![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#76 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() To nie nowość. |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#77 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#78 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ślubów też udzielają? |
|
![]() |
![]() |
#79 | |
Smakosz... Heinekena!
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#80 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Rycho ty jestes ze Szczecina wiec masz rzut beretem do Memo, mozesz dla Loczka podjechac i zapytac sie co go stresuje wobec poczty i jego przesylki? ![]()
![]() |
#81 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Cześć ... opowieści o niechcianej paczce.
Na ogół nie piszę o swoich sprawach publicznie, jednak to co się dzieje dotyczy wielu z Nas. Więc zaczynamy... Zadzwoniłem wczoraj wieczorem do Pana Karola. Chciałem w końcu się dowiedzieć czy jest szansa na to, że paczka adresowana do niego w końcu znajdzie adresata. Zapewnił mnie, że paczkę odebrał. Ale wymknęło mu się z ust "Nawet gdyby paczka do Ciebie wróciła..." W tym momencie przerwałem. Spytałem się czy oby na pewno odebrał tą paczkę ?! Po raz drugi zapewnił mnie, że odebrał ! Zaraz była nagła zmiana tematu. Bo to Poczta, bo to szczeciński oddział poczty, a to nie widział awiza... itd. Pan Karol wytłumaczył mi o co chodziło z Siwym. Cytuje: "Ja go chciałem po prostu sprawdzić". Potem były inne tamaty. Próby ataku na moją osobę, tendencyjne pytania... Jeszcze trochę i wyszłoby, że to ja jestem winny razem z cała Pocztą Polską. W miedzyczasie postraszył mnie, że mógłby zrobić tak, że odebrałby paczkę w ostatni dzień... Na tym rozmowa się zakończyła. Wstałem rano, zjadłem sobie śniadanko i... Wykręcam numer do zaprzyjaźnionej Pani naczelnik z oddziału nr. "Szczecin 27". Przedstawiam się, mówię krótko o co chodzi, a Pani mówi "chyba ma Pan problem" - paczka jest dalej u nas ! Panie Karolu Adamie Kępiński wiem, że Pan to czyta ! Już mi nie zależy na tej paczce ! Niech ona do mnie wróci ! |
![]() |
![]() |
#82 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#83 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
A może on na poczcie pracuje w jakimś oddziale, który mają zamknąć i sobie sam pracę nakręca, tak jak pamiętny strażak który podpalał lasy aby mieć co gasić
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Pamietam bardzo dobrze wpadles kiedys ni z tego ni z owego, to byl okres jak memo wrocil po raz kolejny i zachowywal sie w miare normalnie (jak na siebie), a Ty nagle zaczales mu wywlekac jakies stare sprawy (w ktorych robil z siebie durnia, ale nie oszukiwal materialnie) w oddzielnie zalozonym temacie. Takze nie rob z siebie teraz obroncy ucisnionych, bo tamten temat byl po prostu dennym obrazaniem memo i nie sluzyl napewno temu co ten temat w ktorym mamy jasno, rzeczowo przedstawiona realna sytuacje. Jezeli chodzi o obrone memorando, to nie mam zamiaru go bronic, tylko glupota nie moze byc narzedziem do walki z glupota. Ja uwazam ze po takiej akcji (ktora jak widac sie powtorzyla) memo powinien bezwarunkowo i bezwzglednie poleciec. Sposob jest. |
|
![]() |
![]() |
#85 |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
dziwie sie, ze mu ufaliscie. jego wypowiedzi i zachowanie byly delikatnie mowiac dziwne.
jak kogos oszukal to zgloscie to na policje, a nie pytlujecie. |
![]() |
![]() |
#86 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
i tu sie z toba nie zgodze bo temat byl o tym jak mozna ufac czlowiekowi ktory walki na allegro zrobil bo wtedy jakos chcial chyba cos kupic lub sprzedac
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
#87 | |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() Wracajac do tematu glownego: Dajmy memciowi okreslony czas, np 7 dni, aby wszystko "wyjasnil", uregulowal, a jesli nie to dac mu ![]() EDIT: Niech jakis mod zmieni nazwe tematu na nazwe bardziej odzwierciedlajaca sytuacje. Ostatnio zmieniany przez epol : 28.10.2005 o godz. 19:08 |
|
![]() |
![]() |
#88 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=55968 |
|
![]() |
![]() |
#89 | |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
w listopadzie wybieramy sie w dziewieciu busem do szczecina na przysiege, wiec na 100% nie omieszkam tego palanta odwiedzic, mam nadzieje ze ma blisko na pogtowie ![]() ps. @Loczek daj mi na PW jakiws namiary na GG lub skapa do Ciebie Ostatnio zmieniany przez siwy_mw : 28.10.2005 o godz. 20:03 |
|
![]() |
![]() |
#90 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
|
|