrywam pierwszy wyscig potem restert i wygrywam i jest kasiorka:) ale co sie okazalo mam jeszcze troche wyscigow do przejechania teraz mam zaliczonych juz 170 :) |
Cytat:
Tak zrozumialem z jego wypowiedzi :P |
Jeżeli chodzi o ankietę to najbardziej w grze przypasił mi Drift, po prostu jazda na maxa bez trzymanki, do tego w stylu na pijaka:) To to co polacy lubią najbardziej huehue...:D
|
Pytanie kontrolne :D
Jak mozna sprawdfzic swoj proces zaawansowania albo ile przejechalismy my tras??? Chodzi mi o jakies statystyki :) |
Cytat:
|
drift to największy shit w tej grze.
nienawidzę tego badziewia... |
Cytat:
|
jeszcze 20% do konca :)
|
woitas : zgadzam sie. W jedynce byl duzo lepszy, ten jest zbyt banalny...
|
Ja przed chwilką skończyłem NFSa - to znaczy historię opowiedzianą w grze - przy wyniku ok. 65% :) Teraz tylko zostały do przejechania pozostałe wyścigi - których całkiem sporo jeszcze przede mną :P
|
Cytat:
|
takie pytanko :)
kupilem auto, troche w nie wladowalem. teraz kupilem nowe i czy jest jakis sposob na pozbycie sie sterego i wziecie kasy? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no kasy nie oddadza :(
a ja juz mam 90% coraz blizej konca :) |
Cytat:
|
cos mi sie zdaje ze bedzie okolo 235 - 240 :)
zobacze moze dzisiaj przejade do konca wszystkie :) to bedzie wiadomo |
Cytat:
A co z tym wszystkimi tuningowymi *******ami, tez sie ich przekladac nie da do innego auta. Ciekawe co bedzie, jak sie skoncza sloty na auta :) |
wtedy przujedzie ktos z polski i ukradnie ^_^ dzieki temu bedziesz mial wiecej miejsca ^_^
|
Cytat:
|
no i koniec :D
|
A więć jest 222 wyścigi czyli dokładnie dwa razy więcej niż w części pierwszej.
|
Czyli jednak całkiem sporo:) Ja dałem sobie jednak spokój na jakimś 75% po przejściu gry, aż tak zawzięty nie byłem :D
|
Cytat:
a 222 to wygranych przezemnie |
Cytat:
|
Dzisiaj skonczylem, teraz jescze te pochowane nieoznaczone na mapie... Mam 87% ;-D
|
Cytat:
Jest na to sposob, kiedy nie prowadzisz, przed meta restartujesz wyscig ;p |
Cytat:
bo to nie na tym polega - przegralem tylko na 2 dragach pare razy bo mialem slabsza fure zanim ja pozadnie podkrecilem. |
Cytat:
Nie jestem pewny ale chyba się mylisz :) Jeżeli przystąpisz do wyścigu i zrezygnujesz z niego to powracasz na mape a ten wyścig dodaje się do tych do których przystąpiłeś ale go nie wygrałeś. I tak jeżeli sprubujesz go jednak wygrać za drugim razem dopiero go przechodzisz i tak jakby zaliczasz i jest on liczony jako win. Bo races entered można chyba mieć bardzo dużo :> Troche niejasno ale nie wiedziałem jak napisać :/ Mam nadzieje że ktoś to zrozumiał :P |
no moze ale i tak widac ze jest troche tych wyscigow :)
|
Cytat:
|
nfsu2
witam all czy ma ktoś spolszczenie do need for speed underground 2 bardzo by mi się przydało (nigdzi nie mogę go znaleźć) a może macie jakiś poradnik. powiedzcie jak coś macie proszę
|
Cytat:
|
Cytat:
wystarczy opcja szukaj i do niego dopisac sie |
Ja wczoraj niestety odinstalowałem NFSU2 :( Nie mam czasu teraz w to grać - a po drugie miejsce na dysku było mi potrzebne... Ale gra wymiata - tak jak moja Miata :P
Chociaż ten tekst bardziej by pasował do pierwszej części - mimo wszystko jak kiedyś będę przechodził jeszcze raz tę grę - to Miatą - a potem Mazdą RX-7 :D |
Sprawdzałem jakie loty ma mój wóż :D
Leciałem wyżej, ale szukałem PrtScr ;) http://img57.exs.cx/img57/5177/superlot7cu.th.jpg P.S. Może pokażecie swoje wyczyny w powietrzu? :D |
Cytat:
|
No baaa.... Stock Wings, Chopper Kit i Rocket Engine ;-D
|
Raz też pięknie poleciałem w tym NFSie - ale niestety nie zrobiłem screena - teraz żałuję :P
|
Właśnie wywaliłem gre z dysku :(
Nie uwierzycie co się stało :-o Zrobiłem sobie formata a jacyś bardzo mądrzy ludzie z EA umieścili save'y na dysku C :/ i cała kariera-90% poszła się je_ _ć :bicz: Już dalej nie gram :P |
przeciez tak samo bylo w jedynce :>
|
Cytat:
w gry niegdy nie grales, teraz to standard ze umieszczaja save'y w dokumentach danego usera :> |
Cytat:
:( PS Mogli to chociaż w moich dokumentach umieścić a nie tak poukrywane na dysku :\ |
he :) zapobiegliwie mam Documents and Settings na d:, robi sie troche syf, foldery sie dubluja itd. ale gra warta swieczki ;)
|
Cytat:
|
w jaki sposob przejsc gre zeby mniec 100%?? ja przeszedlem a mam tylko 75%?? skadl wziac reszte wyscigow??
