![]() |
Cytat:
|
tylko czy te dane uwzgledniaja to, ze Opera domyslnie przedstawia sie jako IE
|
Hmmm ja juz mialem 3 podejścia do opery i jakoś mnie nie przekonała. Co mnie wkurzało w Operze:
PopUp'y Nie akceptowanie niektórych skryptów javy (np. w panelu admina na Strefie softu) Wyświetalnie błędów w phpBB na Lycosie Kiedyś jeszcze ten boczny pasek ale juz wiem jak go wylaczyc i wreszczie dluga i czasami dosc trudna konfiguracja. Ja pozozstaje przy MyIE2 na silniku Gecko |
Ilość załączników: 1
PopUpy ???
Kizio :) przeciez Opera ma juz w sobie takie ladne cos... :P |
Cytat:
i @Kizio, jak to MyIE ma silnik gecko to mozą to pachnie a nie mikroszkopem :) pozdrofka |
boczny pasek? LOL - naciskasz f4 i znika, naciskasz f4 i wraca... ile jeszcze takich problemow cie meczy?
|
Cytat:
|
@Yankee: Nie zauważyłem, sorry.
@Cana: MyIE2 od wrsji (chyba) 0.9.12 może pracować na silniku MSIE albo GECKO. @-Sid-The-Rat=>: Z tym bocznym paskiem se poradziłem :) @Przemas: No może faktycznie z konfiguracją przesadziłem. |
właśnie zapodałem opere i z niej pisze. pierwsze wrazenia sa dobre zobaczymy co dalej. jeszcze zapodam sobie ja w pracy w celu intensywnych testow i tylko mam nadzieje, ze moi admini sie nie beda buntowac
|
a ja mam opere od wczoraj i już mi sie podoba
chwała Sidowi za topic taki ze mnie mały lizusek :D |
No dobra, 4 podejście, Opera wytrzymala 20 godzin na kompie, podoba mi sie teraz :) Jeszcze pare dni ją przetrzymam i zobacze co lepsze MyIE 2 czy Opera 7.23. Zna ktoś jakieś strony ze skórkami do Opery oprócz my.opera.com ?
|
pisząc o tej konfiguracji opery nie do końca było to takie szybkie. bo jeśli liczyć znalezienie skórki ... czas ten sie znacznie wydluza. a szukalem tylko na stronie opery. nigdzie poza tym. obecnie mam beos native. najwazniejsze dla mnie w skorkacj jest to aby szerokosc zakladki na pasku zakladek byla stała, w żadnym wypadku zmienna, zależna od tytułu strony
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzieki temu artukłowi chyba powoli przerzucam sie na Opere ;) (ale równolegle z IE)
Zobaczyzmy c z tego wyjdzie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:49. |