![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
Dlaczego do post'a o temacie "Warcraft III PL", którego autorem był kolega lopus nie można nic dopisać, żadnej swojej odpowiedzi ??
Czy to tylko ja mam taki problem czy ktoś jeszcze też ?? Do innych post'ów mogę dopisywać odpowiedzi tylko do tego jednego nie. |
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
oj tak,zamknął, zamknął...
zaoszczędził sobie w ten sposób ciągłego kasowania moich cyferek i załączników (bez urazy)A gdybym załączył dowolny plik spakowany raraem z hasłem i napisał, że to niespodzianka i ten kto wyśle zapytanie o hasło na maila to je dostanie? Ciekawe czy też by poleciał?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
A ja osobiście uważam, że post nie powinien być zamykany.
W porządku, usuwanie załączników czy s/n rozumiem, ale przecież ktoś mógł podać jakiś link do strony albo w inny sposób pomóc, a tu się nie da ... Apropos roli moderatora - właśnie to jest jego praca, aby ewentualnie usunąć to i tamto a nie ułatwiać sobie pracę zamykając post a tym samym utrudniać innym dodawanie własnych wypowiedzi czy opinii, prawda ? |
|
|
|
#6 | |
|
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gość
|
Kolejny temat: "Zbieg12 na liście płac" - też został zamknięty.
Ciekawe dlaczego ![]() Dlatego, że kolega Zbieg12 stwierdził, iż wszytko zostało w tym temacie powiedziane Chyba wrzuce nowy temat: Zbieg12 - pierwszy na liście do WYPOWIEDZENIA ZE STANOWISKA MODERATORA
|
|
|
|
#8 | |
|
Gość
|
Cytat:
Z tym zamykanim, to moim zdaniem, brak wyczucia... i dalej już nie napiszę, bo mogę nie mieć wyczucia. Łagodnie-przesada, gruba
|
|
|
|
|
#9 | |
|
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
miał zły dzień dajcie spokój, prawdopodobnie On się dopiero uczy moderowania, to nie jest takie proste jak się wydaje: usuń, przenieś, lock/unlock, itd. Też by mi się zaczęło piep... i miałbym humory jakbym codziennie musiał przeglądać posty i spr. czy aby nie ma tam treści nieporządanych
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... czy nie sądzicie drodzy forumowicze, że jednak majonez jest bardziej tolerancyjny, taki oświecony autokrata
, natomiast Zbieg przypomina raczej klasycznego dyktatora :o? Ten i ten to moderator ale chyba wyczuwacie różnicę. Może to schemat jak z marnego kryminału, czyli zły i dobry policjant.
|
|
|
#12 | |
|
Gość
|
Cytat:
Tak sobie pomyślałem, to może niech Zbieg12 pozamyka wszystkie posty o podobnej tematyce i zawartości załączników do tamtych, które już zamknął. Wtedy będzie super forum. Ludzie napewno będą tu zaglądać....
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Poczekamy zobaczymy
Witam !
Poczekamy zobaczymy może żeczywiście się chłopak wpienił najechaliśmy mu troche a on się odegrał - ładnie mówiąc i troche nam życie utrudnił. Wkońcu nikt nie jest idealny a on żeczywiście stawia pierwsze kroki moderatora/ uzależnionego chyba od TePeEsA bo rzadko tu jest/ a jak jush jest to sa same nie miłe kłótnie! Ja bym proponował daćmu szansę i trochę zrozumieć w końcu to nic nie kosztuje ! Ostatnio zmieniany przez Laser : 15.07.2002 o godz. 09:46 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Zasady, co i jak wolno umieszczać wszyscy znacie.
Aby się tu zapisać zatwierdziliście regulamin. Więc w czym problem? To jest CDR Forum (które co pradwa ma offtopic, ale nie do umieszczania cracków/seriali). Zdaje się, że ten kto tutaj ma pretensje do mnie raczej naruszył regulamin. Sami widzicie jak jest, więc dlatego potrzebny jest ktoś kto utrzyma porządek. A jak się regulamin nie podoba, to co wy tu robicie? Pozdrawiam WSZYSTKICH PS Warcraft otwarty. Wobec osób notorycznie łamiących postanowienia regulaminu będą podejmowane działania na wyższym szczeblu.
|
|
|
#15 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Zdaje mi się, że czasami można zrobić mały wyjątek zamieszczając jakiś dodatek ulepszający albo numerek. Inaczej byłoby to forum dla sztywniaków. Zbieg12 - myślę, że mógłbyś czasami przymknąć oko na to, co się tutaj dzieje.
MAJONEZ, WHERE ARE YOU?
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno. Ostatnio zmieniany przez ZiP : 15.07.2002 o godz. 14:29 |
|
|
|
![]() |
|
|