![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
karpiarz:)
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Dzięki wszystkim
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
User nad userami :)
Data rejestracji: 09.01.2004
![]() |
Cytat:
To ciekawe co zrobisz gdy bedziesz chcial zrobic 8GB ISO powiedzmy filmu DVD (a czemu nie? )??Na FAT32 mozna zapisac pliki wielkosci do 4GB... na NTFS jest ograniczenie do 16TB... co powinno wystarczyc na kilka(nascie) latek )Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czemu ludziska ciagle w tym facie siedza? rozumie jak sie ma win98, ale na rodzinie nt?
ntfs: brak ograniczenia wielkosci plikow, wieksze bezpieczenstwo danych, brak ograniczenia wielkosci partycji do 8GB (na fat32 tez mozna to obejsc, ale kosztem pojemnosci partycji), mozliwosc ustawiania quot (malo komu przydatne w domu, ale moze...), i wbrew obiegowej opini da sie kozystac z ych partycji bez odpalonego windowsa (dos+odpowiednie stery, linux odpalony z plyty, windowspe odpalony z plyty) |
|
|
|
|
|
#19 |
|
User nad userami :)
Data rejestracji: 09.01.2004
![]() |
Dobrze powiedziane...
![]() Ja zastosowalem inne rozwiazanie... mam system (10GB) i jedna partycje (50GB) na FAT32 bo szybszy i trzecia partycje (50GB) na NTFS bo nie ma ograniczenia w wielkosci pliku Pozdrawiam Majkel
|
|
|
#20 | |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Na na Win XP[Dobrze ze wogole dziana - komp wolny], mam wszystkie portycje na Fat32 bo dziala "troszke" szybciej[przynajmniej u mnie] od Ntfs[mialem tez kiedys ten system plikow].......
......A tak apropo to nie mam pliku wiekszego od 4Gb, choc musze przyznac ze udostepnianie plikow/ktalogow bardzo by mi sie przydalo......... |
|
|
|
![]() |
|
|