Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.07.2002, 00:00   #1
TOMMYx
Gość

Question O co chodzi ???

Dlaczego do post'a o temacie "Warcraft III PL", którego autorem był kolega lopus nie można nic dopisać, żadnej swojej odpowiedzi ??
Czy to tylko ja mam taki problem czy ktoś jeszcze też ??

Do innych post'ów mogę dopisywać odpowiedzi tylko do tego jednego nie.
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.07.2002, 00:03   #2
oldgringo
old Member

Data rejestracji: 31.01.2002
oldgringo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Po prostu Zbieg zamknął posta.
Stary 15.07.2002, 00:10   #3
+++LeWaP+++
Guru

Data rejestracji: 17.04.2002
+++LeWaP+++ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
oj tak,zamknął, zamknął...

zaoszczędził sobie w ten sposób ciągłego kasowania moich cyferek i załączników (bez urazy)

A gdybym załączył dowolny plik spakowany raraem z hasłem i napisał, że to niespodzianka i ten kto wyśle zapytanie o hasło na maila to je dostanie? Ciekawe czy też by poleciał?
+++LeWaP+++ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.07.2002, 00:19   #4
oldgringo
old Member

Panowie,nie ma co przeginać.Taka rola moderatora.LeWaP ,wrzuć mu ten serial na priva i po sprawie.
Stary 15.07.2002, 00:32   #5
TOMMYx
Gość

A ja osobiście uważam, że post nie powinien być zamykany.
W porządku, usuwanie załączników czy s/n rozumiem, ale przecież ktoś mógł podać jakiś link do strony albo w inny sposób pomóc, a tu się nie da ...

Apropos roli moderatora - właśnie to jest jego praca, aby ewentualnie usunąć to i tamto a nie ułatwiać sobie pracę zamykając post a tym samym utrudniać innym dodawanie własnych wypowiedzi czy opinii, prawda ?
Stary 15.07.2002, 00:37   #6
oldgringo
old Member

Cytat:
TOMMYx napisa***322;(a)
W porządku, usuwanie załączników czy s/n rozumiem, ale przecież ktoś mógł podać jakiś link do strony albo w inny sposób pomóc, a tu się nie da ...
Ale wszyscy znamy zasady.Żadnych cracków i seriali.Podać linka ,czy wrzucić na priva to inna bajka.
Stary 15.07.2002, 00:40   #7
TOMMYx
Gość

Kolejny temat: "Zbieg12 na liście płac" - też został zamknięty.

Ciekawe dlaczego
Dlatego, że kolega Zbieg12 stwierdził, iż wszytko zostało w tym temacie powiedziane

Chyba wrzuce nowy temat: Zbieg12 - pierwszy na liście do WYPOWIEDZENIA ZE STANOWISKA MODERATORA
Stary 15.07.2002, 00:43   #8
Yahol
Gość

Cytat:
TOMMYx napisa***322;(a)

Apropos roli moderatora - właśnie to jest jego praca, aby ewentualnie usunąć to i tamto a nie ułatwiać sobie pracę zamykając post a tym samym utrudniać innym dodawanie własnych wypowiedzi czy opinii, prawda ?
Całkowicie popieram!
Z tym zamykanim, to moim zdaniem, brak wyczucia... i dalej już nie napiszę, bo mogę nie mieć wyczucia. Łagodnie-przesada, gruba
Stary 15.07.2002, 00:48   #9
oldgringo
old Member

Cytat:
TOMMYx napisa***322;(a)
Kolejny temat: "Zbieg12 na liście płac" - też został zamknięty.
Faktycznie zamknięty.Może chodzi o to ,żeby nie zaśmiecać forum ? Ale post jest na Off-ie ,a wydaje mi się ,że na OffTopic możemy pisać różne rzeczy.
Stary 15.07.2002, 08:03   #10
+++LeWaP+++
Guru

Data rejestracji: 17.04.2002
+++LeWaP+++ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
miał zły dzień dajcie spokój, prawdopodobnie On się dopiero uczy moderowania, to nie jest takie proste jak się wydaje: usuń, przenieś, lock/unlock, itd. Też by mi się zaczęło piep... i miałbym humory jakbym codziennie musiał przeglądać posty i spr. czy aby nie ma tam treści nieporządanych
+++LeWaP+++ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.07.2002, 08:24   #11
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... czy nie sądzicie drodzy forumowicze, że jednak majonez jest bardziej tolerancyjny, taki oświecony autokrata , natomiast Zbieg przypomina raczej klasycznego dyktatora :o? Ten i ten to moderator ale chyba wyczuwacie różnicę. Może to schemat jak z marnego kryminału, czyli zły i dobry policjant.
Stary 15.07.2002, 09:34   #12
TOMMYx
Gość

Cytat:
Zetoxa napisa***322;(a)
... czy nie sądzicie drodzy forumowicze, że jednak majonez jest bardziej tolerancyjny, taki oświecony autokrata , natomiast Zbieg przypomina raczej klasycznego dyktatora :o? Ten i ten to moderator ale chyba wyczuwacie różnicę. Może to schemat jak z marnego kryminału, czyli zły i dobry policjant.
Chyba coś w tym jest Zetoxa . Ale z tym zamykaniem postów to już przesada. Według mnie nie było powodu do robienia tego, w żadnym z przypadków.

Tak sobie pomyślałem, to może niech Zbieg12 pozamyka wszystkie posty o podobnej tematyce i zawartości załączników do tamtych, które już zamknął. Wtedy będzie super forum. Ludzie napewno będą tu zaglądać....
Stary 15.07.2002, 09:43   #13
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Poczekamy zobaczymy

Witam !

Poczekamy zobaczymy może żeczywiście się chłopak wpienił najechaliśmy mu troche a on się odegrał - ładnie mówiąc i troche nam życie utrudnił.

Wkońcu nikt nie jest idealny a on żeczywiście stawia pierwsze kroki moderatora/ uzależnionego chyba od TePeEsA bo rzadko tu jest/ a jak jush jest to sa same nie miłe kłótnie!

Ja bym proponował daćmu szansę i trochę zrozumieć w końcu to nic nie kosztuje !

Ostatnio zmieniany przez Laser : 15.07.2002 o godz. 09:46
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.07.2002, 11:53   #14
MaciejT
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.06.2000
MaciejT zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zasady, co i jak wolno umieszczać wszyscy znacie.
Aby się tu zapisać zatwierdziliście regulamin.

Więc w czym problem?

To jest CDR Forum (które co pradwa ma offtopic, ale nie do umieszczania cracków/seriali).
Zdaje się, że ten kto tutaj ma pretensje do mnie raczej naruszył regulamin. Sami widzicie jak jest, więc dlatego potrzebny jest ktoś kto utrzyma porządek.
A jak się regulamin nie podoba, to co wy tu robicie?

Pozdrawiam WSZYSTKICH

PS Warcraft otwarty. Wobec osób notorycznie łamiących postanowienia regulaminu będą podejmowane działania na wyższym szczeblu.
Stary 15.07.2002, 11:57   #15
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zdaje mi się, że czasami można zrobić mały wyjątek zamieszczając jakiś dodatek ulepszający albo numerek. Inaczej byłoby to forum dla sztywniaków. Zbieg12 - myślę, że mógłbyś czasami przymknąć oko na to, co się tutaj dzieje.

MAJONEZ, WHERE ARE YOU?

Ostatnio zmieniany przez ZiP : 15.07.2002 o godz. 14:29
ZiP jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: