![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#106 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Coś czuję, że siwy się z rychem dogadają na wspólne polowanie...
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#107 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ja do memcia nic nie mam. No chyba, że mam się obrażać za "dziadka" kiedyś na PW. Ale nie obrażam się. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#108 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Walna Ochrona Wachocka ?? |
|
![]() |
![]() |
#110 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#111 |
Gość
Data rejestracji: 12.12.2002
![]() |
Memorando postanowil dzisiaj odwiedzic forum i przy okazji odplacil sie negatywem za negatywa, hehe.
http://img313.imageshack.us/img313/8029/memo8jq.png |
![]() |
![]() |
#112 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
1. groźby karalne siwy mw jak chcesz pojade do prokuratury kolego milo cię potraktuja do 2 lat wiezienie
2, paczke odebralem kolegi loczka jak i 95 % prZesylek wysylanych z forum 3. jedna paczka nieodebrana to siwego mw 4, zamowilem dnia 10.10.2005 plyty dvd w wiekszej ilosci niestety przez 7 dni proline niewysylal dlatego zadZwonilem niestety dopiero wyslali w tamtym tygodniu niech kolega oktawian da numer konta.Uprawiacia chamówe wszyscy zamiast poczekac 14 dni tyle ile paczka może leżeć na poczcie naciskacie, jęczycie a mam zasady jak ktoś jest nachalem to czeka takie mam zasady. po za tym lepiej uważajcie co piszecie bezpodstawne obelgi mogą zaowocować moją ripostą. Drzecie się o loczka paczka odebrana, i w czym problem, jakiś facet wysylal mi pamieci z forum odebralem jestem wirygodnym kupcem jak chcecie to dam wam historie moich zakupow z komputronika, faktur stos z proline, To ze musze zapierdalac po 20 godzin na dobe aby wsZystko wyprostowac nieoznacza ze mam w dupie wielu ludzi. Ksorki ale po prostu niemam czasu na nic wysle te karty jak znajde czas, pojutrze bede na poczcie i wysle, mzam do odebrania stos poleconych, niedość że nieuszanowaliscie zasad, to jeszcze bezpodstawnie obrażacie mnie na podstawie 2 przypadkow, z tego jeden owszem wynikl z mojej winy bo mialem przeprowadzke i nieodebralem plyty od siwego, moj blad jak chce moge dac mu za wysylke te 20 zeta na konto, ale czasem lepiej jest wyluzowac poczekac ustawowe 14 dni zanim sie wyda werdykt po za tym nikt niezna sprawy dlaczego na allegro zrobilem blad a oceaniacie owszem odpokutuje za to jak prawdziwy facet ale to nieoznacza ze macie prawo oceniac czlowieka tylko na podstawie jakichs miernych przeslanek niezrobilem loczka w konia siwemu moge dac przelew za wysylke wystarczy tylko napisac na pw ale widze ze na tym forum lubujecie sie w burdach dzisiaj napisalem do macgyvera o bana prosbe mam dosyc waszych *****izmow i kasliwych uwag zachowujecie sie jak wsciekle psy tylko potrficie rzucac we mnie kamieniami a sami niewidzicie swojego *****izmu, ize nazywam zona bo 12 bedzie moja zona, to dla niej zrobilem na allegro wala wtedy albowiem prawo polskie osoby ktora zneca sie nad corka i jej matka nie zamknie dopiuerdla dopoki ta nie zabije albo nieuszkodzi, nieznaliscie sytuacji owszem mam siostre prawniczke ale ona dalej olewa mnie i nie chce pomoc tescia z iza podalem do prokuratury po 16 miesiacach uzerania sie szukania dla niego jakiejs drogi wyjscia niestety odcierpie swoje oddam ludziom co do grosza bo mam zasady niestety wtedy w grudniu byla inna sytuacja tesc alkoholika itp itp, niemozna oceniac czlowieka z miejsca trzeba tylko wyluzowac otrzezwiec zapomniec o przeszlosci. niewybiera sie tescia to rzecz nabyta niestety... i postarajcie sie raz patrzec na to wszystko inaczej wiem jak was w****iac ale nie robie tego staram sie bynajmniej to ze z braku kompa i czasu wynikla ta sytuacja to przepraszam. paczka jest na 10000 % odebrana. niewysypiam sie od pol roku bo musze wszystko poukladac aby zaczac zyc bez przeszlosci i bez problemow. dopietro po 16 miesiacach sluchania grozb karalnyvh rzucania sie na mnie zlozylem z iza sprawe w prokuraturze na tescia w koncu ja tez jestem faetem i niemoge kazac izie patrZec zle na ojca ona sama musiala do ytego dojrzec najlatwiej jest ukamieniowac nieznajac sytuacji przyznaje przegiaem ale glownie z braku czasu napietego harmongramu zycia problemow rodzinnych itp itp itp itp
Dotyk idący daleko poza definicję słowa instynkt...Julio Cortazar Ostatnio zmieniany przez memorando : 03.11.2005 o godz. 01:02 |
![]() |
![]() |
#113 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]() |
#114 |
![]() ![]() |
Jakoś twoje tłumaczenie do mnie nie trafia
![]() A jeśli nie masz czasu to odpuść sobie "interesy" i nie wkurzaj ludzi |
![]() |
![]() |
#115 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
memcio wiesz - nie o to chodzi
- wchodze na forum i pisze ze ni bedzie mnie tydzien, dwa, trzy miesiac, dwa i jest po sprawie - jesli nie odebrales paczki to nie mow ze ja odebrales bo jest to conajmniej nie na miejscu - napisales mi na pw ze karte wyslales a wystarczylo napisac ze wysle w ciagu x dni i po klopocie - nie wnikam w twoje prywatne sprawy bo tylko twoje sprawy i mnie i reszte forumowiczow powinny za przeproszeniem gowno interesowac bo co prywatne to prywatne wkoncu - nie mow ze chcesz bana tylko mow co robisz zeby nie bylo ze oszukujesz, klamiesz, mataczysz czy jak to ktos chce nazwac i wszyscy beda zadowoleni tyle z mojej strony ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#116 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() powiem szczerze, że nawet nie zamierzam tego czytać. chłopie, nie wiem czy wiesz, ale istnieje coś takiego jak znaki interpunkcyjne. |
|
![]() |
![]() |
#117 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
@memorando - kogo to obchodzi? nie dajesz rady to nie obiecuj i nie kłam. |
|
![]() |
![]() |
#118 |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
dla mnie i tak jestes zlodziejem oszustem i kanalia, i recze ze spotkamy sie napewno.
|
![]() |
![]() |
#119 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
A to ciekawe... no nic podam ten nr konta...zobaczymy
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#120 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]() |
|
|