![]() |
hymmm... to ja mam hiper lajtowo....
Poniedzialek 11-17 Wtorek 17-19 sroda 11-15 lub co 2 tydzien 11-13 czwartek 9-13 piatek wolne ;) Jeszcze gdzies mi dojda 2h z angola ale nie wiem gdzie :/ Wiec generalnie chyba nie jest tak zle - pierwsza sesja = 2 egzaminy+3 zaliczenia... ;) |
nie ma to jak prywatna uczelnia - 6-8h dzieninie czasami zdzarzy sie 10 ale co najważniesze nie ma zadnych okienek. Zadznych zbędnych przedmitów, tylko to co jest potrzebne. Wykładowcy szanuj± Twoj i swój czas no i oczywi¶cie studenta, z wyj±tkiem jednej pani profesor od algorytmów ( na 120 osób na roku, 70 jest na li¶cie z warunkiem z tego przedmiotu, niektórzy jeszcze nie złożyli podania).
Jednak sprawiedliwo¶c istnieje krótko po zaliczeniu kochana pani profesor miała mały wypadek ;) - przeżyła w każdym b±dz (na) razie ;). POzdro |
@andrzejj9 - no jeszcze to może jako¶ ujdzie (zobaczę po pierwszym tygodniu...) bo we wtorek mam przed ostatnim wykładem jeszcze 2h okna :/ a w czwartek od 10:00-20:00 non stop (ale na innej scieżce chłopaki maj± 8:00-20:00 - to dopiero coool)
|
Czy na waszych uczelniach jest darmowy net przez Wlan albo BT ?
Jutro się przekonam czy jest u mnie. Jak jest to fajnie bo bede miał nonstop necik w moim pda :D tak ze bede miał co robić w trakcie nudnych wykładów :D:D |
:spoko:
Studia - najlepsze lata życia... Pod warunkiem, że się je przeżyje ;) |
Ja mialem kiedys takie piatek gdzie mialem od 8.30 do 19.30 jakies zaliczenia:
od 8.30 do 12.00 zaliczalem program zaliczeniowy z programowania (oddawanie i 'obrona' programu) - cala grupa (wlasciwie to polowa zdazyla :) ) od 12.30 do 16.30 egzamin z algebry od 18.00 do 19.30 kolokwium poprawkowe z analizy Jak wrocilem do domu to bylem w stanie smierci klinicznej :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja dopiero 9 pazdziernika rozpoczne zaoczne studia na U¦ (Organizacja produkcji filmowej i TV). Pozdro dla studentow (i studentek!) ;-D
|
Cytat:
Ja zaczołem rok juz 15 wrzesnia ale w Peru byłem, i mam usprawiedliwienie. Na dzien dobry nie zaliczyłem juz dwóch wejsciówke z bilogii i tam pare rzeczy jeszcze zamieszałem. Nie ma co narzekac studia s± dobrowolne mozna zrezygnowac. A ja na te studnia czekalem prawie 3 lata więc chciałem chceę czyli mogę |
heh, a ja dzi¶ pierwszego dnia wybrałem się do prodziekana mojego wydziału aby się dowiedzieć czy zostało rozpatrzone moje podanie o zmianę ¶cieżki...
...no i sie dowiedziałem, że jeszcze nie.... no comment Kazał mi i¶ć na zajęcia na ¶cieżkę o któr± prosiłem w podaniu (ale burdel :/) i to na studiach dziennych tak sie dzieje... a tac poza tym to we wtorek mam do 19:00 a w czwartek do 20:00... czy im już się naprawdę powaliło w tych głowach? gdzie tu dzień? skoro wychodzę gdy jest ciemno i wracam kiedy już jest ciemno? a może to dlatego nazywaj± się studia dzienne, bo się zarywa w budzie cały dzionek, hehe pozdro for all |
Cytat:
Na szczescie tylko poniedzialek mam taki hardcorowy, w reszte dni koncze o wiele wczesniej, a w piatek mam tylko jeden wyklad i cwiczenia ;), bo zdalem dzisiaj egzamin kompetencyjny z informy i jestem z niej zwolniony do konca semstru :). Mialem dzisiaj od 17 do 20 3godzinny wyklad z psychologii, w polowie myslalem ze zasne ;). Kierunek studiow - filologia angielska, az sie boje, bo czasem sie czuje jak wsrod samych native speakerow ;). |
rowniez zycze powodzenia i polamania pior na egzaminach...
ja tez od wrzesnia - 2kl LO ;) |
Kurcze, czy jestem jedyn± osob±, która miała dzisiaj normalne zajęcia? Poszedłem na uczelnię na 9 i miałem pięć kolejnych wykładów do 19. Fakt, że ten ostatni był troche krótszy, ale z kolei przed ostatni był tak nudny, że wszystkiego mi się odechciało.
Witajcie z powrotem na studiach! ;) |
Cytat:
A dzisiaj bylo troche lajtowo :) Wykladzik z obiektowego - potem okienko (poszedlem sobie na dodatkowe cwiczenia z obiektowego) i WF ktorego zostalem pozbawiony z powodu braku obuwia (qrwa czy nie da sie grac w pingponga bez zmiany obuwia !!!). Takze dzisiaj lajcik, jutro studia wieczorowa pora, a pojutrze sajgon - ASD i oficjalne cwiczenia z labami z obiektowego :blee: Czwartek zrobilem sobie wolny, piatek znowu lajty (mam nadzieje). Jak dobrze byc na drugim roku bez warunkow :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:04. |