|
Cytat:
|
Cytat:
czesami niektorzy daja sie cos extra w zamian ale nie wiem czy jest sens szukac innych wyscigow... troche monotonne sie to staje - te same trasy itd |
Cytat:
W garażu jest mapa miasta i tam są wszystkie wyścigi, to znaczy wszystkie są wypisane ale są podzielone na completed i non? completed czy jakoś tak :D |
lol dobrzy jestescie.......... ja wymieklem gdzies przy 38%, znowu to samo, znowu to samo, znowu to samo, znowu to samo........ O! ........ znowu...... juz mialem ochote kogos zabic........
|
Cytat:
Tylko czy to ma sens? Powiedzcie mi... ja mam troche wyrywny Enter i mozliwe ze cos przegapilem... jest jakis filmik czy komiks na koniec?? u mnie zabraklo wyscigow i tyle. |
Cytat:
Zwalili tą grę .... :bicz: |
Mysle podobnie.
POzatym bylo troche niedorobek, jak nakladajace sie vinyle (mimo, ze sie nie da - np unique na flagi czy splashe) Pytanie jakie dzwi chcesz zamontowac a to nie jest zademonstrowane - trzeba klikac w ciemno tak samo kolorowa para (nos i te sprawy) |
mr_spock : jesli chodzi Ci o drzwi otwierane w innych kierunkach niz jest to zameirzone, to podczas ich wyboru u dolu pojawia Ci sie guzik "Open door" i spokojnie sprawdzasz czy otwieraja sie do gory czy do tylu ;-D!
|
Cytat:
nie zaowazylem ;):P |
Need for speed Undergrand 2 jest z dużym przekonaniem lepsze od NFSU 1 w Need for speed undergrand 2 są spoxs auta które muszimy tuningować i inne dodatki, których nie było w NFSU 1 np.w NFSU2 zrobione są garaże do których musisz jeździć chcąc przejśc (i odblokować nowe trasy i części do swojego samochodu.)Ten NFSU 2 jest o wiele lepszy od tamtego ponieważ,
-można jeździć trase (dowolną ) ,którą my chcemy a nie jeździć po koleji jak w NFSU 1 ,ale i tak był naprawde spoxs.. ^_^ |
dla mnie jest zbytnio w stylu GTA
|
Cytat:
|
Mam takie pytanok: czy jest możliwe granie na dwóch kompach połączonych w sieć bez dostępu do internetu??
POzdro |
tak, jest opcja lan ... (nie wiem czy funkcjonuje ale jest :] )
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czy komuś udało się grać online w U2 na kopii bezpieczeństwa ?
jeżeli tak to jaki potrzebny jest path i "kark" do tego ? |
Czy udało się komuś odsłonić Wide Body Kits??? Podobno jest to związane z Outrunami - tylko nie wiem ile ich trzeba przejechać... :(
|
Z jakieś 9-12 w ostatnim kawałku miasta - ale działają tylko na tej furze którą jeździsz (no i potem w customize)
|
Ale trzeba je wygrać pod rząd??? Czy można po drodze również jakieś przegrać? Bo czasem się pięknie podczas Outrun'a wpakuję w ścianę i mam problem z dogonieniem kolesia...
|
Liczą się tylko wygrane pod rząd nie trzeba - sam mam czasem z tym problemy :)
|
Cytat:
|
no ja chyba sobie odpale i poscigam sie po ulicach z przeciwnikami bo juz nie mam co robic :D
|
A czym jeździsz? Dalej tym samym? Ja zrobiłem sobie nowy profil i wziąłem Mazdę MX-5 (Miata) - ale jakoś mi się tak nią nieco dziwnie jeździ :P Chyba za słaby (czytaj: żaden) tunning...
|
caly czas lancerem ale mam w garazu jeszcze civica i mustanga :)
|
Cytat:
Na tej ostatniej - jest to jeden z Unique'ów wygrywanych w outranach - z obserwacji wynika, że na każdej planszy są trzy i zakładasz je tylko na tych samochodach na których jeździsz - tylko dla nich dochodzą do sklepu - ale głowy sobie za to nie dam uciąć :( P.S. Profil z TT - przeszedłem Profil z Toyotą - na czwartej części miasta wymieniłem na 3000GT - obecnie 6,13 gwiazdki, 4 część miasta przed ostatnim URL :) |
Niesamowicie sie zdenerwowalem... po wysciguj z jakims gosciem pojawila sie gwiazdka na mapie (niby mial mi cos dac). Jak tam jechalem, to znalazlem uktyty wyscig, zeby go nie zgubic wziolem udzial, a jak skonczylem to juz gwiazdki nie bylo :| yszzz
|
Cytat:
Co znaczy, że na każdej planszy są trzy??? |
Tak mi się wydaje że trzy - kurzcze nie pamiętam, nie mam czasu na ten drugi profil a poprzedni skończyłem już dawno Chyba są dwa unique'i body i 1 performance na każdej planszy (ale mogę się mylić) [na pewno trzy były na planszy 1 i 4]. A tak zmieniłem toyotkę (chociaż Toyota ciągle mi służy do driftów, jest po prostu do tego niezastąpiona, ale do reszty mam 3000GT, co moc to moc) - następny profil jak skończę to znowu spróbuję zgarnąć wszystko CIVIC'iem
|
Może moc Toyoty nie jest boska - ale do driftów fakt - jest idealna :) Nie miałem czasu specjalnie grać na wyższych poziomach - może w wakacje się uda :P Ale na tym najniższym poziomie to specjalnie nie odczuwa się różnicy przy wyścigach różnymi samochodami - tylko niektórymi dziwnie się jeździ - tą moją Miatą też nienajlepiej się jeździ jak na razie... a kasy na tuning nie ma :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:01. |