![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 05.05.2003
![]() |
Ja mam Gigabyte R9000PRO II 128MB i jest cudnie
W grach chodzi dobrze <a gram zawsze w 1024/768>, a jakosc na TV jest wspaniala Znam wiele osob z ATI i nie ma wiekszych problemow. Powiedzmy sobie wprost - nie sa one idealne!! ale naprawde dobre i warto. Kolega np ma juz dluuuzszy czas R8500 Gigabytea i niedawno ulamala sie lopatka w wentylatorze - przykleil i dziala dalej bez problemow - ogolnie - te modele, ktore ja trafilem - cichutkie i dobrze wykonane <a byly to karty tak Gigabytea jak i Herculesa, Saphhire, HIS> uczciwie polecam ATI. Na koniec tylko powiem, ze znam pare osob, ktore mialy problemy z wyjsciami TV na kartach NVidii...
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Przy okazji tematu radeona czy bawił się ktoś programem Riva Tuner? Tu cytat:
"Riva Tuner to bardzo dobry program do konfiguracji kart z procesorami nVidii, a od pewnego czasu również jedno z niewielu narzędzi pozwalające programowo zmienić Radeona 9500/9500 Pro, w kartę o parametrach Radeona 9700." Gadałem z jednym kolesiem że tak przerobiony radek nieźle wymiata. Dla przykładu 9500 w 3dmark2003 wyciaga 2300 punktów to po przerobiuniu osiąga 4000 punktów ! stronka programu: http://download.guru3d.com/rivatuner/
|
|
|
|
#18 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
W końcu MAM!! Wziąłem radek 9100 64MB 128 bit, jakość obrazu jak zwykle super i to zarówno na monitorze jak i na tv!! Ale tym razem równierz jakość wykonania karty jest niezła, polecam wszystkim!!
|
|
|
|
![]() |
|
|