![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
spoko, możesz po skończeniu zagrać jeszcze raz od początku / mam już sumarycznie 37(21ł 16tc) poziom
i ciekaw jesem czy jest blokada na 40 poziomie/a co do tej walki to ja najpierw zalatwiłem licza bo mi panie towarzyszące psuł , next Maugrima a w międzyczasie mnich też dobrze oberwał ( a tak go lubiłem w podstawowej grze, tylko strachliwy był lecz niewrażliwy na rozbrojenie / kobitki zajeły się minotaurem /powalenie Ariberth było nadwyraz skutecznie uzywane/BTW znaleziona tam toga skórzana służy mi nadal /nic kepszego od niej klasy lekkiej zbroi w calej grze nie znalazłem / pozdro
Ostatnio zmieniany przez cana : 17.04.2004 o godz. 19:41 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Czy moglibyście wytłumaczyć o co chodzi z tymi imionami?? A i który mieliście poziom kończąc nwn a potem nwn:shadows of undertide??
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Łaskobójca
![]() |
powinieneś to zacząć na 17 a alles dodatki skończysz na około 29
a sprawa imion sama się wyjaśni / nie szukaj tylko zbieraj kase / i nie psuj sobie klimatu i polecam po skończeniu pogranie w morrowinda ( wielka gra) pozdro
|
|
|
|
#4 |
|
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Same NWN zacząłem chyba na 15 pozimie a pod koniec Shadows of undertide mam 18 poziom i prawie 19 moze uda mi się jeszcze go zdobyć.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Kolejne pytanie dotyczące nwn. Mam 19 poziom i awans na 20. Interesuje mnie to czy jest czarownik poziom 21,22 i tak dalej. Zastanawiam się nad tym gdyż w księdze zaklęc brakuje już zakładek i nie wiem czy potem dostanę jakieś nowe czary.
Jeżeli 20 czy 21 to już koniec to czy potem muszę zmienić klasę. Opłaca się wybrać ucznia czerwonego smoka?? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Łaskobójca
![]() |
jest, bo przecież ja mam łotrzyka na poziomie 21 a mozę 22 bo już nie pamiętam a dawno nie gralem w NWN
![]() red dragonek? to może być ciekawe, zresztą nie masz wyboru jak tak stawiasz sprawę albo blady mistrz albo uczeń czerwonego smoczka ze wskazaniem na smoczka bo mozna w końcu podobno półsmokiem zostaćpozdro
|
|
|
|
#7 |
|
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Cana a graleś w baldura jedyke? Dołonczył do mnie taki gosciu Minsk i on Chce uratowac Dynaheir co je w twierdzy Gnolli tyko ze j a nie moge tam dojsć po jest ona odgrodzona zeką na mapie swiata wiec jak tam dojść jesłi mogłbyś ofpowiedzieć?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Łaskobójca
![]() |
@Tribunal, to moze być?
![]() http://www.scoot.piwko.pl/main/solucja1.htm http://krainamagii.w.interia.pl/html...bg/solucja.htm
|
|
|
|
#9 |
|
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
mzoe moze hehe dzienki Cana
|
|