![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Gość
|
Cytat:
Zdecydowałeś, że wszystko co miało być, zostało napisane w nim i zamknąłeś tak A co Ty jesteś jakaś wyrocznia, sąd najwyższy czy jak ![]() Zbieg12 ja mam do Ciebie pretensje, że zamykasz posty bez powodu. A może jeszcze mnie oskarżysz, że złamałem regulamin :-D Kolego, proponuję, żebyś trochę wyluzował. Jakoś do tej pory nie spotkałem się na tym forum z tego typu zachowaniem. A widziałem już tyle różnych załączników, że ... Tak więc naprawdę mógłbyś być bardziej wyrozumiały. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Gość
|
POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#18 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
PO PIERWSZE PRIMO JA pewnie postapilbym tak samo
a nawet ostrzej na poczatku jak sie wzialem za moderowanie to tez ogladaliscie glownie klodki zagladnijecie na strone cdrinfo.glt.pl tam jest prawie cala moja dzialalnosc ostatnio klodek ode mnie nie widzicie bo po prostu wywalam posty w cholere i nie ma dyskusji ze zamkniety czy cos a ja wroce
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#19 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
obiecanki cacanki