Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.07.2002, 23:05   #16
TOMMYx
Gość

Cytat:
Zbieg12 napisa***322;(a)
Zasady, co i jak wolno umieszczać wszyscy znacie.
Aby się tu zapisać zatwierdziliście regulamin.

Więc w czym problem?

To jest CDR Forum (które co pradwa ma offtopic, ale nie do umieszczania cracków/seriali).
Zdaje się, że ten kto tutaj ma pretensje do mnie raczej naruszył regulamin. Sami widzicie jak jest, więc dlatego potrzebny jest ktoś kto utrzyma porządek.
A jak się regulamin nie podoba, to co wy tu robicie?

Pozdrawiam WSZYSTKICH

PS Warcraft otwarty. Wobec osób notorycznie łamiących postanowienia regulaminu będą podejmowane działania na wyższym szczeblu.
A w tym problem, że niepotrzebnie zamykasz posty. Jak już wspomniałem - ok, usunąłeś załączniki, ale dlaczego zamykałeś posta? A tego drugiego Zdecydowałeś, że wszystko co miało być, zostało napisane w nim i zamknąłeś tak A co Ty jesteś jakaś wyrocznia, sąd najwyższy czy jak
Zbieg12 ja mam do Ciebie pretensje, że zamykasz posty bez powodu.
A może jeszcze mnie oskarżysz, że złamałem regulamin :-D

Kolego, proponuję, żebyś trochę wyluzował. Jakoś do tej pory nie spotkałem się na tym forum z tego typu zachowaniem. A widziałem już tyle różnych załączników, że ...

Tak więc naprawdę mógłbyś być bardziej wyrozumiały.
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.07.2002, 23:39   #17
Yahol
Gość

POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.07.2002, 17:42   #18
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
PO PIERWSZE PRIMO JA pewnie postapilbym tak samo
a nawet ostrzej
na poczatku jak sie wzialem za moderowanie to tez ogladaliscie glownie klodki
zagladnijecie na strone cdrinfo.glt.pl tam jest prawie cala moja dzialalnosc

ostatnio klodek ode mnie nie widzicie bo po prostu wywalam posty w cholere i nie ma dyskusji ze zamkniety czy cos

a ja wroce

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.06.2011, 09:57   #19
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
obiecanki cacanki
wrócić miałeś
Stary 26.06.2011, 11:00   #20
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ta jego obietnica powrotu brzmiała tak złowieszczo trochę...
Ty stary cykor się nie boisz?

Te reszta z topica, to też sama elita - też mogliby wrócić.

Twoje uprawnienia: