![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
![]()
Witam serdecznie
![]() Oprócz dotychczasowych opcji NEOSTRADY TP, czyli - NEOSTRADA TP 640 - NEOSTRADA TP 320 ... od pierwszego czerwca pojawi się również NEOSTRADA TP 128, która uzupełni ofertę dostępu do internetu w Telekomunikacji Polskiej ... ------------------------------------------------------------------------ NEOSTRADA TP 128 ------------------------------------------------------------------------ Download: 128kbps/s Upload: 64kbps/s Limit: 5GB / miesiąc (po przekroczeniu pasmo jest przycinane) Aktywacja: 1.00zł Abonament: 59.00zł Terminale: W dotychczasowych cenach ------------------------------------------------------------------------ Więcej pełnych informacji już za kilkadziesiąt godzin w tym wątku ![]() - wtedy też poinformuje o wszystkich zmianach wchodzących w życie z dniem 01.06.2004r dla flagowej usługi Telekomunikacji Polskiej ... Neostrady TP :cool: Póki co to tyle z mojej strony, już niedługo o wiele więcej ... Bądźcie czujni ![]() P.S. Jeszcze więcej informacji o Neostradzie (i nie tylko) znajdziecie w serwisie PCLab.pl ![]()
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Qrde no gdyby nie ten limit 5 GB ... ech
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Ja jak miałem 128 to w ciągu tych 3 miesięcy za cholerę nie mogłem przekroczyć 5 GB, a więc jest to dobra cena jak dla mnie. No ale teraz mam 320 i limit przekroczony już 10 dni temu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to tpsa wykończy konkurencję...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 29.05.2004 o godz. 19:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
nieee, no 128 to juz jednak smiesznie malo, az tak wielu chetynych chyba nie bedzie.
jak by to bylo 512 (640) to sam biore od razu, tak zostaje przy obecnej radiowce (pod 800kbps podchodzi) za 45/miesiac. ale dobrze ze tepsa juz cos kombinuje by bylo taniej, poczekamy bo sprawy ida w dobrym kierunku
![]() |
#6 |
Indywidualista
![]() |
pykson: Żebyś się nie zdziwił ile osób z modemów przerzuci się na NEO TP 128 ...
A to utwierdzi TP w przekonaniu ze ceny jak i przepustowosc są odpowiednie ![]() Co do NEO TP 320 to limit nie zostanie zdjęty, lecz ... a to już niedługo ![]() Prawdą jest jednak, że aktualnie TP nie ma dla mnie odpowiedniej oferty. Czekam do końca czerwca na upragniony ASTER ...
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.05.2004
![]() |
Hehe
No to tak jak w reklamie, to bedzie typowe łącze dla emerytów
![]()
![]() |
#8 |
Guru
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
To Neo128 to chyba tylko po to zeby poczte sprawdzac i www przegladac. O zadnym wiekszym sciaganiu nie ma mowy niestety
![]()
![]() |
#9 | |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
@matteo ja sadze ze jednak wiekszosc modemiarzy zostanie przy modemie, bo za te 60 zeta to troszke godzin mozna przesiedziec na modemie, a jak sie mniej siedzi to pieniadze zostana w kieszeni - przy neo 60 zlotych juz stracone od razu i to co miesiac gdyby bylo neo 256 kbit/s za te 60 zeta to moze by sie ludziska rzucili, a tak to jak ktos umie liczyc ze to max 2 x szybciej jak na modemie to sie chyba dobrze zastanowi. chyba ze dla kogos baaaardzo wazny jest staly dostep i nie ma innego dostawcy w okolicy- wtedy neo 128 moze byc jedynym wyjsciem
![]() |
![]() |
#10 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Indywidualista
![]() |
andrzejj9: Trwa potwierdzanie posiadanych informacji ...
![]() Powinno być ciekawie ...
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
nie no taka neostrade bym sobie wzial
![]() [nie jestem emerytem]
![]() |
#13 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
andrzej: matteo cos przed nami ukrywa
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
35 zł za transfer modemowy - tyle u mnie życzy sobie operator kablówki.
wolałbym dorzucić 25 i mieć pewny transfer. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|