Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.11.2005, 17:57   #1
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski
8. "To ze musze zapierdalac po 20 godzin na dobe aby wsZystko wyprostowac " To przykre, że zrobiłeś sobie takie bagno i nie potrafisz sobie zorganizować pracy/życia. Ale co to kogo obchodzi (poza świętą Teresą)??
... w tym sęk , że i św. Teresy nic to nie obchodzi
Stary 03.11.2005, 01:13   #2
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
memcio wiesz - nie o to chodzi
- wchodze na forum i pisze ze ni bedzie mnie tydzien, dwa, trzy miesiac, dwa i jest po sprawie
- jesli nie odebrales paczki to nie mow ze ja odebrales bo jest to conajmniej nie na miejscu
- napisales mi na pw ze karte wyslales a wystarczylo napisac ze wysle w ciagu x dni i po klopocie
- nie wnikam w twoje prywatne sprawy bo tylko twoje sprawy i mnie i reszte forumowiczow powinny za przeproszeniem gowno interesowac bo co prywatne to prywatne wkoncu
- nie mow ze chcesz bana tylko mow co robisz zeby nie bylo ze oszukujesz, klamiesz, mataczysz czy jak to ktos chce nazwac i wszyscy beda zadowoleni
tyle z mojej strony
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline  
Stary 03.11.2005, 07:24   #3
siwy_mw
dzien sadu juz blisko

Data rejestracji: 05.11.2002
siwy_mw zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
dla mnie i tak jestes zlodziejem oszustem i kanalia, i recze ze spotkamy sie napewno.
Stary 03.11.2005, 08:52   #4
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez siwy_mw
dla mnie i tak jestes zlodziejem oszustem i kanalia, i recze ze spotkamy sie napewno.
i tu jest objaw twej glupoty, napisalem jasno, ze mialem przeprowadzke, nie dosc ze wyciagam reke, na zgode, proponuje zwrot, kosztow wysylki, i jeszcze p;rzeprasxzam za sytuacje, to jesze dalej sie perzysz, masz pecha, niespotkamy sie. paczka loczka jest odebrana, plextor byl zakupiony we wrzesniu, wyglad stickera jak w oemie benqa, chipset ali. z laski swojej zastanow sie co piszesz...
Stary 03.11.2005, 08:31   #5
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Data rejestracji: 16.10.2004
Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
A to ciekawe... no nic podam ten nr konta...zobaczymy

"One World, One Web, One Program" Microsoft slogan
"Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitle
r
Oktawian89 jest offline  
Stary 03.11.2005, 08:53   #6
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Oktawian_15
A to ciekawe... no nic podam ten nr konta...zobaczymy
a pewnie, i niech da siwy, jeszcze zrzuty dam z banku aby pograzyc pieniaczy.
Stary 03.11.2005, 13:22   #7
siwy_mw
dzien sadu juz blisko

Data rejestracji: 05.11.2002
siwy_mw zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
a pewnie, i niech da siwy, jeszcze zrzuty dam z banku aby pograzyc pieniaczy.
konto moje masz od dawna, jak bedziesz chcial to wplacisz, wisi mi to.
ja jednak wole gotowke niz przelew
Stary 03.11.2005, 12:27   #8
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
ty nikogo nie pograzysz pokazujac skany - pokazesz tylko ze nie klamales
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline  
Stary 03.11.2005, 14:59   #9
-Kowalik-
Guru

Data rejestracji: 31.08.2003
-Kowalik- niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Heh...
Zawzse twierdziłem ze ten koles jest mało dojrzały umysłowo. Nigdy nic nie rozumiałem z jego wypowiedzi na tym forum. Człowiek z problemami umysłowymi i tyle. Tak twierdziłem, twierdzę i BĘDĘ twierdził. Ja bym mu już dawno bana wsadził. Zwłaszcza za podpis pod avatarem. Cieć i tyle...

PS. Wali mnie memorando czy dostanę od Ciebie negatywa. I tak to nic nie będzie znaczyło.

Ostatnio zmieniany przez -Kowalik- : 03.11.2005 o godz. 15:10
-Kowalik- jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: