![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
NWN poradnik
Czy mógłby mi ktoś przesłać poradnik do NWN:shadows of udertide oraz NWN:hords of underdark?? Szukam tego poniwaz chciałbym wykonąc wszystkie zadnia i zdobyc jak najwiecej doświadczenia.
Nigdzie nie mogę tego znalezc a na gry-online jest to płatne. I gdyby ktos mial np. z tamtąd to mógłby mi przesłać na maila: kodziu13@o2.pl ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.09.2002
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
A coś po polsku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
na drugiej płycie HoU jest alles to co na gry- online i to do wszystkich trzech części a i tak skończysz na circa 28-29 poziomie i jedyna możliwość zbliżenia się do magicznego 40 w grze solo to powtórzenie całego nwn / za pomocą demonicznej ręki jest to mozliwe/ jeszcze raz ( co własnie czynie bom ciekaw jakie dopałki atutowe dalej są podczas gry tacerzem cieni 7+ poplątanym z łotrzykiem 2x levelowym
![]() pozdro
![]() |
#5 |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Do Cana!!!
A czy mógł byśmi przesłać to na maila bo tej płyty nie posiadam. Gdzieś mi wsiąkła... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Łaskobójca
![]() |
0. ok
![]() 1.a ile Ci skrzynka na raz wytrzyma? 2. walcz solo to więcej pkt załapiesz /rada do SoU bo w HoU pomocnicy się przydają i bez nich brak by było paru zawodowych textów ![]() 3. na koniec SOU to czego nie nosisz na sobie SPRZEDAJ bo i tak na początku HoU jakiś ****** drow alles Ci zapier***, ale swój noszony sprzet odzyskasz / ja nie odzyskałem z tego co nosiłem "tylko" tarczy i trutnia+4 ale to mała strata bo szybko znalazłem lepsze/ tylko że ciut późno (jakos tak pod koniec pierwszego aktu lub na początku drugiego jak dobrze pamiętam 4. najwyższe ceny daje drow a nie dżin, bo ten to zdzierca jak mu coś sprzedajesz 5. w 3 aktcie gry w HoU przygotuj się przed wyjsciem do Canii /8 krag piekieł/ i sprzedaj złomy by mieć tak z 2000000 kasy na prawdziwe imiona bo nie bedzie poza zdziercą dżinem komu tego złomu znalezionego a nie używanego sprzedać pozdro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 08.04.2004 o godz. 12:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Sciagnąłem sobie juz do NWN: shadows of undertide i jestem w jakiejs oazie.
Dalej szukam poradnika do hordes of undertide i gdybys mogl mi przesłać na maila. Spokojnie w jednym liscie okolo 4mb wiec jakby co to mozna podzileic. Z góry dzięki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Kodziu chyba hordes ofunderdark?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
A kuknij tu:
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=solucje,1,14 I tu: http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=258
![]() |
![]() |
#10 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Podoba mi się fakt umieszczenia wszystkich poradników na CDku dołączonym do HOTU - bo znając życie nigdy nie zdecydowałbym się na zakup ich z serwisu Gry-Online...
A tak jak człowiek utknie albo co to zawsze może się wspomóc ![]() Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tymi prawdziwymi imionami? - bo nie bardzo wiem o czym mówicie... ![]()
![]() |
#11 |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Ja też nie zabardzo rozumiem o co wam łazi z tymi imionami. Może ktoś wyjaśni??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Łaskobójca
![]() |
znająca imiona /prawdziwe imiona/ moze wam za kase podac wcześniej wymienione imiona i za ich pomoca np można zmusić mefista do smierci albo diabelstwo do oddania kasy a paladynke i zabójczynie do wybaczenia win i tym podobne
aha to o czym wyzaje napisalem jest do hord z podmroku a co do poradnika ![]() pozdro ps tancerz cieni 15 i łotrzyk 21 ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 15.04.2004 o godz. 15:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Cytat:
Starczyło Ci kasy na wszystkie prawdziwe imiona? Ja właśnie wylądowałem w piekle i mam około miliona, P.S. Gram mnichem 26 poziom, czary nie robią na nim wrażenia (prawie), wymiata wszystko, żeby było śmieszniej najwięcej kłopotu sprawiła mi walka z przywódczynią drugearów na wyspie Twórcy golemów (skala wyzwania - spacerek) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Łaskobójca
![]() |
@Franc, największa jazda dopiero przed tobą , pamietasz Grimsława? no to on i zabójczyni( cw sumie to cienka ale bardzo upierdliwa bo ciągle ta niewidzialnosc i wq... texty i musiaęłm się nabiegać aby ją zabić) i licz Belphegor? oraz Maugrim i duzy minotaur badą czakali na Ciebie oo wyjściu z jamy mimika, a co do kasy to starczylo / miałem dobry save
![]() a co do tej pani na wyspie golemów to prawie luzik /oberwała parę razy ( no moze ciut więcej niż pare razy ![]() aha oczywiście grałem na najwyższym poziomie trudności pozdro
![]() |
#15 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Cytat:
Szkoda że końcówka jest juz bardzo blisko |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|